Poyraz Karayel - 82. Bölüm (Veda) Yorumları

Sezon sonuna kadar ekipten herhangi birinin başka diziye geçeceğini sanmıyorum, rollerini unutturmaları lazım önce.

Orası öyle tabii ki. Önümüzdeki sezon için konuşuyorum zaten, çünkü Poyraz Karayel'de ki karakterler izleyiciler için 'unutulmaz' bir hal aldılar. Çok uzun zamandır dizide rol almıyor olmasına rağmen Eda bile... Kimsenin tam olarak unutabileceğini zannetmiyorum oyuncuların buradaki rollerini. :)

Bu arada dün ekip veda yemeği yemiş ve yemekte Şebnem Hassanisoughi, Emel Çölgeçen, Özkan Uğur gibi dizide oynadıktan sonra ayrılan isimler de varmış.
Aa evet bugün baktığım bir fotoğrafta arkada çıkan adam Özkan Uğur'a benziyordu. Ataberk Mutlu da bir fotoğrafta Şebnem Hassanisoughi'yi etiketlemişti. (fotoğrafı göremedim gerçi). Ekip ruhu dediğin böyle olur işte. :bhr:

Aa evet bugün baktığım bir fotoğrafta arkada çıkan adam Özkan Uğur'a benziyordu. Ataberk Mutlu da bir fotoğrafta Şebnem Hassanisoughi'yi etiketlemişti. (fotoğrafı göremedim gerçi). Ekip ruhu dediğin böyle olur işte. :bhr:

Ataberk onlarla olan fotoğraflarını Instagram'a koymuş ama linkini bulup koymaya üşendim. 😛

ayşegül öldü aynadan hayalet katil çıktı öbür dünyadan geldi nevra ve ayşegülü öldürdü

ayy bu @pompy ne diyor ayoll ne hayalet katili fantastiğe bağlayıpmı bitti sizin dizi yoksa
:A :A :A @xemrexxx @Bully

Ethem finali aceleye getirmiş maalesef Ayşegülün ölümü bu kadar basit olmamalıydı.. Diğer mevzuları iyi toparladı ama sezon sonuna kadar yetecek konu vardı aslında.

İlker Kaleli döktürdü gerçekten yeni projesini merakla bekliyorum..

Musa Uzunlarda rolün hakkını fazlasıyla verdi. Öldüğü sahne Godfatherı hatırlattı. :D

Genel değerlendirme yaparsak Seferin ölümüne kadar kusursuz bir Poyraz Karayel vardı sonra biraz bocalasa da bu sene çok iyi toparlamıştı projede emeği geçen herkese teşekkürler..

Elveda Poyrazcım Karayel. :)