ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

caleb çok h.dük olmuş tam @Çiğdem- lik artık hannoş bıraksın :F
sonunda 8. bölümü izledim hoş bir bölümdü

aria nın g.tü kalktı bu aralar hannoşa yaptığı çok büyük ayıp ? kız uyarmaya çalışıyor ananın jigolosu bana yanaştı diyor aria yere yakın totosuyla hannoşuma fırça atıyor???? dibin kurusun aria:) hannoş kadar kazık girsin sana aria :)

sonunda 8. bölümü izledim hoş bir bölümdü

aria nın g.tü kalktı bu aralar hannoşa yaptığı çok büyük ayıp ? kız uyarmaya çalışıyor ananın jigolosu bana yanaştı diyor aria yere yakın totosuyla hannoşuma fırça atıyor???? dibin kurusun aria:) hannoş kadar kazık girsin sana aria :)
ama adam da haklı hannoş ellenmeyecek kız mı :A

bu arada hannoşun peşinde kaç parlak var öyle bir @Çiğdem- in calebı bir lucas bir polis adam bir travis şimdi de sapık totoş zach :) çiğdem çatlayacak hannoşa olan ilgiden :A
ama çok namuslu kız hannoşum:) peşinde bir dünya erkek var ama tek eşle idare etmeyi biliyor, her limanda bir sap bulayım demiyor.. daha çok tek bir sapı her limana götürme taraftarı :)

5x9 tamamdır

acayip şeyler oluyor dizide kimin şeyi kimin şeyinde belli değil
öff gerisini gizli anlatayım :)

hannoş un doğru söylediğini anladı toparlak aria, geç oldu ama jeton düştü basküle , annesi evlenmekten vazgeçti
iki jennadan biri bizim fiyonk ağızlı sydney çıktı sydney çok seksi yav son bölümlerde onu her gördüğümde içim geçiyor nedendir bilinmez :)
spencer son bölümlerde ara dolduruyor önemli bir iş yaptığı yok, sandalyedeki noel in kucağına oturacaktı az kalsın :)
alison her türlü düzenbazlığa devam ediyor bir gün sonu kötü olacak çekirge misali
hannoşum son zamanlarda çok içiyor kızın derdi büyük yakında olsam teselli ederdim gözümüzün önünde eriyor kızcağız :)

@xemrexxx bölümü izlemeyi unutma çok heyecanlıydı :)

5x9 tamamdır

acayip şeyler oluyor dizide kimin şeyi kimin şeyinde belli değil
öff gerisini gizli anlatayım :)

hannoş un doğru söylediğini anladı toparlak aria, geç oldu ama jeton düştü basküle , annesi evlenmekten vazgeçti
iki jennadan biri bizim fiyonk ağızlı sydney çıktı sydney çok seksi yav son bölümlerde onu her gördüğümde içim geçiyor nedendir bilinmez :)
spencer son bölümlerde ara dolduruyor önemli bir iş yaptığı yok, sandalyedeki noel in kucağına oturacaktı az kalsın :)
alison her türlü düzenbazlığa devam ediyor bir gün sonu kötü olacak çekirge misali
hannoşum son zamanlarda çok içiyor kızın derdi büyük yakında olsam teselli ederdim gözümüzün önünde eriyor kızcağız :)

@xemrexxx bölümü izlemeyi unutma çok heyecanlıydı :)
sen o kızı bir carrie diaries da görecektin:A

sen o kızı bir carrie diaries da görecektin:A
ordada eminim kötü karakterde oynamıştır, senin başroldeki sarı bodur kızı inim inim inletmiştir :)
fiyonk ağızlıdaki çekiciliğin büyük bölümü dudaklarda, resimlerine ayrıntısıyla baktım dudaklar acayip etkiliyor insanı o ne güzel 333 der kimbilir :)

ordada eminim kötü karakterde oynamıştır, senin başroldeki sarı bodur kızı inim inim inletmiştir :)
fiyonk ağızlıdaki çekiciliğin büyük bölümü dudaklarda, resimlerine ayrıntısıyla baktım dudaklar acayip etkiliyor insanı o ne güzel 333 der kimbilir :)
okulun k.şar kızıydı orada:X

kaşar deme kıza çarpılırsın, kız nadide varlık diyelim, yaşama sevinci,son dudak bükücü :))
zaten k.şar dedim belki koşar demek istedim koiucu,atlet manasında senin için fesat :X

neyse bölüm şimdi bitti
totosu yere yakın aria sinirimi bozdu hannoşu üzerek neyse ki hatasını telafi etti parlağı ezra da yoktu iyi oldu
emily e düzgün bir partner şart sdyney olur bence:A
spencer orada parlak noel i indirmeliydi @Çiğdem- kahrolmalıydı:A
caleb hannoşun en uyduğu parlağı dizide kalmalı
aria nın anasına üzüldüm
alison hanoşun anasını kullaniyi bölüm sonu suçlu çıkan adam kim bakalım