People's Choice Awards 2016 Adayları Belli Oldu!

spencer kendisi kabul etmemiştir bırakayım da bu çaylaklar sevinsin bari demiştir yoksa ilk çağıracakları kişi spencer olmalıydı :)
hem kendin diyorsun alison çoğu sezon yok gibiydi onu çağırmaları saçmalık :)

bende @Çiğdem- düzgün bakmıştır diye hiç dikkat etmiyorum listeye :)) kız batırmış :)
@Çiğdem- in dediği sasha kendine benziyor
sasha-alexander-20th-annual-screen-actors-guild-awards-nominations-02.jpg

ama aslında bunu diyor
Ekli dosyayı görüntüle 47069
hahah ayy ne var bee tamam bunu çıkaralım emily, ara ve hanna var kızlar spenceri yine dışlamıs oluyorlar bence sadece spencer aday olamamıs diğer üçü olmuş :F

GOT la twd var onlar bile izlemek için yeterli bence ..:) viola da var da onu saymıyorum :)

@mrt-06 episodes dan hiç aday falan çıkmamış carol ödül alması lazımdı :) aynı carol un birde ballet monkeys diye bir dizisi varmış bir türlü bulamadım türkçe altyazılısını ?
Episodes ödülleri götürüyor diyordunuz ne oldu göze mi geldik acaba? :)

@xemrexxx @Çiğdem- Spencer olayını anlamadım niye dışlamışlar. :F Bence dizideki kızların en iyisi Spencer. :)

Episodes ödülleri götürüyor diyordunuz ne oldu göze mi geldik acaba? :)

@xemrexxx @Çiğdem- Spencer olayını anlamadım niye dışlamışlar. :F Bence dizideki kızların en iyisi Spencer. :)
@Çiğdem- inki çekememezlik dizideki en kaliteli oyuncu spencer bunu kendiside biliyor kızı karalamak için spencer yerine alison a ödül verecek nerdeyse :)
episodes a nolmuş bende anlamadım ? :) orda en azından carol un aday olması lazımdı :)

daha önceden talimliyim :) , bu tarz ödül törenlerinde önce tanıtımlar oluyor, sonra sohbetler falan sonra gereksiz ıvır zıvır ödüller, işte kostüm tasarım ödülü, yok teknik ressam ödülü, yok bilmem kurgusuydu ıvırıydı derken saat 05 i buluyor.. ondan sonra gözlerde uyku fışkırıyor öyle bir ana geliyorki sen uyuduktan 10 dakika sonra en iyi kadın oyuncu erkek oyuncu en iyi dizi ödülleri peşpeşe geliyor :) kaç kez izlemeye çalıştıysam hep ben uyuduktan sonra beklediğim ödüller açıklanmıştır :) @sürgünüm ve @Danger UA! sanırım tüm ödül törenlerinde sonlara kalmayı başarabiliyorlar ? :) @OzaN ödül günleri akşam sekizde uyuyup gece 3 te uyanıp ödül törenini uyku çilesi çekmeden atlatıyor ? :)

birde bu tarz ödül törenlerinde @sokak sanati ve @xemrexxx gibi kurnazlık yapanlarda var akşam erken yatıyorlar sabah 6 da uyanıp en iyi yerinden yakalıyorlar ödül törenini :)
Emmy, Oscar ve Altın Küre dışında her ödül gecesini de izlemiyoruz tabii. Bunların en prestijlisi de Emmy ve Oscar ödülleri.

Emmy, Oscar ve Altın Küre dışında her ödül gecesini de izlemiyoruz tabii. Bunların en prestijlisi de Emmy ve Oscar ödülleri.
eskiden beri oscar ı hep takip etmeye çalışırdım ama hep uykuya yenik düşerdim:) diğer ödül törenleri ise son iki yıldır dikkatimi çekiyor :)
tek kötü tarafı zamanlama? keşke normal akşam 8 de başlayıp 03 civarı bitse tören muhteşem olurdu :)

adaylarımı yazayım ben bu arada @destere @mrt-06 @sokak sanati @turkuaz @sürgünüm @OzaN @xemrexxx @Titanium @cookies @Harunnn60 🙂🙂🙂
favori dizi twd
favori dram dizi gotham ve empire
favori oyuncu erkek drama ( terrence howard - empire luci
favori oyuncu drama kadın (Taraji P. Henson - kurabiye

kablolu favori dram dizi Pretty Little Liars
kablolu dram kadın oyuncu pll hanna, aria,, , , emily

fantastik süpernatural, arrow, vampir günlükleri
kablolu fantastik teen wolf , twd

fantastik favori erkek ,jensen ackles , ıan somerhalder,misha collins

favori erkek, Dwayne Johnson hızlı ve öfkeli,
favori kadın Claire Danes terminator ,

favori erkek yeni başlayan diziler Zachary Levi , alvin ve sincapları

yeni drama, süpergrl, limitless,
Claire Danes, Empire ve Chuck dışında hepsi çöp. :) Kazananlar da bu listedekiler olacaklar çünkü oy kullanan kitle ergen. :) Bu yüzden diyorum ya prestijli bir ödül töreni değil diye. @destere

kim takar ruth wilsonın ödül aldığı geceleri:)))
Aynen, Ruth Wilson Emmy'de resmen dışlandı. :)

Claire Danes, Empire ve Chuck dışında hepsi çöp. :) Kazananlar da bu listedekiler olacaklar çünkü oy kullanan kitle ergen. :) Bu yüzden diyorum ya prestijli bir ödül töreni değil diye. @destere
bu arada violaya da çöp dedin :))
taraji kazanırsa muhteşem olur .. ayrıca pll den kim seçilirse seçilsin mutlu olacağım ergenlermi seçiyor artık umrumda olmaz yeterki hannah bir kupa kaldırsın :)

globe u aldı ama :)) hep @destere nin oyunları gerçi baktım soyununca da pek bişi çıkmıyor kadından destere totoşu neresinden etkilendiyse

globe u aldı ama :)) hep @destere nin oyunları gerçi baktım soyununca da pek bişi çıkmıyor kadından destere totoşu neresinden etkilendiyse
ya siz nasıl ruth u beğenemiyorsunuz anlamadım onun güzelliği kendine has kadında bir şey var nasıl anlatsam yani vücut dili çağırıyor insanı :) ayrıca hemde yetenekli zaten bu tarz yarışmalarda değilde kaliteli ödüllerde mutlaka ödül alması gerekenlerden biri ?
ayrıca @sürgünüm ün dışladılar sözünede inanmıyorum bu sene olmasada önümüzdeki yıl şampiyonluk kupasıyla dönecektir :)

eskiden beri oscar ı hep takip etmeye çalışırdım ama hep uykuya yenik düşerdim:) diğer ödül törenleri ise son iki yıldır dikkatimi çekiyor :)
tek kötü tarafı zamanlama? keşke normal akşam 8 de başlayıp 03 civarı bitse tören muhteşem olurdu :)

ayy vlla @destere söylediği gibi beni dizilerimin olmaı ilgilendiriyor cnm emmily falan hiççç önemsemiyorum çünkü izlediğim diziler yok bu ödül töreni şuan benim için en önemli ödül törenidir sevdiğim oyuncular dizilerim var diğer ödül törenelrinin canı cehenneme
:F:F:F

Golden Globe, Türkçe'si Altın Küre işte. Onu da prestijli ödül törenlerinden saymıyoruz. :)

ayy vlla @destere söylediği gibi beni dizilerimin olmaı ilgilendiriyor cnm emmily falan hiççç önemsemiyorum çünkü izlediğim diziler yok bu ödül töreni şuan benim için en önemli ödül törenidir sevdiğim oyuncular dizilerim var diğer ödül törenelrinin canı cehenneme
:F:F:F
emmily ne ki? :)

2014 yılında sonuna kadar izlemişsin Emmy'i :)))

ya siz nasıl ruth u beğenemiyorsunuz anlamadım onun güzelliği kendine has kadında bir şey var nasıl anlatsam yani vücut dili çağırıyor insanı :) ayrıca hemde yetenekli zaten bu tarz yarışmalarda değilde kaliteli ödüllerde mutlaka ödül alması gerekenlerden biri ?
ayrıca @sürgünüm ün dışladılar sözünede inanmıyorum bu sene olmasada önümüzdeki yıl şampiyonluk kupasıyla dönecektir :)
Çirkin ördek yavrusunun soyunduğu sahneler hariç hangisinde iz bırakabildi. Hemen aklına geleni yaz o vakit. :)

Çirkin ördek yavrusunun soyunduğu sahneler hariç hangisinde iz bırakabildi. Hemen aklına geleni yaz o vakit. :)
kadının bastığı toprak sürtündüğü çimler soluduğu hava heryer izlerle dolu :) izi görmek bana nasip oldu :)

2014 yılında sonuna kadar izlemişsin Emmy'i :)))
sonuna kadar izleyemedim :) çok net aklımda şimdi ben uykuya dalmamak için çok direndim ama saat 04 30 civarıydı sanırım pes ettim artık m:) aslında daha erken uyurdumda arada @sürgünüm törenden çok güzel resimler paylaşıyordu o şekil uykum kaçtı bir süre sonra resimde etki etmedi :))

Son düzenleme:
kadının bastığı toprak sürtündüğü çimler soluduğu hava heryer izlerle dolu :) izi görmek bana nasip oldu :)

sonuna kadar izleyemedim :) çok net aklımda şimdi ben uykuya dalmamak için çok direndim ama saat 04 30 civarıydı sanırım pes ettim artık m:) aslında daha erken uyurdumda arada @sürgünüm törenden çok güzel resimler paylaşıyordu o şekil uykum kaçtı bir süre sonra resimde etki etmedi :))
Hatırladım evet. :D Portakallar ödül alamayınca keyfin kaçmıştı senin. :D

Hatırladım evet. :D Portakallar ödül alamayınca keyfin kaçmıştı senin. :D
@Forumdash da severdi böyle geceleri ama son tören de yoktu. Geleceği de yok gibi. Nerde bu adam?