Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

İnanmıyorum ya dizideki en sevdiğim karakteri ödlürdüler. :(

Monam yaşamalıydı.. Çok datlu kızdı be. :(

@xemrexxx sen bilirsin bu kız şuan başka bir dizide oynuyor mu? Sırf onun için izleyebilirim..

İnanmıyorum ya dizideki en sevdiğim karakteri ödlürdüler. :(

Monam yaşamalıydı.. Çok datlu kızdı be. :(

@xemrexxx sen bilirsin bu kız şuan başka bir dizide oynuyor mu? Sırf onun için izleyebilirim..
hayır oynamıyor şu acunun ünlülerle dans tarszı yarışmasının abd deki versiyonuna katılıyor :D

sezon finalini bekle:A
Hamile kalırsa şaşırmam. Bu gülüş boş gülüş değil gibi. :A Oysa papaz efendi ne kadar iyi bir adamdı. :(

Bu arada dizi arada çok bozuyor heyecan olsun diye bazı olaylar yarım kalıyor ya da karakterler birden başka bir şeye dönüşüyor Ezra'ya ne yaptılar öyle. Arada saçmalasa da seviyoruz işte. :)

Hamile kalırsa şaşırmam. Bu gülüş boş gülüş değil gibi. :A Oysa papaz efendi ne kadar iyi bir adamdı. :(

Bu arada dizi arada çok bozuyor heyecan olsun diye bazı olaylar yarım kalıyor ya da karakterler birden başka bir şeye dönüşüyor Ezra'ya ne yaptılar öyle. Arada saçmalasa da seviyoruz işte. :)
sezon finalini bekle:A
Şu konuyu her gördüğümde Tkyyi hatırlıyorum ve içimi bir hüzün kaplıyor :(

5x25 (Sezon Finali)

Şoklardayım ne bölüm yapmışlar be. 😱 Sezon finalinin 15 dk'sını izledim birazdan devam edicem dizi kendini aştı. 😱

Loo tosbağa bu bölümün İmdb puanı kaç? 😱 @xemrexxx

😱 Neyse Monama kavuştum. :A

Son düzenleme:
Senarist kendini aştı iyice. Süper gidiyor dizi ama Mona gerçekten ölecek gibi. Kurtarırlar çukurdan umarım. :(

6x2

Ne bayık bölüm yapmışlar. :T: Son 3 bölüm çıta uzaya çıkmıştı bu bölüm çok boş geçti...

-A hakkında bayağı bir şey öğrendik ah birde gül cemalini görsek neyse 4 bölüm kaldı. :Z

6x10 (Ara sezon finali)

Bütün sırlar açığa çıktı. Bu dizide bu cümleyi kaç kez kurdum gerçi, sırlar açığa çıka çıka bitmedi. :F

Her şey çözüldü de bizim moruklar o evin deposundan nasıl çıktılar keşke orayı da gösterselerdi. :D Gelelim asıl meseleye...

Cinsiyet değiştirince bu kadar olunuyor mu ya? Birde abisiyle mi yatmış ahhh safoz Jason. :F -A'nın CeCe olacağı aklımdan geçmedi hiç hele ki Alison'un erkek kardeşi olacağı haha ne manyak dizi. :F

Yalnız bence bu bölüm asıl -A'yı öğrenmedik baş -A bu değildi bence çünkü;

Kaçırıldıkları bölüm Spencer'ın arkasındaki asıl -A idi, eee bu da Cece'ye uzaktan yakından alakası yok. Zaten ortağım diyordu geçen bölümde, birde ilk sezondan beri gördüğümüz -A CeCe kadar ufak değildi hatta tren bölümünde bulunan tırnaklar kocaman olduğunu söylemişlerdi.

charles-dilaurentis-pretty-little-liars-season-5-finale.jpg

Haksız mıyım? .ss @xemrexxx @destere

6x10 (Ara sezon finali)

Bütün sırlar açığa çıktı. Bu dizide bu cümleyi kaç kez kurdum gerçi, sırlar açığa çıka çıka bitmedi. :F

Her şey çözüldü de bizim moruklar o evin deposundan nasıl çıktılar keşke orayı da gösterselerdi. :D Gelelim asıl meseleye...

Cinsiyet değiştirince bu kadar olunuyor mu ya? Birde abisiyle mi yatmış ahhh safoz Jason. :F -A'nın CeCe olacağı aklımdan geçmedi hiç hele ki Alison'un erkek kardeşi olacağı haha ne manyak dizi. :F

Yalnız bence bu bölüm asıl -A'yı öğrenmedik baş -A bu değildi bence çünkü;

Kaçırıldıkları bölüm Spencer'ın arkasındaki asıl -A idi, eee bu da Cece'ye uzaktan yakından alakası yok. Zaten ortağım diyordu geçen bölümde, birde ilk sezondan beri gördüğümüz -A CeCe kadar ufak değildi hatta tren bölümünde bulunan tırnaklar kocaman olduğunu söylemişlerdi.

charles-dilaurentis-pretty-little-liars-season-5-finale.jpg

Haksız mıyım? .ss @xemrexxx @destere
artık -A bu olsun da kalansezonlarda farklı atraksiyonlara girelim :D