Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

inaşallah dediğin çıkarda A gizemini korumaya devam eder
bu bizi kesmedi
5 yıl aradan geçmiş ama kızlarda ahala aynı kaçış devam ettiğine göre asıl A hala bir yerlerde olabilir
yalnız aradaki 5 yıl kızlar ayrılmamış biraradalar ben herbirinin farklı farklı hayatlara dalacağını düşünmüştüm
birde sara ile emily arasındaki aşkı destekliyorum yeni bölümlerde sara yı tekrar görürüz umarım

TV2 PLL'yi Türkçe dublajlı yayınlıyor. Bu kadar kötüsü olmaz resmen diziden soğudum.
Hiç izlediniz mi?
@xemrexxx @destere

sesi bül gibide olsa türkçe dublajlı hiçbir zaman izlemem bulaşmam hatta
orjinalini asla tutmuyor? yaklaşık 4 yıl oldu türkçe dublajı terkedeli
Ben de düzenli yabancı dizi izlemeye başladığımdan beri dublajlı izleyemiyorum. Gerçekten çok rahatsız edici.

6x11 i izledim kız @Çiğdem- örnek al güzel kızlar ölüyken bile güzel oluyor
) izle de gör

neyse herkes çkinleşmiş biraz toby parlağının tipi düzelmiş hannoşa olgunluk yaramamış pek

@destere @mrt-06
aria totosu yere yakınını sevdim bir o konuştu içten
salınmasın dedi A ama bu dedğinden dolayı ilk şüpheli o olabilir polis soruşturmasında
en çok gelişme emily cephesinde olmuş babası hakkın rahmetine kvauşmuş anası yeni heriflerle takılıyor okulda işler yolunda gitmemiş
spencerın anası senatör olmaya aday omuş kızı da politik bişiler çalışıyor tam bu aileden beklenen şey

hannoşun anası radleyi otel yapmış hannoş da nişanlanmış bakalım nasıl bir yumurta gelecek nişanlı diye

Ben daha izleyemedim.
Neyse bugün izlemeye çalışırım, forumda 1-2 gün olmayacağım yine arkamdan onu gönderdim diye atıp tutma.

Tımarhaneyi kafeye çevirmişler haha.
Yalnız başları cidden sıkıcıydı hiç akmadı, -A'dan mesaj gelir umuduyla izledim, bakalım nasıl devam edecek dizi.

Cece öldü ama neden hiç inanasım gelmiyor?
Kesin Mona attı kliseden, zaten çıkması için anlamsız bir çaba sarf etmişti. Fakat yine de ters köşe olabiliriz bilemiyorum. Sonuçta -A'nın yardımcısı ya da baş -A hala dışarıda bir yerde.

@xemrexxx @destere

polat alemdar 1 ; -A 2