hannayı konyayı gördün mü?ve gece hannalı yeni bir bölümle biter
herkese iyi geceler
hannayı konyayı gördün mü?ve gece hannalı yeni bir bölümle biter
herkese iyi geceler
hannayı konyayı gördün mü?
ohoh saldır spencer bir jakuziye girsin sevgilisiyle sezonları bir günde bitirirsingördüm dizi süper gidiyor nerdeyse ilk sezon bitecek 21. bölümdeyim
ohoh saldır spencer bir jakuziye girsin sevgilisiyle sezonları bir günde bitirirsin
ben spence deki cevheri ilk bakışta görmüştümspencer a laf yok hannayla birlikte dizideki muhteşem iki canlıdan birini oluşturuyor demekki ilk bakışta insan insanı yanlış anlarmış diziye ilk başladığımda dedim bu sarmısak kafalı spencer ı niye koymuşlar diye oysa kızı ördek gibi sesi o tipsiz yüzü bile bana her bölümde daha bir sıcak daha bir güzel gelmeye başladı birde zeki oluşunu sevdim
ben spence deki cevheri ilk bakışta görmüştüm
ne alakası var kız ilk bölümden ablasının manitalarına sarkıyor belliydigeç bunları! benim 3. bölümde bulduğum cevheri sen anca 3. sezonda zor yakalamışsındır )
sadece giyimi kuşamı değil ilgimi çeken oyunculuk açısından diğerlerinden farklıne alakası var kız ilk bölümden ablasının manitalarına sarkıyor belliydi
evet oyunculuğu iyi ama mnslik değeri azsadece giyimi kuşamı değil ilgimi çeken oyunculuk açısından diğerlerinden farklı
@Forumdash o gün bir mesajında kızı sibel kekiliye benzetmiş , insan bu laftan sonra çarpılır) sibele neresi benziyor sibel kart erospuları andırıyor.. spencer ise keklik gibi
evet oyunculuğu iyi ama mnslik değeri az
😱 şimdi cansudere nasıl reyting alıyor o zaman mns de😱mns hem oyunculuğuna hemde güzelliğine özelliğine bakar? toplu değerlendirmede bulunur hindistandaki gibi )
%100 demedim O yuz hatlarina sahip(çirkin gibi ama güzel güzel ama çirkin kararsız kalıyor insan) Hele 2.sezonda mı ilk sezonda mı ne tenisli halleri var o zamanlar çok benzetmiştimsadece giyimi kuşamı değil ilgimi çeken oyunculuk açısından diğerlerinden farklı
@Forumdash o gün bir mesajında kızı sibel kekiliye benzetmiş , insan bu laftan sonra çarpılır) sibele neresi benziyor sibel kart erospuları andırıyor.. spencer ise keklik gibi
%100 demedim O yuz hatlarina sahip(çirkin gibi ama güzel güzel ama çirkin kararsız kalıyor insan) Hele 2.sezonda mı ilk sezonda mı ne tenisli halleri var o zamanlar çok benzetmiştim
%100 demedim O yuz hatlarina sahip(çirkin gibi ama güzel güzel ama çirkin kararsız kalıyor insan) Hele 2.sezonda mı ilk sezonda mı ne tenisli halleri var o zamanlar çok benzetmiştim
Evet onun zekasından korkutugum için @xemrexxx hep diyorum bence A denen varlık Spancerilk sezondada tenis oynadığı bir sahne vardı muhteşemdi çok kıvrak bir vücuda ve zekaya sahip ben kızı tümüyle beğendim sesi bile ilginç sıradışı tabi bir hanan etmez ama diğer konularda çok çok üstün )
Evet onun zekasından korkutugum için @xemrexxx hep diyorum bence A denen varlık Spancer
Şizo'ya filan bağlıyordur Kesin onda kişilik bölünmesi varolabilir ama bazen çok mahsun bakıyor zor durumda kalınca mamy diyip annesine sarılırkenki haliyle pekde A olacağına ihtimal vermediğim bir şahıstır
bölünmesinde sakınca yok bence belki biri bana düşer )Şizo'ya filan bağlıyordur Kesin onda kişilik bölünmesi var
Bende dizi çok ya çerezliği de zorları da bol. Prensip olarak 20 bölüm üstü olanları izlemiyorum zaten.bölünmesinde sakınca yok bence belki biri bana düşer )
konu kalitesi asla bir breaking bad e got a yaklaşamasa bile sabun köpüğü gibi olsada izlerken daha rahatım yormuyor beni çünkü acaba burda ne demişlerdir orayı kaçırdım sonra anlaam konuyu diye endişeye kapılmadan izlediğim rahat bir dizi seviyorum hanna ve ortaklarını
@OzaN a da tavsiye ederim black sails gibi zor bir dizinin üstüne çerez niyetine iyi gider
Bende dizi çok ya çerezliği de zorları da bol. Prensip olarak 20 bölüm üstü olanları izlemiyorum zaten.
9. sezon şu an.biliyorum hav ay mit yor çadırı izliyorsun
gerçi onu nasıl izliyorsan 5 yıllıkmı 6 yıllıkmı o dizi? 20 bölümü çoktan sollamıştır 500 bölüm olmuştur