- Reaksiyon puanı
- 50,475
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Hakkında hiçbir bilgim yok, adını da pek duymadım.the fall nasıl bir dizi peki? nedense dikkatimi çekti ?
Hakkında hiçbir bilgim yok, adını da pek duymadım.the fall nasıl bir dizi peki? nedense dikkatimi çekti ?
Hakkında hiçbir bilgim yok, adını da pek duymadım.
5 bölümmüş sadece. 2. sezon onayı da almamış. İstersen izle tabii.imdb si 8.2 izlenir gibi geliyor, birazda dizide hüzün kokuyor? izlediğim hareketli diziler arasına böyle durgun ve sessiz bir dizi iyi gider gibi.. bir bakacağım da bulabilirsem izleyecek yer?
5 bölümmüş sadece. 2. sezon onayı da almamış. İstersen izle tabii.
House of Cards baktın mı hiç? Tam sana göre durgun işleyişli, bol akıl oyunlu.
Sen bilirsin ama bana dizi izlettirecek kişiler değil.The Fall'daki kadın Hannibal'ın doktoruymuş @OzaNOnce Upon a Time'dan Jamie Doman'da varmişAcaba baksam mı
Onu biliyorumSen bilirsin ama bana dizi izlettirecek kişiler değil.
Karaktere önem vermekle ne alakası var illa gidip tüm dizilerini mi izleyelimOnu biliyorumSende izlediğin dizilerdeki yan karakterlere hiç önem vermiyorsun
eli sopalı smiley vardi nolduKaraktere önem vermekle ne alakası var illa gidip tüm dizilerini mi izleyelim
The Fall'daki kadın Hannibal'ın doktoruymuş @OzaNOnce Upon a Time'dan Jamie Doman'da varmişAcaba baksam mı
izleyebilirim
1. bölümün ilk on dakkasına bakarsan devam edersin zaten
PLL yimi?
şuana kadar toplam kaç bölüm var ?süper dizidir, başlasan su gibi gider.. zaten iki hafta önce birinci sezona başladım birinci sezon bitti
konusuda ilginç tam heyecan kasırgası ?
şuana kadar toplam kaç bölüm var ?
22 bölüm olması iyi , tamam o zman izlerimher sezon sanırım 22 bölüm ve her bölüm 40 dakika ..
ama bölümler sıkmıyor ağır değil akıcı ilerliyor ..
22 bölüm olması iyi , tamam o zman izlerim
1 sezonu değil ben 1 bölümü biteremedim dahanihayet gelsin ikinci sezon ?
birinci sezon muhteşemdi ikinci sezona 2.soo 1 boo ile adım atmış bulunuyorum hazır forumda sakinleşmişken ikinci sezona başlayayım
@ABAY_06 hala birinci sezonu bitirmeni bekliyoruz
1 sezonu değil ben 1 bölümü biteremedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?