Yarın inş başlarımbitir işte bekliyoruz vites düşürdük yetişesin diye
Yarın inş başlarımbitir işte bekliyoruz vites düşürdük yetişesin diye
Yarın inş başlarım
Hı neler oluyorkonu muhteşem ilerliyor heyecan bastı beni
Hı neler oluyor
değişiyor sonradanilk sezonda alison un ağabeyi farklı bir tipti hanı gelip polisleri alisonun katilini bulmaları için zorlayan ortalığı ayaklandırıp alisonun katillerini yakalatacağım diyen ve onun anısına anıt hazırlayan ağabeyle ikinci sezondaki jason arasında fark ver
bu ne ayaktır @xemrexxx iki farklı jason mı var yoksa benmi karıştırdım elmalarla portakalları ?
ben oraları izleyeni çok oldu hatırlamiyimanlatacağın sadece bumudur ???
ben oraları izleyeni çok oldu hatırlamiyim
buymuş bu olmuş iştebirinci sezondaki jason ı hatırlarsın? ikinci sezonun üçüncü bölümündeyim ilk üç bölümdeki jason farklı bir tip yani karakteri değil tipide değişmiş ?
dur birde @Forumdash a sorayım belki o hatırlıyordur?.. sendeki hafıza balıklara dansettirecek türden )
buymuş bu olmuş işte
Ekli dosyayı görüntüle 30340
kızlar değişmezse sen 20 yıl izlersin zatenaynen bunlar işte )
madem tipi değiştirdiniz bari konuya sadık kalaydınız huyuda değişmiş vatandaşın?
onuda yapmamışlar, orasını dağıtmışlar? neyse kızlar değişmesinde jason kimin umrunda
kızlar değişmezse sen 20 yıl izlersin zaten
emily aslında tercihleri değişse tam senlikhanna nın terside çok pismiş kodumu oturtuyor insana öylesi lazım
hala favorilerim değişmedi hanna ve spencer....
diğer ikisi işte olsada olur olmasada
emily aslında tercihleri değişse tam senlik
aria hazal-2 işteçok güzel kız aslında lez olduğunu anlamadan önce zaten favorimdi? şimdi hiç ilgi alanıma girmiyor ama aria dan daha sempatik
Ben kızlara bakmaktan izlerken bile bunun farkına varmamiştim o zamanlar Görüyorsun @xemrexxx ne kadar ergenik bir diziaynen bunlar işte )
madem tipi değiştirdiniz bari konuya sadık kalaydınız huyuda değişmiş vatandaşın?
onuda yapmamışlar, orasını dağıtmışlar? neyse kızlar değişmesinde jason kimin umrunda
Ben kızlara bakmaktan izlerken bile bunun farkına varmamiştim o zamanlar Görüyorsun @xemrexxx ne kadar ergenik bir dizi
Hiç bi fikrim yok bende hatırlamıyorum Ben diziyi zaten ilk sezon tesadüf üzerine izledim. ilk 5 dk'sını izledim "noluyor? Kız nerde" diye sorularina kapıldım gittim bi çırpıda izlemiştim 2.sezona beklerkende unutmuşumdurfarkedilmiyecek gibi değildi
iki vatandaş arasında yaş farkı var zaten ilk sezonda oynayan 25 yaşlarında gösteriyorsa, ikinci sezondaki yumurta 18 inde felan : birde ilk sezondaki çekinik yabani bir tip değildi polisleri ayaklandıracağım katili bulsunlar derken sanki üst düzeyde bir yetkili edasıyla kıvırıyordu
ikinci sezondaki yumurta? evine kapanmış bahçesini kazıp duruyor, bahçeye dadanan alacalı finoyu kovalamakla meşgul? kariyer kaybına uğramış
Hiç bi fikrim yok bende hatırlamıyorum Ben diziyi zaten ilk sezon tesadüf üzerine izledim. ilk 5 dk'sını izledim "noluyor? Kız nerde" diye sorularina kapıldım gittim bi çırpıda izlemiştim 2.sezona beklerkende unutmuşumdur