İzlediğim diziler arasında böyle etkileşimler olunca çok seviniyorum.
İki diziyi de izleyenlerden @Sherlock @mesmeso61 @Bully
İzlediğim diziler arasında böyle etkileşimler olunca çok seviniyorum.
Sezon sonuna kadar ekipten herhangi birinin başka diziye geçeceğini sanmıyorum, rollerini unutturmaları lazım önce.Poyraz Karayel bittiğine göre Bodrum Masalı'na bir kaç transfer mi yapılsa acaba buradan?
Sezon sonuna kadar ekipten herhangi birinin başka diziye geçeceğini sanmıyorum, rollerini unutturmaları lazım önce.
Aa evet bugün baktığım bir fotoğrafta arkada çıkan adam Özkan Uğur'a benziyordu. Ataberk Mutlu da bir fotoğrafta Şebnem Hassanisoughi'yi etiketlemişti. (fotoğrafı göremedim gerçi). Ekip ruhu dediğin böyle olur işte.Bu arada dün ekip veda yemeği yemiş ve yemekte Şebnem Hassanisoughi, Emel Çölgeçen, Özkan Uğur gibi dizide oynadıktan sonra ayrılan isimler de varmış.
Aa evet bugün baktığım bir fotoğrafta arkada çıkan adam Özkan Uğur'a benziyordu. Ataberk Mutlu da bir fotoğrafta Şebnem Hassanisoughi'yi etiketlemişti. (fotoğrafı göremedim gerçi). Ekip ruhu dediğin böyle olur işte.
O zaman üşenmediğin zaman paylaşsana, merak ettim.Ataberk onlarla olan fotoğraflarını Instagram'a koymuş ama linkini bulup koymaya üşendim. 😛