5 sene sonraya atlamaları iyi oldu 6. sezon artık dizi tıkanmaya başlamıştı. Birde 7. sezon onayını da almışlar.artık -A bu olsun da kalansezonlarda farklı atraksiyonlara girelim![]()
Mona'm, Ezra'm diziden ayrılmaz umarım.
5 sene sonraya atlamaları iyi oldu 6. sezon artık dizi tıkanmaya başlamıştı. Birde 7. sezon onayını da almışlar.artık -A bu olsun da kalansezonlarda farklı atraksiyonlara girelim![]()
bence 8.sezon onayı alıp bitirsinler uzatmaya gerek yok kızlar 30 una geldi farklı işlerde görmek isteriz5 sene sonraya atlamaları iyi oldu 6. sezon artık dizi tıkanmaya başlamıştı. Birde 7. sezon onayını da almışlar.
Mona'm, Ezra'm diziden ayrılmaz umarım.Caleb gidebilir sorun yok.
5 sene sonra Toby ve Spencer'ın evlenmiş olması lazım, bakalım bekliyoruz artıkın.
![]()
Bence bu sezon bile son olabilirdi 7. sezona gerek yoktu.bence 8.sezon onayı alıp bitirsinler uzatmaya gerek yok kızlar 30 una geldi farklı işlerde görmek isteriz![]()
Evet biraz kilo almış ama bence yakışmış bu kilosu, daha tatlı duruyor.6x1. Bölüm
heyecanlı bir bölümdü kızları geçensezon yeraltı tunelinde bırakmıştık altıncı sezona başladım kızlar hala mahzende kimbilir ne fantaziler yaşadılar bizsiz
alison bu sezon balon gibi şişmiş bu kızlıktan çıkıp hanımağa olmuş gibibir ara aç susuz kaldılar hatta aria kendi çişini içmeyi düşünüyordu emilly terli elbise yalamaya niyetliydi
parlakoğlanlar grubu ezra caleb ve tobby aralarına alisonuda alarak toplu pardun birlikte kızları şapmaya gittiler sonuçta kurtuldu spoşum hannoşum yalnız monayı kuyudan çıkaracaklarına aria yı da kuyuya atıp öyle dönseydiler daha iyiydi![]()
bu charles dilurantes kimdi ya alison un ikizimidir ben alison un ikizinin kız olduğunu sanıyordum hatta öyle yazıyordu bir yerlerde charles nerden çıktı ?gerçek hayatından haberiniz vardır @xemrexxx @mrt-06 ?? alison hamilemidir nedir özellikle bunların reeeline emre fazla giriyordu bir kurcalasa alisonu kesin anlar kızın hamile olup olmadığını
![]()
azıcık kilolu olsun zaten elinde @Çiğdem- sıskası var6x1. Bölüm
heyecanlı bir bölümdü kızları geçensezon yeraltı tunelinde bırakmıştık altıncı sezona başladım kızlar hala mahzende kimbilir ne fantaziler yaşadılar bizsiz
alison bu sezon balon gibi şişmiş bu kızlıktan çıkıp hanımağa olmuş gibibir ara aç susuz kaldılar hatta aria kendi çişini içmeyi düşünüyordu emilly terli elbise yalamaya niyetliydi
parlakoğlanlar grubu ezra caleb ve tobby aralarına alisonuda alarak toplu pardun birlikte kızları şapmaya gittiler sonuçta kurtuldu spoşum hannoşum yalnız monayı kuyudan çıkaracaklarına aria yı da kuyuya atıp öyle dönseydiler daha iyiydi![]()
bu charles dilurantes kimdi ya alison un ikizimidir ben alison un ikizinin kız olduğunu sanıyordum hatta öyle yazıyordu bir yerlerde charles nerden çıktı ?gerçek hayatından haberiniz vardır @xemrexxx @mrt-06 ?? alison hamilemidir nedir özellikle bunların reeeline emre fazla giriyordu bir kurcalasa alisonu kesin anlar kızın hamile olup olmadığını
![]()
azıcık kilolu olsun zaten elinde @Çiğdem- sıskası var![]()
http://www.wetpaint.com/sasha-pieterse-is-pregnant-film-photo-832829/Evet biraz kilo almış ama bence yakışmış bu kilosu, daha tatlı duruyor.![]()
Şaşırdım hiç de çaktırmıyor, daha bunun yaşı kaçtı ki ya?http://www.wetpaint.com/sasha-pieterse-is-pregnant-film-photo-832829/
bak burda yazmış işte kız hamileymiş![]()
Şaşırdım hiç de çaktırmıyor, daha bunun yaşı kaçtı ki ya?
Spoini okudum Charles kim söyleyeyim mi?![]()
Tamam canım sen yorumunu yap.hayır kesinlikle söyleme
spoiiler verecekseniz diziyi bitirene kadar buraya ne yorum yaparım nede bu konuyu açarım![]()
-A yı söylesem bile -A çıktığında tanıyamazsın bile bildiğin bülent ersoy operasyonu geçirmişTamam canım sen yorumunu yap.@xemrexxx ben izlerken nerdeyse daha 2. sezondayım -A'yı söyleyecekti, sen zor tutmuştun.
![]()
Al işte aha verdiğin spoi buydu, şimdi destere görünce sinirlenecek.-A yı söylesem bile -A çıktığında tanıyamazsın bile bildiğin bülent ersoy operasyonu geçirmiş![]()
-A yı söylesem bile -A çıktığında tanıyamazsın bile bildiğin bülent ersoy operasyonu geçirmiş![]()
Tamam canım sen yorumunu yap.@xemrexxx ben izlerken nerdeyse daha 2. sezondayım -A'yı söyleyecekti, sen zor tutmuştun.
![]()
çok güzel değiştirmiş @destere görse akşam evine davet ederAl işte aha verdiğin spoi buydu, şimdi destere görünce sinirlenecek.
Yahu Bülent Ersoy dedin dizide zaten kim cinsiyet değiştirecekti ki? Bunlar sürekli herkesten şüphe ediyordu sayende o heyecanı yaşayamadım aha bu Bülent değil ki safozlar dedim hep.![]()
işte fark-ı sashsa 13 yaşındayken @Çiğdem- den büyük gösteriyorduSasha Pieterse nasıl 19 yaşında ya ? burda bir yanlış var biz 6 sezondur izliyoruz ilk başladığında 13 yaşındamıymış ?? külliyen yalan![]()
Dizideki yaşı 19'dur, yanlış bakmışsındır.Sasha Pieterse nasıl 19 yaşında ya ? burda bir yanlış var biz 6 sezondur izliyoruz ilk başladığında 13 yaşındamıymış ?? külliyen yalan![]()