Pokemon GO'da Yakaladığınız Pokemonlar

Hilenin önüne geçemediler biz mal mal dolaşırken dışarıda adam pc başında hallediyordu 2 dakikada. :) Üstüne Türkiye'de -Google Play'de- oyunun çıkmaması sürekli apk indirmek zorunda kalmak -güncellemeden dolayı- sıktı milleti, beni de doğal olarak. :)
Evet hile yapanlar varmış ama hep pokemon savası olsun istiyordum o özellikde geçte olsa gelmiş normal şekidle düelo artık olucakmıs bu çeker belki sizi tekrar @MEnes ama başka oynayan kaldımı bilmem türkiyede :A :A .A

Evet hile yapanlar varmış ama hep pokemon savası olsun istiyordum o özellikde geçte olsa gelmiş normal şekidle düelo artık olucakmıs bu çeker belki sizi tekrar @MEnes ama başka oynayan kaldımı bilmem türkiyede :A :A .A
Valla Google Play'e gelirse başlayabilirim ama diğer türlü apk ile uğraşamam. :D

Zor ya çoğu kişi bıraktı çok geç kaldılar o özellik için. Ki millet levelde ve pokemon kalitesinde uçmuştur şimdiye kadar ben başlamam yani. :A

bu oyun çabuk söndü türkiyede çocuklar bende eylülde ekimde oynamıstım dahada oynamıyordum :F

oyunu tekrar fenomen yapmak için gen 2 pokemonlar eklenmiş kaç ay sonra bugün tekrar oyunu açtım güncellemesini yükleyip yeni poemonları görünce tekrar bir heyecanlandım vlla geç kaldılar ama o akımı tekrar yakalarız inş :A

işte yeni pokemonlarımız evde ayıcık yakaladım :A :A :A
pokemon-go-gen-2-might-be-coming-sooner-than-we-think.jpg

@MEnes @Harunnn60 @cookies
Türkiye'de oyunun hala çıkmaması beni soğuttu. Sürekli güncelleme için uğraşmak can sıkıcı. :(

Türkiye'de oyunun hala çıkmaması beni soğuttu. Sürekli güncelleme için uğraşmak can sıkıcı. :(
gen 2 , pokemon değiştirmek diğerleriyle ve çizgi filmdeki gibi pokemon düello özellikelr eklenmiş bizim ilçede dövüşmek için gerekli olan o simge yok ama sizlerin şehirlerinizde bol ayoll hala oynayan birini bulursan düello teklif et en azından o duyguyu yaşa öyle bırakın ayoll ahh keşke en basta olsaydı bu özellikler ozaman türk insanları sıkılmazdı :A

ilk başlarda oldukça oynayan bir oyun olmuştu aslında bu oyunu ama oyun sanırım popülerliğini azaltmış oldu biraz:)

Son düzenleme:
bu oyun çabuk söndü türkiyede çocuklar bende eylülde ekimde oynamıstım dahada oynamıyordum :F

oyunu tekrar fenomen yapmak için gen 2 pokemonlar eklenmiş kaç ay sonra bugün tekrar oyunu açtım güncellemesini yükleyip yeni poemonları görünce tekrar bir heyecanlandım vlla geç kaldılar ama o akımı tekrar yakalarız inş :A

işte yeni pokemonlarımız evde ayıcık yakaladım :A :A :A
pokemon-go-gen-2-might-be-coming-sooner-than-we-think.jpg

@MEnes @Harunnn60 @cookies
Artık ne yaparlarsa yapsınlar geri dönüş olmaz oyuna bir yaz boyunca oynandı bitti işte ömrü o kadarmış :A