People's Choice Awards 2016 Adayları Belli Oldu!

@Çiğdem- in dediği sasha kendine benziyor

ama aslında bunu diyor
Ekli dosyayı görüntüle 47069
hahah ayy ne var bee tamam bunu çıkaralım emily, ara ve hanna var kızlar spenceri yine dışlamıs oluyorlar bence sadece spencer aday olamamıs diğer üçü olmuş

Episodes ödülleri götürüyor diyordunuz ne oldu göze mi geldik acaba?

@xemrexxx @Çiğdem- Spencer olayını anlamadım niye dışlamışlar.
Bence dizideki kızların en iyisi Spencer.

Episodes ödülleri götürüyor diyordunuz ne oldu göze mi geldik acaba?

@xemrexxx @Çiğdem- Spencer olayını anlamadım niye dışlamışlar.
Bence dizideki kızların en iyisi Spencer.
@Çiğdem- inki çekememezlik dizideki en kaliteli oyuncu spencer bunu kendiside biliyor kızı karalamak için spencer yerine alison a ödül verecek nerdeyse

episodes a nolmuş bende anlamadım ?
orda en azından carol un aday olması lazımdı

Emmy, Oscar ve Altın Küre dışında her ödül gecesini de izlemiyoruz tabii. Bunların en prestijlisi de Emmy ve Oscar ödülleri.

Emmy, Oscar ve Altın Küre dışında her ödül gecesini de izlemiyoruz tabii. Bunların en prestijlisi de Emmy ve Oscar ödülleri.
eskiden beri oscar ı hep takip etmeye çalışırdım ama hep uykuya yenik düşerdim
diğer ödül törenleri ise son iki yıldır dikkatimi çekiyor

tek kötü tarafı zamanlama? keşke normal akşam 8 de başlayıp 03 civarı bitse tören muhteşem olurdu

Claire Danes, Empire ve Chuck dışında hepsi çöp.
Kazananlar da bu listedekiler olacaklar çünkü oy kullanan kitle ergen.
Bu yüzden diyorum ya prestijli bir ödül töreni değil diye. @destere

kim takar ruth wilsonın ödül aldığı geceleri
))
Aynen, Ruth Wilson Emmy'de resmen dışlandı.

Claire Danes, Empire ve Chuck dışında hepsi çöp.
Kazananlar da bu listedekiler olacaklar çünkü oy kullanan kitle ergen.
Bu yüzden diyorum ya prestijli bir ödül töreni değil diye. @destere
bu arada violaya da çöp dedin
)
taraji kazanırsa muhteşem olur .. ayrıca pll den kim seçilirse seçilsin mutlu olacağım ergenlermi seçiyor artık umrumda olmaz yeterki hannah bir kupa kaldırsın

globe u aldı ama
) hep @destere nin oyunları gerçi baktım soyununca da pek bişi çıkmıyor kadından destere totoşu neresinden etkilendiyse

globe u aldı ama
) hep @destere nin oyunları gerçi baktım soyununca da pek bişi çıkmıyor kadından destere totoşu neresinden etkilendiyse
ya siz nasıl ruth u beğenemiyorsunuz anlamadım onun güzelliği kendine has kadında bir şey var nasıl anlatsam yani vücut dili çağırıyor insanı
ayrıca hemde yetenekli zaten bu tarz yarışmalarda değilde kaliteli ödüllerde mutlaka ödül alması gerekenlerden biri ?
ayrıca @sürgünüm ün dışladılar sözünede inanmıyorum bu sene olmasada önümüzdeki yıl şampiyonluk kupasıyla dönecektir

ayy vlla @destere söylediği gibi beni dizilerimin olmaı ilgilendiriyor cnm emmily falan hiççç önemsemiyorum çünkü izlediğim diziler yok bu ödül töreni şuan benim için en önemli ödül törenidir sevdiğim oyuncular dizilerim var diğer ödül törenelrinin canı cehenneme

globe u aldı ama
Golden Globe, Türkçe'si Altın Küre işte. Onu da prestijli ödül törenlerinden saymıyoruz.

emmily ne ki?

2014 yılında sonuna kadar izlemişsin Emmy'i
))

Çirkin ördek yavrusunun soyunduğu sahneler hariç hangisinde iz bırakabildi. Hemen aklına geleni yaz o vakit.

Çirkin ördek yavrusunun soyunduğu sahneler hariç hangisinde iz bırakabildi. Hemen aklına geleni yaz o vakit.
kadının bastığı toprak sürtündüğü çimler soluduğu hava heryer izlerle dolu
izi görmek bana nasip oldu

2014 yılında sonuna kadar izlemişsin Emmy'i
))
sonuna kadar izleyemedim
çok net aklımda şimdi ben uykuya dalmamak için çok direndim ama saat 04 30 civarıydı sanırım pes ettim artık m
aslında daha erken uyurdumda arada @sürgünüm törenden çok güzel resimler paylaşıyordu o şekil uykum kaçtı bir süre sonra resimde etki etmedi
)

Son düzenleme:
Hatırladım evet.
Portakallar ödül alamayınca keyfin kaçmıştı senin.

Hatırladım evet.
anna faris çıkmıştı bir ara sanırım öyle uykuyla karışık izleyince anna fariste dalğalı gözüküyordu

sunuş yapmıştı anna sanırım ?

Hatırladım evet.
@Forumdash da severdi böyle geceleri ama son tören de yoktu. Geleceği de yok gibi. Nerde bu adam?