Poyraz Karayel - 82. Bölüm (Veda) Yorumları

Ovvv asabi marul

Ya o değil de ilk bölümde bizim İlyas da vardı dimi

Ben sana yorum yapamazsın demedim ki. Sadece rahatsız olduğumu söyledim, sanırım buda benim hakkım, kaldı ki tek söyleyen kişide ben değilim... Onun dışında benden tavsiye alda demedim, alıp almamak sana kalmış bir konu. Ayrıca senin eleştirel yorum yaptığını da düşünmüyorum, en azından bu konuda.

Diss yağmuruna tutun
Oh be bitiyor cidden bu dizi kadar abartılan bir dizi görmedim
İçerde bile bu kadar abartılmadı

Onun dışında buraya gelip ilk mesaj atanda sensin...

Senin dışında rahatsız olan görmedim kusura bakma. Geliş amacımı zaten belli etmişim en baştan kendin paylaşmışsın zaten
Her neyse dizi için kavga etmem kolay kolay. İki makara yapalım dedik

Eh kızdırdın biraz, keşke biraz ortalık soğuyunca yapsaydın yorumlarını.
Şeytan diyor ki git Kırgın Çiçekler'i göm diye ama neyse gerek yok.
Ben sizlere değer vermesem sizi kızdırmak İçin çabalamam. Biliyorum elbette sevdiğin bir dizi bitince nasıl üzüldüğünü insanın. Bunu Sevdaluk ve BBS de yaşamıştım ama işte azıcık takılayım dedim az canım sıkılıyordu

Ya dediğim gibi ortalık biraz yatışınca yapsaydın daha iyi olurdu, en azından bu kadar tepki almazdın, herkeste zaten finalin gerginliği varken biraz sinir bozucu olmuş.
Yoksa bunlar geçici şeyler, hayatta ciddiye alacak daha çok şey var.

Senin dışında rahatsız olan görmedim kusura bakma. Geliş amacımı zaten belli etmişim en baştan kendin paylaşmışsın zaten
Her neyse dizi için kavga etmem kolay kolay. İki makara yapalım dedik

Ben benim dışımda da rahatsız olan insanlar gördüm. Zaten onlarda dile getirmişler, önceki mesajlara gidersen görebilirsin. Onun dışında geliş amacın eğlenmek olabilir ama abarttığını düşünüyorum ve bunu dile getirmekte hakkım. Normalde makara yapmana bir şey demem zaten abarttığını düşündüğüm için cevap verme gereği duydum, hepsi bu.

@Aserat zaten rahatsız .ss Abartabilirim ben foruma eğlenmek için geliyorum, başkalarının üzüntüleri beni mutlu ediyor sadist ruhum böyle işliyor Ne yaparsın

@Aserat zaten rahatsız .ss Abartabilirim ben foruma eğlenmek için geliyorum, başkalarının üzüntüleri beni mutlu ediyor sadist ruhum böyle işliyor Ne yaparsın
Niyetin iyi de zamanı biraz yanlıştı. Neyse finalin etkisi biraz daha azaldığı için sert çıkmayacağım.

Abiler ablalar kapatın şu Kırgın Çiçekler konusunu biz yastayız Albayım !

Doğrudur, ben sadece abarttığını düşünüyordum ve onu söylemek istemiştim ancak dün bende sanırım finalinde etkisiyle sert çıkmışım. Kendi adıma özür dilerim.