Ben bu diziye başlıyacaktım @destere'nin tavsiyesiyle 1 bölümün ilk sahnesine baktım orda kaldım.
Bu arada TV2 'de veriyor bu diziyi sanırsam denk geldim kanalları dolaşırken.
Bir iki sahne bile izlemedim ilk sahneye baktım kızlar felan vardı orda kaldım. Dizi kaçıncı sezonda bölüm kaç.?senin izleyeceğin yoktu zar zor bir iki sahne seyrettirebildik oysa neler kaçırdın neelr
hayır oynamıyor şu acunun ünlülerle dans tarszı yarışmasının abd deki versiyonuna katılıyorİnanmıyorum ya dizideki en sevdiğim karakteri ödlürdüler.
Monam yaşamalıydı.. Çok datlu kızdı be.
@xemrexxx sen bilirsin bu kız şuan başka bir dizide oynuyor mu? Sırf onun için izleyebilirim..
Bence hatta ettiler senaristler bunu öldürceklerine Ashley'i öldürsünler, kadın durmak bilmiyor gitti Alison'un abisiyle yattı. .sshayır oynamıyor şu acunun ünlülerle dans tarszı yarışmasının abd deki versiyonuna katılıyor
sezon finalini bekleBence hatta ettiler senaristler bunu öldürceklerine Ashley'i öldürsünler, kadın durmak bilmiyor gitti Alison'un abisiyle yattı. .ss
Hamile kalırsa şaşırmam. Bu gülüş boş gülüş değil gibi. Oysa papaz efendi ne kadar iyi bir adamdı.sezon finalini bekle
Hamile kalırsa şaşırmam. Bu gülüş boş gülüş değil gibi. Oysa papaz efendi ne kadar iyi bir adamdı.
Bu arada dizi arada çok bozuyor heyecan olsun diye bazı olaylar yarım kalıyor ya da karakterler birden başka bir şeye dönüşüyor Ezra'ya ne yaptılar öyle. Arada saçmalasa da seviyoruz işte.
Şu konuyu her gördüğümde Tkyyi hatırlıyorum ve içimi bir hüzün kaplıyorsezon finalini bekle
ne ka sevindim ne kaŞu konuyu her gördüğümde Tkyyi hatırlıyorum ve içimi bir hüzün kaplıyor
Sen 6 yıldır izliyorsun ben 13 bölüm izledim ve doyamadımne ka sevindim ne ka
Taktın sen de şu diziye aslı var gül gibi 6 sezon izle işte. .ssŞu konuyu her gördüğümde Tkyyi hatırlıyorum ve içimi bir hüzün kaplıyor
artık -A bu olsun da kalansezonlarda farklı atraksiyonlara girelim6x10 (Ara sezon finali)
Bütün sırlar açığa çıktı. Bu dizide bu cümleyi kaç kez kurdum gerçi, sırlar açığa çıka çıka bitmedi.
Her şey çözüldü de bizim moruklar o evin deposundan nasıl çıktılar keşke orayı da gösterselerdi. Gelelim asıl meseleye...
Cinsiyet değiştirince bu kadar olunuyor mu ya? Birde abisiyle mi yatmış ahhh safoz Jason. -A'nın CeCe olacağı aklımdan geçmedi hiç hele ki Alison'un erkek kardeşi olacağı haha ne manyak dizi.
Yalnız bence bu bölüm asıl -A'yı öğrenmedik baş -A bu değildi bence çünkü;
Kaçırıldıkları bölüm Spencer'ın arkasındaki asıl -A idi, eee bu da Cece'ye uzaktan yakından alakası yok. Zaten ortağım diyordu geçen bölümde, birde ilk sezondan beri gördüğümüz -A CeCe kadar ufak değildi hatta tren bölümünde bulunan tırnaklar kocaman olduğunu söylemişlerdi.
Haksız mıyım? .ss @xemrexxx @destere