Pokemon GO'da Yakaladığınız Pokemonlar

Evet hile yapanlar varmış ama hep pokemon savası olsun istiyordum o özellikde geçte olsa gelmiş normal şekidle düelo artık olucakmıs bu çeker belki sizi tekrar @MEnes ama başka oynayan kaldımı bilmem türkiyede
.A

Valla Google Play'e gelirse başlayabilirim ama diğer türlü apk ile uğraşamam.

Zor ya çoğu kişi bıraktı çok geç kaldılar o özellik için. Ki millet levelde ve pokemon kalitesinde uçmuştur şimdiye kadar ben başlamam yani.

Türkiye'de oyunun hala çıkmaması beni soğuttu. Sürekli güncelleme için uğraşmak can sıkıcı.

Türkiye'de oyunun hala çıkmaması beni soğuttu. Sürekli güncelleme için uğraşmak can sıkıcı.
gen 2 , pokemon değiştirmek diğerleriyle ve çizgi filmdeki gibi pokemon düello özellikelr eklenmiş bizim ilçede dövüşmek için gerekli olan o simge yok ama sizlerin şehirlerinizde bol ayoll hala oynayan birini bulursan düello teklif et en azından o duyguyu yaşa öyle bırakın ayoll ahh keşke en basta olsaydı bu özellikler ozaman türk insanları sıkılmazdı

ilk başlarda oldukça oynayan bir oyun olmuştu aslında bu oyunu ama oyun sanırım popülerliğini azaltmış oldu biraz

Son düzenleme:
Artık ne yaparlarsa yapsınlar geri dönüş olmaz oyuna bir yaz boyunca oynandı bitti işte ömrü o kadarmış