ABC Pretty Little Liars 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ohoh saldır spencer bir jakuziye girsin sevgilisiyle sezonları bir günde bitirirsin:A

spencer a laf yok hannayla birlikte dizideki muhteşem iki canlıdan birini oluşturuyor:) demekki ilk bakışta insan insanı yanlış anlarmış diziye ilk başladığımda dedim bu sarmısak kafalı spencer ı niye koymuşlar diye oysa kızı ördek gibi sesi o tipsiz yüzü bile bana her bölümde daha bir sıcak daha bir güzel gelmeye başladı birde zeki oluşunu sevdim :)

spencer a laf yok hannayla birlikte dizideki muhteşem iki canlıdan birini oluşturuyor:) demekki ilk bakışta insan insanı yanlış anlarmış diziye ilk başladığımda dedim bu sarmısak kafalı spencer ı niye koymuşlar diye oysa kızı ördek gibi sesi o tipsiz yüzü bile bana her bölümde daha bir sıcak daha bir güzel gelmeye başladı birde zeki oluşunu sevdim :)
ben spence deki cevheri ilk bakışta görmüştüm:A

ne alakası var kız ilk bölümden ablasının manitalarına sarkıyor belliydi:A
sadece giyimi kuşamı değil ilgimi çeken oyunculuk açısından diğerlerinden farklı

@Forumdash o gün bir mesajında kızı sibel kekiliye benzetmiş , insan bu laftan sonra çarpılır:)) sibele neresi benziyor sibel kart erospuları andırıyor.. spencer ise keklik gibi:)

sadece giyimi kuşamı değil ilgimi çeken oyunculuk açısından diğerlerinden farklı

@Forumdash o gün bir mesajında kızı sibel kekiliye benzetmiş , insan bu laftan sonra çarpılır:)) sibele neresi benziyor sibel kart erospuları andırıyor.. spencer ise keklik gibi:)
evet oyunculuğu iyi ama mnslik değeri az:(

%100 demedim:X O yuz hatlarina sahip(çirkin gibi ama güzel güzel ama çirkin kararsız kalıyor insan) :X Hele 2.sezonda mı ilk sezonda mı ne tenisli halleri var o zamanlar çok benzetmiştim:F

%100 demedim:X O yuz hatlarina sahip(çirkin gibi ama güzel güzel ama çirkin kararsız kalıyor insan) :X Hele 2.sezonda mı ilk sezonda mı ne tenisli halleri var o zamanlar çok benzetmiştim:F

ilk sezondada tenis oynadığı bir sahne vardı muhteşemdi:) çok kıvrak bir vücuda ve zekaya sahip ben kızı tümüyle beğendim sesi bile ilginç sıradışı tabi bir hanan etmez ama diğer konularda çok çok üstün :))

ilk sezondada tenis oynadığı bir sahne vardı muhteşemdi:) çok kıvrak bir vücuda ve zekaya sahip ben kızı tümüyle beğendim sesi bile ilginç sıradışı tabi bir hanan etmez ama diğer konularda çok çok üstün :))

bu mesajları kaç kez yazmışım öyle kendimi aşmışım sözkonusu olan spencer olunca insan hızını alamıyor :)

Evet onun zekasından korkutugum için @xemrexxx hep diyorum bence A denen varlık Spancer:F

Şizo'ya filan bağlıyordur:F Kesin onda kişilik bölünmesi var:F
bölünmesinde sakınca yok bence belki biri bana düşer :))

konu kalitesi asla bir breaking bad e got a yaklaşamasa bile sabun köpüğü gibi olsada izlerken daha rahatım yormuyor beni çünkü acaba burda ne demişlerdir? orayı kaçırdım sonra anlamam konuyu diye endişeye kapılmadan izlediğim rahat bir dizi :) ,seviyorum hanna ve ortaklarını:)

@OzaN a da tavsiye ederim black sails gibi zor bir dizinin üstüne çerez niyetine iyi gider:)

bölünmesinde sakınca yok bence belki biri bana düşer :))

konu kalitesi asla bir breaking bad e got a yaklaşamasa bile sabun köpüğü gibi olsada izlerken daha rahatım yormuyor beni çünkü acaba burda ne demişlerdir orayı kaçırdım sonra anlaam konuyu diye endişeye kapılmadan izlediğim rahat bir dizi :) seviyorum hanna ve ortaklarını:)

@OzaN a da tavsiye ederim black sails gibi zor bir dizinin üstüne çerez niyetine iyi gider:)
Bende dizi çok ya çerezliği de zorları da bol. Prensip olarak 20 bölüm üstü olanları izlemiyorum zaten. :D

Bende dizi çok ya çerezliği de zorları da bol. Prensip olarak 20 bölüm üstü olanları izlemiyorum zaten. :D

biliyorum hav ay mit yor çadırı izliyorsun:)

gerçi onu nasıl izliyorsan 5 yıllıkmı 6 yıllıkmı o dizi? 20 bölümü çoktan sollamıştır 500 bölüm olmuştur:)