batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Of of of Ethem yardıracak gibi duruyor, tahmin ettiğim şey olmuş bu hikayenin sonu böyle değildi
Ovvv asabi marulDizi yorum konusu açılmışsa her türlü yorumu istediğim yerde yapabilirim bu hakkı bırakta ben kendim kullanayım. Ayrıca seninle doğru dürüst muhabbetim bile yok yani senden tavsiye almam için önce aramızda bir münasebet olmalı. Benim belli bir çevrem var burada @batuhankaralar @xemrexxx @Aserat @Bully bu 4 kişi burada olduğu sürece ben onlarla dalga geçerim kimse de engelleyemez. Ayrıca Kırgın Çiçekler mevzusunu Zaten ben açmadım kaldı ki Kırgın Çiçeklere de saydığım kişiler her hafta eleştirel yorum yapıyor Ve biz eğlenerek birbirimize takılıyoruz zaten. Bana bu açıklamaları yaptırdığınız İçin gerçekten teşekkür ederim.
Kızdırdılar beni .ssOvvv asabi marul
Dizi yorum konusu açılmışsa her türlü yorumu istediğim yerde yapabilirim bu hakkı bırakta ben kendim kullanayım. Ayrıca seninle doğru dürüst muhabbetim bile yok yani senden tavsiye almam için önce aramızda bir münasebet olmalı. Benim belli bir çevrem var burada @batuhankaralar @xemrexxx @Aserat @Bully bu 4 kişi burada olduğu sürece ben onlarla dalga geçerim kimse de engelleyemez. Ayrıca Kırgın Çiçekler mevzusunu Zaten ben açmadım kaldı ki Kırgın Çiçeklere de saydığım kişiler her hafta eleştirel yorum yapıyor Ve biz eğlenerek birbirimize takılıyoruz zaten. Bana bu açıklamaları yaptırdığınız İçin gerçekten teşekkür ederim.
Diss yağmuruna tutun Oh be bitiyor cidden bu dizi kadar abartılan bir dizi görmedim İçerde bile bu kadar abartılmadı
Hangi sahnede ?Ya o değil de ilk bölümde bizim İlyas da vardı dimi
Az önce ilk sahnesi gözüktü konuk oyuncuydu bu bölümdeHangi sahnede ?
Bu İlyas heralde EDHO'dan önce hep figürandı heraldeAz önce ilk sahnesi gözüktü konuk oyuncuydu bu bölümde
Yoo Kuzey Güney'de de oynamıştı mesela @denizz19 ondan da öncesini bilirBu İlyas heralde EDHO'dan önce hep figürandı heralde
Senin dışında rahatsız olan görmedim kusura bakma. Geliş amacımı zaten belli etmişim en baştan kendin paylaşmışsın zaten Her neyse dizi için kavga etmem kolay kolay. İki makara yapalım dedikBen sana yorum yapamazsın demedim ki. Sadece rahatsız olduğumu söyledim, sanırım buda benim hakkım, kaldı ki tek söyleyen kişide ben değilim... Onun dışında benden tavsiye alda demedim, alıp almamak sana kalmış bir konu. Ayrıca senin eleştirel yorum yaptığını da düşünmüyorum, en azından bu konuda.
Onun dışında buraya gelip ilk mesaj atanda sensin...
Kızdırdılar beni .ss
@Tzira seni de kızdırdıysam kusuruma bakma Ama Kırgınlar konusuna gel eleştiri yağmuruna tut
Ben sizlere değer vermesem sizi kızdırmak İçin çabalamam. Biliyorum elbette sevdiğin bir dizi bitince nasıl üzüldüğünü insanın. Bunu Sevdaluk ve BBS de yaşamıştım ama işte azıcık takılayım dedim az canım sıkılıyorduEh kızdırdın biraz, keşke biraz ortalık soğuyunca yapsaydın yorumlarını. Şeytan diyor ki git Kırgın Çiçekler'i göm diye ama neyse gerek yok.
Ben sizlere değer vermesem sizi kızdırmak İçin çabalamam. Biliyorum elbette sevdiğin bir dizi bitince nasıl üzüldüğünü insanın. Bunu Sevdaluk ve BBS de yaşamıştım ama işte azıcık takılayım dedim az canım sıkılıyordu
Senin dışında rahatsız olan görmedim kusura bakma. Geliş amacımı zaten belli etmişim en baştan kendin paylaşmışsın zaten Her neyse dizi için kavga etmem kolay kolay. İki makara yapalım dedik
@Aserat zaten rahatsız .ss Abartabilirim ben foruma eğlenmek için geliyorum, başkalarının üzüntüleri beni mutlu ediyor sadist ruhum böyle işliyor Ne yaparsınBen benim dışımda da rahatsız olan insanlar gördüm. Zaten onlarda dile getirmişler, önceki mesajlara gidersen görebilirsin. Onun dışında geliş amacın eğlenmek olabilir ama abarttığını düşünüyorum ve bunu dile getirmekte hakkım. Normalde makara yapmana bir şey demem zaten abarttığını düşündüğüm için cevap verme gereği duydum, hepsi bu.
Niyetin iyi de zamanı biraz yanlıştı. Neyse finalin etkisi biraz daha azaldığı için sert çıkmayacağım.@Aserat zaten rahatsız .ss Abartabilirim ben foruma eğlenmek için geliyorum, başkalarının üzüntüleri beni mutlu ediyor sadist ruhum böyle işliyor Ne yaparsın
@Aserat zaten rahatsız .ss Abartabilirim ben foruma eğlenmek için geliyorum, başkalarının üzüntüleri beni mutlu ediyor sadist ruhum böyle işliyor Ne yaparsın
Özür dilemene gerek yok, sorun da yok zaten.Doğrudur, ben sadece abarttığını düşünüyordum ve onu söylemek istemiştim ancak dün bende sanırım finalinde etkisiyle sert çıkmışım. Kendi adıma özür dilerim.