Foruma stajdan dolayı pek giremiyorum.
Aslında 6 7 gibi evde oluyorum da eski geyikler olmayınca sıkılıyorum biraz.
Pokemon Go'yu ise dışarıda olduğum her an oynuyorum o yüzden geliştim. Ömrümde bu kadar yürüdüğümü hatırlamıyorum valla.
Sorularının cevaplarına geleyim.
1)Evet o muhabbet çok kanser. Onların sınırlandırmaları var. Poketopu atarken kırmızı,turuncu ve yeşil gözüküyor. Yeşil en kolay yakalanan zaten. Kırmızıda ise en az 15 top attığımı biliyorum bugün yakalamak için. Tabi bir de topları atarken Nice, Great ve Excellent var. Bunları tutturdun mu yakalama ihtimali yükseliyor kırmızı ve turuncuları yani yüksek Cp'lileri. O Great, excellentları ise bir türlü ayarlayamıyorum. Sanırım topu atarken yuvarlağın en küçük olduğu zamanda tutturmak lazım. Hala çözme aşamasındayım, bilen varsa söyleyebilir tabi.
2)Evet sorunun cevabı direk bu. En yüksek Cp'li pokemonu beklemen lazım evolve yapman için. Topladıkça toplayıp en yüksek Cp'liyi evolve yaptım. Sonra da Stardust'ları power up için harcadım. Tabi Stardustlar çabuk tükeniyor o da ayrı gıcık bir mesele.
720 geride kaldı bile. Dur listemi atayım.
Nasıl ulaştığım ise yukarıda yazdığım gibi. Bol bol gezerek yakalayabildiğim kadar pokemon yakaladım. Sonra da en yüksek Cp'lileri evolve yaptım. Sonra bastım Power Up'ı.