ABC Pretty Little Liars 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bölünmesinde sakınca yok bence belki biri bana düşer :))

konu kalitesi asla bir breaking bad e got a yaklaşamasa bile sabun köpüğü gibi olsada izlerken daha rahatım yormuyor beni çünkü acaba burda ne demişlerdir? orayı kaçırdım sonra anlamam konuyu diye endişeye kapılmadan izlediğim rahat bir dizi :) ,seviyorum hanna ve ortaklarını:)

@OzaN a da tavsiye ederim black sails gibi zor bir dizinin üstüne çerez niyetine iyi gider:)
evet dediğin gibi kafa yormuyor ama heyecanı elinde tutuyor. O yuzden yazın günlük dizi yapıcam yada senin değiminle sabun köpüğü soap dizisi olacak benim için:X
Bende dizi çok ya çerezliği de zorları da bol. Prensip olarak 20 bölüm üstü olanları izlemiyorum zaten. :D
Senin o prensibini biliyorum ama geçenlerde süre hesapları yaptiğin postuna denk gelmiştim. 20+ bölümlü dizilerle 60 dk'lık 12 bölümlük dizilerin toplam süreleri hemen hemen aynı:F

evet dediğin gibi kafa yormuyor ama heyecanı elinde tutuyor. O yuzden yazın günlük dizi yapıcam yada senin değiminle sabun köpüğü soap dizisi olacak benim için:X

Senin o prensibini biliyorum ama geçenlerde süre hesapları yaptiğin postuna denk gelmiştim. 20+ bölümlü dizilerle 60 dk'lık 12 bölümlük dizilerin toplam süreleri hemen hemen aynı:F
24 bölüm 40 dakika => 960 dakika
60 bölüm 12 dakika => 720 dakika

Toplamda 4 saat fark var. :):) Genelde 60'tan da az olduğu için fark daha da fazla.

Takip etmesi de daha zor oluyor. Sene boyunca sürüyor bir hafta var iki hafta yok hep takip etmek lazım. En iyisi 2-3 ay sıraya düzenli bir şekilde izleyip sıradan çıkarmak. Öbür türlü bana ekstra yükmüş gibi geliyor :):)

24 bölüm 40 dakika => 960 dakika
60 bölüm 12 dakika => 720 dakika

Toplamda 4 saat fark var. :):) Genelde 60'tan da az olduğu için fark daha da fazla.

Takip etmesi de daha zor oluyor. Sene boyunca sürüyor bir hafta var iki hafta yok hep takip etmek lazım. En iyisi 2-3 ay sıraya düzenli bir şekilde izleyip sıradan çıkarmak. Öbür türlü bana ekstra yükmüş gibi geliyor :):)
Fark yok gibi :X Bir tarafta 12 bölüm diğer tarafta 24 bölüm:X Mesela TWD 16 bölüm 40 dk 22 bölüme sadece 6 bölümcük kalmiş. Süreye vurdugunda elbette uzun görünüyor ama "16 bölüm izledim" dediğin zaman 22-23 bölümlük pek farkı yok gibi :X

Fark yok gibi :X Bir tarafta 12 bölüm diğer tarafta 24 bölüm:X Mesela TWD 16 bölüm 40 dk 22 bölüme sadece 6 bölümcük kalmiş. Süreye vurdugunda elbette uzun görünüyor ama "16 bölüm izledim" dediğin zaman 22-23 bölümlük pek farkı yok gibi :X
TWD'nin ama yayınlanma şekli çok iyi. 8-8 yayınlanıyor, arada uzunca bir ara verip özletiyor. Yayına başladığında aralıksız devam ediyor. 6-7 bölümlük fark da hiç az sayılmaz. :):)

TWD'nin ama yayınlanma şekli çok iyi. 8-8 yayınlanıyor, arada uzunca bir ara verip özletiyor. Yayına başladığında aralıksız devam ediyor. 6-7 bölümlük fark da hiç az sayılmaz. :):)
16'lık izlyen 22-23'üde izler manasında diyorum:X Evet TWD'nin yayın araliği taktiğini PLL ve Teen Wolfta yapıyor şu an:X NBC'de deniyor bazen ama dizileri dip yapıyor:A (En son The Event'e yaptiydı:()

evet heyecan devamlı dorukta ? konuda ilginç... diziye haksızlık yapmışta olmayayım bizim en iyi dizilerimizden çok daha kaliteli..

1. sezonu bitirdim bir solukta sezon finali muhteşemdi spencer çok zor durumlara düştü ..

dizide kızların şüpheliler konusunda aniden karar değiştirip birine olanca güçleriyle yüklenmeleri ilginç :)

Ben 1.sezon 11.bölümde kaldım öyle😕 (diziden tek hatırladıgım kadının çamaşir makinasının üzerinde:F:F)

aslında çok güzel dizide niye devam edemediniz anlamadım:))

farklı bir dizi ne açık sahneleriyle ne de aksiyonlarıyla ön planda bir şekilde beni sardı bırakmadı?

masaya yatırılan kız buydu sanırım hatırlarsın:))

36462988c344f6dc6f6157008f59a1a7.jpg
/spoiler]

Öylesine olmuş, ben birinci sezonda bitirdim olayı. :D

biraz daha direnseydin 7. bölümü görürdün :)

farklı bir dizi ne açık sahneleriyle ne de aksiyonlarıyla ön planda bir şekilde beni sardı bırakmadı?

7. bölümü gördük de 7. sezon hayaldi. :D

Yok sessiz sakin ilerleyişi güzel o tarafıyla benide çekti de bişeyler oldu öyle yarıda kaldı(b) Yoksa11'e kadar gitmezdim 4-5'te bırakırdım(b)

Sende mi bıraktın😱 Ben seni ite kaka izlersin sanıyordum:X

bende 7. sezon diyecektim zaten orda bölüm çıkmış :))

zaten dizi pll gibi değil tıkandıysanız artık gitmez :) zor bir dizi? benim sopranosa asla devam edemeyeceğim gibi sizdende hayır yok artık :))

Yok sessiz sakin ilerleyişi güzel o tarafıyla benide çekti de bişeyler oldu öyle yarıda kaldı(b) Yoksa11'e kadar gitmezdim 4-5'te bırakırdım(b)

bir sonraki bölümü iple çekecek sahneler bölümlerin sonuna eklenmediği için yarıda bırakmışsınızdır oysaki heyecan dzinin tamamına dağılmış durumda :)

Sezonu bitirdim ama devam etmeyeceğim herhalde hem çok fazla bölüm var hem pek akıcı değil. :):)

http://www.sinedrama.com/tv-dizileri-kis-takvimi/

burda yeni sezonları başlayacak dizilere baktımda pek izlediğim dizi yok aralarında ortalık sıradan dizi kaynıyor bunların içinde mad men yine en iyileri

birde mastır of sex var onu merak ettim ismi kadar ilginçmidir acaba ?:)
House of Cards izlemediysen bir an önce başlayıp yetiş bence ikinci sezona kadar. :)

O diziye de şans vereceğim Altın Küre adayı oldu. Bilimsel bir diziymiş herhalde. :):)

House of Cards izlemediysen bir an önce başlayıp yetiş bence ikinci sezona kadar. :)

O diziye de şans vereceğim Altın Küre adayı oldu. Bilimsel bir diziymiş herhalde. :):)

the fall nasıl bir dizi peki? nedense dikkatimi çekti ?