ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

caleb çok h.dük olmuş tam @Çiğdem- lik artık hannoş bıraksın
sonunda 8. bölümü izledim hoş bir bölümdü

aria nın g.tü kalktı bu aralar hannoşa yaptığı çok büyük ayıp ? kız uyarmaya çalışıyor ananın jigolosu bana yanaştı diyor aria yere yakın totosuyla hannoşuma fırça atıyor???? dibin kurusun aria
hannoş kadar kazık girsin sana aria

ama adam da haklı hannoş ellenmeyecek kız mı

bu arada hannoşun peşinde kaç parlak var öyle bir @Çiğdem- in calebı bir lucas bir polis adam bir travis şimdi de sapık totoş zach
çiğdem çatlayacak hannoşa olan ilgiden
ama çok namuslu kız hannoşum
peşinde bir dünya erkek var ama tek eşle idare etmeyi biliyor, her limanda bir sap bulayım demiyor.. daha çok tek bir sapı her limana götürme taraftarı

ama çok namuslu kız hannoşum
peşinde bir dünya erkek var ama tek eşle idare etmeyi biliyor, her limanda bir sap bulayım demiyor.. daha çok tek bir sapı her limana götürme taraftarı
şimdi sana 5 kız baksa 5ini de idare edersin bence hannoş gibi gururlu olmazsın

5x9 tamamdır

acayip şeyler oluyor dizide kimin şeyi kimin şeyinde belli değil
öff gerisini gizli anlatayım

hannoş un doğru söylediğini anladı toparlak aria, geç oldu ama jeton düştü basküle , annesi evlenmekten vazgeçti
iki jennadan biri bizim fiyonk ağızlı sydney çıktı sydney çok seksi yav son bölümlerde onu her gördüğümde içim geçiyor nedendir bilinmez

spencer son bölümlerde ara dolduruyor önemli bir iş yaptığı yok, sandalyedeki noel in kucağına oturacaktı az kalsın

alison her türlü düzenbazlığa devam ediyor bir gün sonu kötü olacak çekirge misali
hannoşum son zamanlarda çok içiyor kızın derdi büyük yakında olsam teselli ederdim gözümüzün önünde eriyor kızcağız

@xemrexxx bölümü izlemeyi unutma çok heyecanlıydı

sen o kızı bir carrie diaries da görecektin

sen o kızı bir carrie diaries da görecektin
ordada eminim kötü karakterde oynamıştır, senin başroldeki sarı bodur kızı inim inim inletmiştir

fiyonk ağızlıdaki çekiciliğin büyük bölümü dudaklarda, resimlerine ayrıntısıyla baktım dudaklar acayip etkiliyor insanı o ne güzel 333 der kimbilir

okulun k.şar kızıydı orada

kaşar deme kıza çarpılırsın, kız nadide varlık diyelim, yaşama sevinci,son dudak bükücü
)
zaten k.şar dedim belki koşar demek istedim koiucu,atlet manasında senin için fesat

neyse bölüm şimdi bitti
totosu yere yakın aria sinirimi bozdu hannoşu üzerek neyse ki hatasını telafi etti parlağı ezra da yoktu iyi oldu
emily e düzgün bir partner şart sdyney olur bence

spencer orada parlak noel i indirmeliydi @Çiğdem- kahrolmalıydı

caleb hannoşun en uyduğu parlağı dizide kalmalı
aria nın anasına üzüldüm
alison hanoşun anasını kullaniyi bölüm sonu suçlu çıkan adam kim bakalım