@xemrexxx üstüste yazdığı iki mesajla kendini ele vermiş
@xemrexxx üstüste yazdığı iki mesajla kendini ele vermiş
Sen bir test yaptır ciddiyim. Çok çay tüketenler de B12 düşüklüğü oluyormuş.@xemrexxx üstüste yazdığı iki mesajla kendini ele vermişönce ruth wilson kazanınca kim takar ruth wilson ın ödül aldığı geceleri diyerekten ilk salvosunu yapmış
sonraki mesajdada sana cevap verirken biliyoruz tabi o kadarda prestijsiz bir ödül değil diyerekten ruth wilson ı karalamak için ilk mesajda hata yaptığını kabul etmiş oluyor
) yalnız bu tarz belki 100 mesajı var iyi takip etmişsin ben geçmişteki mesajları çabuk unutuyorum
![]()
kaç yıllık ödül töreni bir ruth wilsonla karalamamalı@xemrexxx üstüste yazdığı iki mesajla kendini ele vermişönce ruth wilson kazanınca kim takar ruth wilson ın ödül aldığı geceleri diyerekten ilk salvosunu yapmış
sonraki mesajdada sana cevap verirken biliyoruz tabi o kadarda prestijsiz bir ödül değil diyerekten ruth wilson ı karalamak için ilk mesajda hata yaptığını kabul etmiş oluyor
) yalnız bu tarz belki 100 mesajı var iyi takip etmişsin ben geçmişteki mesajları çabuk unutuyorum
![]()
kızın her bir hareketi ödüllük burdan yürümeye başlasınşöyle 100 metre her yürüdüğü bir metre için bir altın madalya takatrım ruth ailk 2 bölümünü izledim onun sürekli soyunuyordu kızcağız belki kalanlarında oyunculuk göstermiştir![]()
akşama kadar bir çaydanlığı tek başıma götürüyorum olabilirSen bir test yaptır ciddiyim. Çok çay tüketenler de B12 düşüklüğü oluyormuş.![]()
Bir bilene sorsak Altın Küre için prestijli demeyecektir bence.ilk 2 bölümünü izledim onun sürekli soyunuyordu kızcağız belki kalanlarında oyunculuk göstermiştir![]()
şimdi çevir kazı yanmasınkaç yıllık ödül töreni bir ruth wilsonla karalamamalıemmy de de çok hatalı seçimler olabilir incelemeli
![]()
valla bnm bildiğim altın küre ve emmy üst düzey people choice ortası teen choice dibiBir bilene sorsak Altın Küre için prestijli demeyecektir bence.@OzaN
Hahah bende seviyorum ama çayın fazlası zararlıymış.kızın her bir hareketi ödüllük burdan yürümeye başlasınşöyle 100 metre her yürüdüğü bir metre için bir altın madalya takatrım ruth a100 metre için 10 ödül almış olur
akşama kadar bir çaydanlığı tek başıma götürüyorum olabilir![]()
viola teyze 3 yıl üst üste emmy alsa emmy e demediğini bırakmazsın amaşimdi çevir kazı yanmasın) geçti artık kırdığın pot gün gibi ortada
![]()
burda hesap yaparken pot kırmışız @xemrexxx @sürgünüm @Harunnn60 iyiki kimse farketmemiş o nasıl hesaptı yakızın her bir hareketi ödüllük burdan yürümeye başlasınşöyle 100 metre her yürüdüğü bir metre için bir altın madalya takatrım ruth a100 metre için 10 ödül almış olur
akşama kadar bir çaydanlığı tek başıma götürüyorum olabilir![]()
Öteki netten ergenlerin oylama yaptığı törenler kadar da prestijsiz değil tabii.valla bnm bildiğim altın küre ve emmy üst düzey people choice ortası teen choice dibi![]()
kolayı var bende senin dediğini derim arada bir hata yapıyorlar işteviola teyze 3 yıl üst üste emmy alsa emmy e demediğini bırakmazsın ama![]()
her türlü süpürecek çatlakolayı var bende senin dediğini derim arada bir hata yapıyorlar işte) yoksa violanın ödül alması paranın dik gelmesi kadar normal dışı bir durum olur
![]()
Viola her sene aday olur bence.kolayı var bende senin dediğini derim arada bir hata yapıyorlar işte) yoksa violanın ödül alması paranın dik gelmesi kadar normal dışı bir durum olur
![]()
Altın Küre şüphesiz prestijli ama bir Emmy'nin yakınından geçmez. Bazen komik seçimler yapıyorlar. Modern Family'nin bir bölümünde "Oscar kazanılır Altın Küre satın alınır" şeklinde bir replik geçmişti, geçen sene diziyi aday bile etmediler.Bir bilene sorsak Altın Küre için prestijli demeyecektir bence.@OzaN
zenci diye aday yapıyorlar şu anda başrolü zenci olan pek dizi yok şimdi hiç zenci koymasalar ödül törenlerine hemen millet başlıyor ırkçılık yapıyor bunlar falanda filanda o yüzden her sene böyle araya morcivert karışımı bir şahsiyet koyuyorlar artık kaliteli olup olmamasına bakmadan en azından baskül ödülü falan verip avutuyorlar renkli insanlarımızıViola her sene aday olur bence.)
o hakaretten sonra birde diziyi adaymı göstereceklerdi ben olsam modern family i o sözden dolayı yayından kaldırtırımAltın Küre şüphesiz prestijli ama bir Emmy'nin yakınından geçmez. Bazen komik seçimler yapıyorlar. Modern Family'nin bir bölümünde "Oscar kazanılır Altın Küre satın alınır" şeklinde bir replik geçmişti, geçen sene diziyi aday bile etmediler.(Dizi Emmyleri götürürken Altın Küre'de doğru düzgün bir şey kazanamayanlardandı.
)
Bence doğru ama söz.zenci diye aday yapıyorlar şu anda başrolü zenci olan pek dizi yok şimdi hiç zenci koymasalar ödül törenlerine hemen millet başlıyor ırkçılık yapıyor bunlar falanda filanda o yüzden her sene böyle araya morcivert karışımı bir şahsiyet koyuyorlar artık kaliteli olup olmamasına bakmadan en azından baskül ödülü falan verip avutuyorlar renkli insanlarımızı)
o hakaretten sonra birde diziyi adaymı göstereceklerdi ben olsam modern family i o sözden dolayı yayından kaldırtırım
bu arada modern family hala bitmedimi ?![]()
bu tarz sözlerin dizide geçmesi bazende ödüllerde umduklarını bulamamaktandır diye düşünüyorum , mesela aynı dizi altın kürede daha önceki yıllar üstüste ödül alsaydı aynı sözcüklerle yüklenirlermiydi altın küreye ?Bence doğru ama söz.Bu sene aday edip etmeyeceklerini merak ediyorum. Devam ediyor daha birkaç sezonu var.
![]()
Claire Danes (Homeland)Altın Küre şüphesiz prestijli ama bir Emmy'nin yakınından geçmez. Bazen komik seçimler yapıyorlar. Modern Family'nin bir bölümünde "Oscar kazanılır Altın Küre satın alınır" şeklinde bir replik geçmişti, geçen sene diziyi aday bile etmediler.(Dizi Emmyleri götürürken Altın Küre'de doğru düzgün bir şey kazanamayanlardandı.
)