caleb çok h.dük olmuş tam @Çiğdem- lik artık hannoş bıraksınonun gözüne! ya caleb ya da travesti bişey kaçırmıştır
sana fırsat kalmadan kaçıranlar çıkarır artık
caleb çok h.dük olmuş tam @Çiğdem- lik artık hannoş bıraksınonun gözüne! ya caleb ya da travesti bişey kaçırmıştır
sana fırsat kalmadan kaçıranlar çıkarır artık
sonunda 8. bölümü izledim hoş bir bölümdücaleb çok h.dük olmuş tam @Çiğdem- lik artık hannoş bıraksın
ama adam da haklı hannoş ellenmeyecek kız mısonunda 8. bölümü izledim hoş bir bölümdü
aria nın g.tü kalktı bu aralar hannoşa yaptığı çok büyük ayıp ? kız uyarmaya çalışıyor ananın jigolosu bana yanaştı diyor aria yere yakın totosuyla hannoşuma fırça atıyor???? dibin kurusun aria hannoş kadar kazık girsin sana aria
hannoş elleşmeye dahi kıyılamayacak kızdır.. zack mıdır ne tarak bezidir onun tipi aria, analı kızlı kaldırsın dağa )ama adam da haklı hannoş ellenmeyecek kız mı
arada sana da bakar bencehannoş elleşmeye dahi kıyılamayacak kızdır.. zack mıdır ne tarak bezidir onun tipi aria, analı kızlı kaldırsın dağa )
hannoşum bana ömür boyu baksın sorun yokarada sana da bakar bence
bu arada hannoşun peşinde kaç parlak var öyle bir @Çiğdem- in calebı bir lucas bir polis adam bir travis şimdi de sapık totoş zach çiğdem çatlayacak hannoşa olan ilgidenhannoşum bana ömür boyu baksın sorun yok
seni zack lara emanet ediyoruz
ama çok namuslu kız hannoşum peşinde bir dünya erkek var ama tek eşle idare etmeyi biliyor, her limanda bir sap bulayım demiyor.. daha çok tek bir sapı her limana götürme taraftarıbu arada hannoşun peşinde kaç parlak var öyle bir @Çiğdem- in calebı bir lucas bir polis adam bir travis şimdi de sapık totoş zach çiğdem çatlayacak hannoşa olan ilgiden
şimdi sana 5 kız baksa 5ini de idare edersin bence hannoş gibi gururlu olmazsınama çok namuslu kız hannoşum peşinde bir dünya erkek var ama tek eşle idare etmeyi biliyor, her limanda bir sap bulayım demiyor.. daha çok tek bir sapı her limana götürme taraftarı
gurur iyi şeydir ama fazlası zarar bulmuşsan çevrene 10 hannoş dizmelisinşimdi sana 5 kız baksa 5ini de idare edersin bence hannoş gibi gururlu olmazsın
boğazına dizilmesin dikkat etgurur iyi şeydir ama fazlası zarar bulmuşsan çevrene 10 hannoş dizmelisin
10 hannoş dizmelisinmi dedim benboğazına dizilmesin dikkat et
hannoşun parlaklar seni o spoilerdaki gibi yapmasın dikkat et10 hannoş dizmelisinmi dedim ben
doğrusuolacaktı )düzmelisin
yok onlar gül ağa gibi zamanında optiğini koparmışlar parlakların onlardan zarar gelmezhannoşun parlaklar seni o spoilerdaki gibi yapmasın dikkat et
sen o kızı bir carrie diaries da görecektin5x9 tamamdır
acayip şeyler oluyor dizide kimin şeyi kimin şeyinde belli değil
öff gerisini gizli anlatayım
hannoş un doğru söylediğini anladı toparlak aria, geç oldu ama jeton düştü basküle , annesi evlenmekten vazgeçti
iki jennadan biri bizim fiyonk ağızlı sydney çıktı sydney çok seksi yav son bölümlerde onu her gördüğümde içim geçiyor nedendir bilinmez
spencer son bölümlerde ara dolduruyor önemli bir iş yaptığı yok, sandalyedeki noel in kucağına oturacaktı az kalsın
alison her türlü düzenbazlığa devam ediyor bir gün sonu kötü olacak çekirge misali
hannoşum son zamanlarda çok içiyor kızın derdi büyük yakında olsam teselli ederdim gözümüzün önünde eriyor kızcağız
@xemrexxx bölümü izlemeyi unutma çok heyecanlıydı
ordada eminim kötü karakterde oynamıştır, senin başroldeki sarı bodur kızı inim inim inletmiştirsen o kızı bir carrie diaries da görecektin
okulun k.şar kızıydı oradaordada eminim kötü karakterde oynamıştır, senin başroldeki sarı bodur kızı inim inim inletmiştir
fiyonk ağızlıdaki çekiciliğin büyük bölümü dudaklarda, resimlerine ayrıntısıyla baktım dudaklar acayip etkiliyor insanı o ne güzel 333 der kimbilir
kaşar deme kıza çarpılırsın, kız nadide varlık diyelim, yaşama sevinci,son dudak bükücü )okulun k.şar kızıydı orada
zaten k.şar dedim belki koşar demek istedim koiucu,atlet manasında senin için fesatkaşar deme kıza çarpılırsın, kız nadide varlık diyelim, yaşama sevinci,son dudak bükücü )