Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

artık -A bu olsun da kalansezonlarda farklı atraksiyonlara girelim :D
5 sene sonraya atlamaları iyi oldu 6. sezon artık dizi tıkanmaya başlamıştı. Birde 7. sezon onayını da almışlar. :D

Mona'm, Ezra'm diziden ayrılmaz umarım. :A Caleb gidebilir sorun yok. :D 5 sene sonra Toby ve Spencer'ın evlenmiş olması lazım, bakalım bekliyoruz artıkın. :)

5 sene sonraya atlamaları iyi oldu 6. sezon artık dizi tıkanmaya başlamıştı. Birde 7. sezon onayını da almışlar. :D

Mona'm, Ezra'm diziden ayrılmaz umarım. :A Caleb gidebilir sorun yok. :D 5 sene sonra Toby ve Spencer'ın evlenmiş olması lazım, bakalım bekliyoruz artıkın. :)
bence 8.sezon onayı alıp bitirsinler uzatmaya gerek yok kızlar 30 una geldi farklı işlerde görmek isteriz:D

bence 8.sezon onayı alıp bitirsinler uzatmaya gerek yok kızlar 30 una geldi farklı işlerde görmek isteriz:D
Bence bu sezon bile son olabilirdi 7. sezona gerek yoktu. :( Hatta bu bölümü final yapsalar iyiydi zaten bu dizinin sezon bölümleri çok sanıyorum 130 bölüm oldu, umarım fazla uzatmadan biter hoş beni sıkmıyor fazla ama dizinin adıyla kızların alakası kalmamaya başladı cidden. :D

6x1. Bölüm

heyecanlı bir bölümdü kızları geçensezon yeraltı tunelinde bırakmıştık altıncı sezona başladım kızlar hala mahzende kimbilir ne fantaziler yaşadılar bizsiz :)
bir ara aç susuz kaldılar hatta aria kendi çişini içmeyi düşünüyordu emilly terli elbise yalamaya niyetliydi:)
parlakoğlanlar grubu ezra caleb ve tobby aralarına alisonuda alarak toplu pardun birlikte kızları şapmaya gittiler sonuçta kurtuldu spoşum hannoşum yalnız monayı kuyudan çıkaracaklarına aria yı da kuyuya atıp öyle dönseydiler daha iyiydi:)
bu charles dilurantes kimdi ya alison un ikizimidir ben alison un ikizinin kız olduğunu sanıyordum hatta öyle yazıyordu bir yerlerde charles nerden çıktı ?
alison bu sezon balon gibi şişmiş bu kızlıktan çıkıp hanımağa olmuş gibi :) gerçek hayatından haberiniz vardır @xemrexxx @mrt-06 ?? alison hamilemidir nedir özellikle bunların reeeline emre fazla giriyordu bir kurcalasa alisonu kesin anlar kızın hamile olup olmadığını :)

6x1. Bölüm

heyecanlı bir bölümdü kızları geçensezon yeraltı tunelinde bırakmıştık altıncı sezona başladım kızlar hala mahzende kimbilir ne fantaziler yaşadılar bizsiz :)
bir ara aç susuz kaldılar hatta aria kendi çişini içmeyi düşünüyordu emilly terli elbise yalamaya niyetliydi:)
parlakoğlanlar grubu ezra caleb ve tobby aralarına alisonuda alarak toplu pardun birlikte kızları şapmaya gittiler sonuçta kurtuldu spoşum hannoşum yalnız monayı kuyudan çıkaracaklarına aria yı da kuyuya atıp öyle dönseydiler daha iyiydi:)
bu charles dilurantes kimdi ya alison un ikizimidir ben alison un ikizinin kız olduğunu sanıyordum hatta öyle yazıyordu bir yerlerde charles nerden çıktı ?
alison bu sezon balon gibi şişmiş bu kızlıktan çıkıp hanımağa olmuş gibi :) gerçek hayatından haberiniz vardır @xemrexxx @mrt-06 ?? alison hamilemidir nedir özellikle bunların reeeline emre fazla giriyordu bir kurcalasa alisonu kesin anlar kızın hamile olup olmadığını :)
Evet biraz kilo almış ama bence yakışmış bu kilosu, daha tatlı duruyor. :)

6x1. Bölüm

azıcık kilolu olsun zaten elinde @Çiğdem- sıskası var:A

-A yı söylesem bile -A çıktığında tanıyamazsın bile bildiğin bülent ersoy operasyonu geçirmiş:A
Al işte aha verdiğin spoi buydu, şimdi destere görünce sinirlenecek. :F

Yahu Bülent Ersoy dedin dizide zaten kim cinsiyet değiştirecekti ki? Bunlar sürekli herkesten şüphe ediyordu sayende o heyecanı yaşayamadım aha bu Bülent değil ki safozlar dedim hep. :F

Al işte aha verdiğin spoi buydu, şimdi destere görünce sinirlenecek. :F

Yahu Bülent Ersoy dedin dizide zaten kim cinsiyet değiştirecekti ki? Bunlar sürekli herkesten şüphe ediyordu sayende o heyecanı yaşayamadım aha bu Bülent değil ki safozlar dedim hep. :F
çok güzel değiştirmiş @destere görse akşam evine davet eder:))

Sasha Pieterse nasıl 19 yaşında ya ? burda bir yanlış var biz 6 sezondur izliyoruz ilk başladığında 13 yaşındamıymış ?? külliyen yalan :)
işte fark-ı sashsa 13 yaşındayken @Çiğdem- den büyük gösteriyordu :F

Sasha Pieterse nasıl 19 yaşında ya ? burda bir yanlış var biz 6 sezondur izliyoruz ilk başladığında 13 yaşındamıymış ?? külliyen yalan :)
Dizideki yaşı 19'dur, yanlış bakmışsındır. :)

çok güzel değiştirmiş @destere görse akşam evine davet eder:))

işte fark-ı sashsa 13 yaşındayken @Çiğdem- den büyük gösteriyordu :F
:F
Abisi bile tanımamış nerdeyse yatacaklarmış sadece destere mi, biz de eve davet ederdik. :F Cidden çok başarılı bir operasyon geçirmiş. .ss

6x2. Bölüm
çok boş bir bölümdü hemen hemen hiçbişey olmadı kafeste bir ay kalan kızların travma yaşadığı bir bölüm spoş hap kullanıyor emily silah talimi yapıyor hannah odasını boşaltıp caleble oymaşıyor falanda filan
sadece bölümle alakalı söylenecek şey
arianın maskeli olduğu halde yüzünü gördüm andrew du diyip parlağı içeri atma istaği ve bölüm sonunda saranın kendilerini tutan kişinin andrew olmadığını söylediği yer vardı anlatılabilecek ???

sasha pieterse (alison) dizide değil gerçekte 19 yaşındaymış bende inanmadım ama 96 doğumluymuş öyle diyor kaynaklar :)
ayrıca kızın hamile olduğunu söylediğim yerdede kız hamile değil sadece bir filmde hamile rolü oynayacakmış ondan bahsetmişler :)
son olarak pazulu alison u pek beğenmedim sanki iri bir vücuda küçük bir kafa takmışlar gibi duruyor birde bu bölüm alison lorenzo adlı melez veledi zinayla oynaşmaya başladı gibi onuda söyleyip bölüm yorumunu bitireyim :)

6x3. bölüm

güzeldi :)) ama bişey olmadı bölümde :) @xemrexxx @mrt-06

durun anlatayım :(
hannoş psikoloğ kadına gitti aria arkasını kucaklamış dolaşıyor , alison gelişkin pazularıyla şınav çekiyor felan filan
yeni katılan sarah adlı sarışını beğendim umarım emily ile uzun eşek oynarlar doya doya seyrederiz ikiliyi:)
önemli yeri spoiler da anlatayım nolur nolmaz önümüzdeki zamanlar @Harunnn60 la @Çiğdem- diziye başlarlar belki onlara ayıp olmasın :)
charlie veya charles adlı karanlık şahıs jason un ikiziymiş babaları önce inkar etti, sonra totoş aria boncuk kasesinde çocukluk resmini bulunca ortaya çıktı durumlar ,

6x4. Bölüm

bu sene daha derli toplu gidiyor konunun gidişatı daha bir hoş en azından bir kişi üzerinde yoğunlaşmış olaylar
charles jason ın ikizi değilmiş 15 ay önce doğmuş velet demekki abisiymiş :)
babanın anlatımına göre radley tımarhanesine yatırılmış 16 yaşında ölmüş vede külü dereye savrulmuş ama jason ile alisonun carol teyzesinin evinde mezar bulundu acaba orda yatan kim kim ??:))
hannoşum çok zeki kız mezarı kazacaktı içinde ne fok var diye izin vermediler .
emily de yeni kız sara ile çiftleşme çabası içinde umarım başarılı olur ikiside at gibi :)
aria kendisine zenci bir oğlan buldu clark isminde, sanırım ezraya bir boynuz daha takacak :)
spoş kabus görmeye devam ediyor kabuslarında kanlar içinde tüm seksi vucudu, insan üzülüyor tabi :)

kızlar parlakları bırakacak gibi sizi rüyanızda caleble ezra kovalasın @xemrexxx @mrt-06 :))

Son düzenleme:
6x5 . Bölüm
heyecanlı sahneler boldu
mona toparlağını gördük moralimiz bozuldu :) bu sefer derli toplu gidiyor dedim yine saçma sapan yanlış hedefler göstermeye başladılar:) spoşun hayali dansedip kıvıran kız sahnesini sevdim :)
aria fotoğrafta gölge gibi bişey tespit etti ,, daha önce mona ile radleyde kalan lesli stone diye gereksiz bir kadın çıktı şimdide A odur diye kızlar çullandı lesliye ama o da tırt çıkacak yanlış tahmin:)
hannoş la spoşun radleyde araştırma yaptığı sahne heyecanlıydı özellikle mankeni ceset sandıklarında..
en güzel sahne ise spencer ın gördüğü danseden kıvıran hayali kızdı o kız neyin nesi anlaşılamadı :)
son sahnede heyecan olsun diye yüzü gözükmeyen eldivenli veledin saç kıllarını oyuncak bebeğe taktığını gördük anlamsız bir sahneydi...

rüyanızda sizi atlar kovalasın @xemrexxx @mrt-06 :)

6x6 . Bölüm

güzeldi heyecanlıydı herkes partnerini buldu kör tuttuğu misali :)
spencer - dean
alison - lorenzo
aria - clark
hatta emily bile @Çiğdem- kılıklı sarah la mutluluğu yakaladı:))
gelelim konuya
lesli stondan tahmin ettiğim gibi boşuna şüphelenmişler mona totoşu gelip charles ın ölmediğini anlattı
charles babasına not yazıp göndermiş '' sevgili babişko doğum günüm için eve geliyorum '' diyor :) emily sarah a sürtünmek için her türlü fırsatı kollamaya başladı sonunda sarah ı yatakta kıstırdı :) hannah bir süre caleb yumurtasına yüz vermedi ama kız fazla dayanamadı sonunda ateşli bir çiftleşmeyle hasretlerine son verdiler :)

bu bölüm emily e iş teklifi için gelen sonunda ezrayla sohbet ederken aria nın görüp kıskandığı nicole isimli kadın bayağı güzeldi, onu sanki başka bir dizide görmüş gibiyim sizede tanıdık geldi mi? dibinde pompy nin bombası patlayasıca @xemrexxx ve @mrt-06 uykucuları :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking