ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

Black sailsin ilk bölümünü bırak 2.bölümünüde izledim ama sarmadı beni )) ilk bölüm yorumum vardı orda zaten )) pll ye geçiş yapıyorum bu gece )))

caleb var ezra var senliklerde bol

tamam sen onu sevmediysen bunu kesin seveceksindir
bu dizi insanı yormuyor hem anlaşılmasıda kolay dinlendirici hemde kızları iki dirhem bir çekirdek
Çif çekirdekli kızlar varsa izleriz )) Revenge ve pll dışında işte birkaç diziye daha başlarım diyorum ama ikiside epey uzun başlasammı bilmedim ??

5x17. Bölüm

yine muheteşemdi hannoşum

hannoşumu strese soktular yok varilde ceset varda, yok bilmem A suçu onun üstüne atacakmışta.. hannoşun üstüne kendimi atarım suç atmam atanda çarpılır zaten

aria tombalağı mektuptan bahsetti ezraya, ezra malı önce ses çıkarmadı sonra kendi kendine kuruntu yapıp aria tavığından vazgeçti, neden öyle yaptı? oysa aria yoklukta iyi gidiyordu
bende kimseyi bulamasam aria ile idare ederdim kime ne yazmış umrumda olmazdı

emily nin yeni bir talibi çıktı zaten telia dan şüpheleniyordum kadın emily nin ağzını yokluyordu yakında kimbilir kızın neresini yoklayacak

hannoşun anneside jason dan vazgeçmeyecek gibi
kadın haklı ted adlı moruk papazın işi bitmiş artık ,onunla evleneceğine daha taze oğlanları avlıyor
)

şu karanlıkta kedi sesi, asılan zincirler, kapı gıcırtısı falan filan hikayeler artık korkutmuyor o sahneleri biraz daha kaliteli çekseler keşke

mesela sıvı nitrojen güzeldi spoşum donacaktı nerdeyse
)

@xemrexxx @Çiğdem- falan filan ve tüm favori forumum ailesi
)

Son düzenleme:
bölümü izleedim en güzel sahn tabisi de hannoş un @Çiğdem- in parlağı hollbrook a
demirle vurduğu sahneydi haketmişti totoş bir de mağduru oynamaya kalktı

@destere boşa sevindin
mona öldü ama falshbacklerle bol bo lgeliyor diziye

spencer anası ile üni yüzünden kavga ediyi sonunda yolu getirir onu
totoş aria nın totoş kardeşi mike alisonla bişiler kırıştiriyi
toby yoktu bu bölüm spencer başkasına baktı
emily yeni taş kızla aşka yelken açtı bu kez yakıştı partneri
hannoşum zekasıyla kanıt buldu yine kitaptan kaset çıkardı

5x18. Bölüm

bak sen mike ergenine! oğlancık gidip köprülerde şeker dağıtıyor kurbağalara
)

mike ergeni A falan çıkmasın gerçi onda öyle bir kapasite yok ama işte arada birine doğru suç yoğunlaşacak maksat heyecan olsun

hannoşuma mini etek yakışıyor onu izlerken kızın belden aşağısı daha çok dikkatimi çekiyor

emily nin yeni kız arkadaşı taş gibi paige den kurtulduğumuza sevindik

spoş jonny denen parlağa fazla alıştı gibi tobby nin yokluğunda bobiye göz koydu sanırım

fısıltı aleti güzel bişeydi ya emily ordan arkadaşına ilanı aşk eyledi

hannoşun holbrook a demir soktuğu sahne muhteşemdi

@xemrexxx @MelankoliK @gözlemci ..

mona nın arkadaşı leslie nasıl bişeydi
monayı aratmayacak gibi
gözlüklerini çıkarsa harika olacak ama gözlüksüzde fena değil

Son düzenleme:
bölümü izledim
spoşum
yeni gelen kiracılarıyla işi pişirici gibi izinsiz grafiti yapmışlar vandal mandal diye gazeteye çıktı
hain -A hannoşumun kanını monanın kıyafetlereine döktü suç kızın üstüne kalacak
andrw parlağı arada çıkıyor işe yarıyor bu sefer de kızları kurtardı ama kanlar gitti
mike da totoş çıktı Allah onu kazıklara oturtsun.ss Alison la ya da -A ile çalışıyor
emily nin sarktığı füzyon evli çıktı ama krizi aştılar
hannoşun babası hannoşa üni parası vermiyor üvey kızına veriyor totosu çivilere gelesice.ss

@destere @Çiğdem-

kısmetse bu akşam şeydeceğim hannoşu, daha şeetmdim
)

@xemrexxx bunun 5x19. bölümünü hangi sitede buldun bir tane buldum görüntü bozuk ?

5x19 . Bölüm

muhteşemdi hannoşum

@xemrexxx aslında şu A ile ilgili konuyu bırakıp kızların okul hayatına dönseler daha bir zevkli olacak dizi mesela bu bölümde hannoşum trinity üniversitesine gitmek için para bulmaya çalışıyordu konuya ilgim arttı şu A denen ergenik konuyu bıraksalarda adam gibi bişey yazsalar
)

ayrıca bu kızlar iki sezondur lise son sınıftalar biraz hızlansalar üniversiteli hallerinide görsek

aria andrew ua verdi andrew da buna karşılık olarak kızları korumaya aldı hank denen vatandaşı tehtit etti
spoşum son zamanlarda pek bişey yapmıyor jonny adlı yuvarlakla okul çatılarına korsan resim yapmakla meşgul

ezra nın hannoşa verdiği akıl güzeldi kız güzellik yarışmasında kazanacak okul parasını hemide çatır çutur
babası olacak mezevenk öyle güzel bir kızı varken gidip elalemin kate ine para yardımı yapıyor şimdi yakalasam o babayı falakaya yatırıp kızını alacağım elinden

talia nın kocası varmış emily bunu duyunca feci sinirlendide noldu ? geri barıştılar boşuna çekilmiş bir sahne

aman ne var beee onların giydiklerini bende giysem asıl onları ben panca pincik ederim
aynen valla
bende o elbiseleri giysem bende afet bişey olurum marifet elbisede
)

5x20 yi izledim @destere @MelankoliK @Çiğdem-
hannoşum güzellik yarışmasına azırlanmak için çok çalıştı ama koçu snden güzellik kraliçesi olmaz dedi kesin kıskandı hannoşumu
emily hannoşun yerine katılacak yarışmaya boobs farkıyla kazanır ,
mike totoşu monanın planını anlattı planı elinde patlamış yerden bitmenin

bizimkiler alisonı çıakrıcaz diye uğraşıyorlar şimdi büyük ihtimal sezon finaline ka bu konu işlenir
emliy e yalan söylemiş yeni füzyonu

spencer kiracıları olan çocukla tam yakınlaştı çocuk evden kovuldu
neyse bu toby totou da bişiler çeviriyi gibi sopştan uzak duriyi

5x20. bölüm

yine muhteşem bir bölüm izledik gözlerimi hannoşun güzelliği çarptı kar körü oldum
(halk dilinde buna karı körümü diyorlardı
neyse konuyu şeydelim
)

şu mike ergenini üç dört bölümdür A in çırağı yaptılar, ergen mal mal işler yapıyormuş?
harbiden @xemrexxx , sen o kısmı anladınmı? mike ne yapıyormuş mona nın kanını ağaç kovuklarında niye saklıyormuş ya da gidip orda burda niye şeker bırakıyormuş ? ben bir fok anlamadım açıklamadan
bunu yazan senaristi kum torbası olarak kullanacaksın

hannoşum yarışmada kate in olduğunu anladıktan sonra kendni yerlere attı kıvırdıda kıvırdı kız bir döktürdüki gözlerim yaşardı her bir ayrıntısına baktım bu arada yanındaki emily de fena değildi kızı lezbiyen yapanlar utansın
sonunda koç olacak kaşarlanmış kaltak hannoşu üzdü onun ben yedi sülalesinin kulaklarını çınlatıyorum burdan

toby kertenkeleside jonny yuvarlağını kıskandı spoşu elden kaçıracağını anlayınca jony e yüklendikçe yüklendi aslında jony ile toby birbirleriyle çiftleşse spoşu rahat bıraksalar harika olur

@xemrexxx sana bir başka soru daha sorayımda spoşun hogwarts okuluna gitmesini istiyormuş annesi, hogwarts denilen yer, harry pıtır filmlerinde geçen büyücülük okulu değilmiydi ? gerçekte öyle bir okul yok onu nerelerinden uydurdular ?

@Çiğdem- @MelankoliK @Harunnn60

monalisanın plan yapıp ölmediğini sanıyormuş mike totoşu