Pokemon GO'da Yakaladığınız Pokemonlar

Yine keklemişler seni alabiliyorsun tabi. :A Ben Türkcell mobil ödeme versiyonuyla aldım. Telefona Tl yüklüyorsun ordan oyuna aktarıyorsun olay bu. :A
ayy daha önce söyleseydin keşke 200 tane poke topu aldık vlla şimdi rahat bir şekilde bizde oynayabiliriz önümüze gelen pokemonu yakalıyoruz artık :A :A :A

çok ucuz para almak 12.99 a yani 13 tl diyelim para alman 100 top almana yetiyor
200 top içinde 26 tl alman yetiyor tabi üstüne parada artıyor başka şeylerde alabiliyorsun artanla :A

Çokta ucuz gibi gelmedi bana ya ben 1 saat pokestopları dolansam 100 top toplarım zaten ne gerek var 13 tl vermeye :A Ama sizin orada tek pokestop varmış sanırım o yüzden senin alman mantıklı olabilir ona bir şey diyemeyeceğim :D

Çokta ucuz gibi gelmedi bana ya ben 1 saat pokestopları dolansam 100 top toplarım zaten ne gerek var 13 tl vermeye :A Ama sizin orada tek pokestop varmış sanırım o yüzden senin alman mantıklı olabilir ona bir şey diyemeyeceğim :D
1 tane baska mahallede var oda 3 tane veriyor sadece oyüzden satın almak daha mantıklı bizim için .A :A :A

Son gelişmeleri yazayım. :A

En son olandan başlayayım. Biraz önce Hunter çıktı yakınlarda ve hemen giyinip çıktım, yakaladım. :A Çok kişide var gerçi Hunter ama bende yoktu ve çok sevdiğim pokemon olduğundan kaçırmak istemedim. :D

Geçen gün 10 kmlik yumurtadan 900'e yakın CP'li Lapras çıktı acayip mutlu oldum. :Z İlk 1000'lik pokemonuma ulaşmak uğruna biraz stardust feda ettim. :A

Bir de bugün ilk kez bir GYM'e pokemon koydum ama kısa süre sonra geri aldılar. GYM ile uğraşmak şu an mantıksız gibi ekip halinde uğraşmadıktan sonra. :)

Şu anki CP'ye göre pokemonlarım şunlar. :D

Screenshot_2016-07-23-21-35-35(1).png

En son olandan başlayayım. Biraz önce Hunter çıktı yakınlarda ve hemen giyinip çıktım, yakaladım. :A Çok kişide var gerçi Hunter ama bende yoktu ve çok sevdiğim pokemon olduğundan kaçırmak istemedim. :D

Geçen gün 10 kmlik yumurtadan 900'e yakın CP'li Lapras çıktı acayip mutlu oldum. :Z İlk 1000'lik pokemonuma ulaşmak uğruna biraz stardust feda ettim. :A

Bir de bugün ilk kez bir GYM'e pokemon koydum ama kısa süre sonra geri aldılar. GYM ile uğraşmak şu an mantıksız gibi ekip halinde uğraşmadıktan sonra. :)

Ekli dosyayı görüntüle 51162
Bana da hemen hemen aynı saatlerde Hunter çıktı bende de yoktu gidip aldım hemen bende. :D Kaç level oldunuz şimdi siz? :D

Bende 14 başındayım :D

Ekli dosyayı görüntüle 51162
bu oyun çabuk söndü türkiyede çocuklar bende eylülde ekimde oynamıstım dahada oynamıyordum :F

oyunu tekrar fenomen yapmak için gen 2 pokemonlar eklenmiş kaç ay sonra bugün tekrar oyunu açtım güncellemesini yükleyip yeni poemonları görünce tekrar bir heyecanlandım vlla geç kaldılar ama o akımı tekrar yakalarız inş :A

işte yeni pokemonlarımız evde ayıcık yakaladım :A :A :A
pokemon-go-gen-2-might-be-coming-sooner-than-we-think.jpg

@MEnes @Harunnn60 @cookies

bu oyun çabuk söndü türkiyede çocuklar bende eylülde ekimde oynamıstım dahada oynamıyordum :F

oyunu tekrar fenomen yapmak için gen 2 pokemonlar eklenmiş kaç ay sonra bugün tekrar oyunu açtım güncellemesini yükleyip yeni poemonları görünce tekrar bir heyecanlandım vlla geç kaldılar ama o akımı tekrar yakalarız inş :A

Hile falan iyice coşmuşlardı ben ondan bırakmıştım. 20 25 level arası bir sınırdaydım. Bir de çok yürümek gerekiyor benim kadar üşengeç biri için fazla bile yürümüştüm o oyun için, artık uğraşmam. :A

Hile falan iyice coşmuşlardı ben ondan bırakmıştım. 20 25 level arası bir sınırdaydım. Bir de çok yürümek gerekiyor benim kadar üşengeç biri için fazla bile yürümüştüm o oyun için, artık uğraşmam. :A
yeni pokemonları görünce tekrar heyecanlanırsın bence ayoll hem ben evde yakalıyorum koku bombası var 30 dakıakda 7-8 pokemon yakalıyorum 3-4 dakıka aralıklarla geliyorlar :A

Çabuk söndü cidden bence sonbaharın gelmesi birde çok hile kullanımı bitirdi oyunu. :D

yeni pokemonları görünce tekrar heyecanlanırsın bence ayoll hem ben evde yakalıyorum koku bombası var 30 dakıakda 7-8 pokemon yakalıyorum 3-4 dakıakda geliyorlar :A
Ya ne fark edecek ha yeni ha eski sonuçta hepsi bildiğim pokemonlar. Animesini 20 sezon izlemişim zaten hala da izliyorum. :A Ki poketopu dayanmıyordu ben oynarken asıl problem oydu. :A Oyunu da sildim çoktan bir daha yükleyip oynayacağımı sanmıyorum. :A

Ya ne fark edecek ha yeni ha eski sonuçta hepsi bildiğim pokemonlar. Animesini 20 sezon izlemişim ben zaten. :A Ki poketopu dayanmıyordu ben oynarken asıl problem oydu. :A Oyunu da sildim çoktan bir daha yükleyip oynayacağımı sanmıyorum. :A
Çabuk söndü cidden bence sonbaharın gelmesi birde çok hile kullanımı bitirdi oyunu. :D
savaşmak özelliğide yüklenmiş ayoll 2 kişi istediği zaman dövüştürebiliyormus pokemonları düello şeklidne sonra birbirleriyle pokemon trasnferide değiş yapılıyormus ama geç kaldılar bu özellikelr için türkler sabırsız hemen sıkıldılar :F

Hilenin önüne geçemediler biz mal mal dolaşırken dışarıda adam pc başında hallediyordu 2 dakikada. :) Üstüne Türkiye'de -Google Play'de- oyunun çıkmaması sürekli apk indirmek zorunda kalmak -güncellemeden dolayı- sıktı milleti, beni de doğal olarak. :)

Bu konuya cevap yazanlar aranızda daha önce Pokemon Crater oynamış vardır herhalde. 2007-2008 zamanlarında çok modaydı. :D