People's Choice Awards 2016 Adayları Belli Oldu!

İki mesaj arasındaki farkı bulun. :)) @Harunnn60 @destere
@xemrexxx üstüste yazdığı iki mesajla kendini ele vermiş :) önce ruth wilson kazanınca kim takar ruth wilson ın ödül aldığı geceleri diyerekten ilk salvosunu yapmış :) sonraki mesajdada sana cevap verirken biliyoruz tabi o kadarda prestijsiz bir ödül değil diyerekten ruth wilson ı karalamak için ilk mesajda hata yaptığını kabul etmiş oluyor :)) yalnız bu tarz belki 100 mesajı var iyi takip etmişsin ben geçmişteki mesajları çabuk unutuyorum :)

@xemrexxx üstüste yazdığı iki mesajla kendini ele vermiş :) önce ruth wilson kazanınca kim takar ruth wilson ın ödül aldığı geceleri diyerekten ilk salvosunu yapmış :) sonraki mesajdada sana cevap verirken biliyoruz tabi o kadarda prestijsiz bir ödül değil diyerekten ruth wilson ı karalamak için ilk mesajda hata yaptığını kabul etmiş oluyor :)) yalnız bu tarz belki 100 mesajı var iyi takip etmişsin ben geçmişteki mesajları çabuk unutuyorum :)
Sen bir test yaptır ciddiyim. Çok çay tüketenler de B12 düşüklüğü oluyormuş. :D

kaç yıllık ödül töreni bir ruth wilsonla karalamamalı :A emmy de de çok hatalı seçimler olabilir incelemeli:D

ilk 2 bölümünü izledim onun sürekli soyunuyordu kızcağız belki kalanlarında oyunculuk göstermiştir:A
kızın her bir hareketi ödüllük burdan yürümeye başlasınşöyle 100 metre her yürüdüğü bir metre için bir altın madalya takatrım ruth a :) 100 metre için 10 ödül almış olur :)

Sen bir test yaptır ciddiyim. Çok çay tüketenler de B12 düşüklüğü oluyormuş. :D
akşama kadar bir çaydanlığı tek başıma götürüyorum olabilir :)

kızın her bir hareketi ödüllük burdan yürümeye başlasınşöyle 100 metre her yürüdüğü bir metre için bir altın madalya takatrım ruth a :) 100 metre için 10 ödül almış olur :)

Hahah bende seviyorum ama çayın fazlası zararlıymış. :D @Çiğdem- geçen yıl bayılmıştı hatta şeker nedeniyle sanırım. :D

burda hesap yaparken pot kırmışız @xemrexxx @sürgünüm @Harunnn60 iyiki kimse farketmemiş o nasıl hesaptı ya :)

Bir bilene sorsak Altın Küre için prestijli demeyecektir bence. :) @OzaN
Altın Küre şüphesiz prestijli ama bir Emmy'nin yakınından geçmez. Bazen komik seçimler yapıyorlar. Modern Family'nin bir bölümünde "Oscar kazanılır Altın Küre satın alınır" şeklinde bir replik geçmişti, geçen sene diziyi aday bile etmediler. :):) (Dizi Emmyleri götürürken Altın Küre'de doğru düzgün bir şey kazanamayanlardandı. :))

Viola her sene aday olur bence. :))
zenci diye aday yapıyorlar şu anda başrolü zenci olan pek dizi yok şimdi hiç zenci koymasalar ödül törenlerine hemen millet başlıyor ırkçılık yapıyor bunlar falanda filanda o yüzden her sene böyle araya morcivert karışımı bir şahsiyet koyuyorlar artık kaliteli olup olmamasına bakmadan en azından baskül ödülü falan verip avutuyorlar renkli insanlarımızı :))

Altın Küre şüphesiz prestijli ama bir Emmy'nin yakınından geçmez. Bazen komik seçimler yapıyorlar. Modern Family'nin bir bölümünde "Oscar kazanılır Altın Küre satın alınır" şeklinde bir replik geçmişti, geçen sene diziyi aday bile etmediler. :):) (Dizi Emmyleri götürürken Altın Küre'de doğru düzgün bir şey kazanamayanlardandı. :))
o hakaretten sonra birde diziyi adaymı göstereceklerdi ben olsam modern family i o sözden dolayı yayından kaldırtırım :)
bu arada modern family hala bitmedimi ? :)

zenci diye aday yapıyorlar şu anda başrolü zenci olan pek dizi yok şimdi hiç zenci koymasalar ödül törenlerine hemen millet başlıyor ırkçılık yapıyor bunlar falanda filanda o yüzden her sene böyle araya morcivert karışımı bir şahsiyet koyuyorlar artık kaliteli olup olmamasına bakmadan en azından baskül ödülü falan verip avutuyorlar renkli insanlarımızı :))

o hakaretten sonra birde diziyi adaymı göstereceklerdi ben olsam modern family i o sözden dolayı yayından kaldırtırım :)
bu arada modern family hala bitmedimi ? :)
Bence doğru ama söz. :):) Bu sene aday edip etmeyeceklerini merak ediyorum. Devam ediyor daha birkaç sezonu var. :)

Bence doğru ama söz. :):) Bu sene aday edip etmeyeceklerini merak ediyorum. Devam ediyor daha birkaç sezonu var. :)
bu tarz sözlerin dizide geçmesi bazende ödüllerde umduklarını bulamamaktandır diye düşünüyorum , mesela aynı dizi altın kürede daha önceki yıllar üstüste ödül alsaydı aynı sözcüklerle yüklenirlermiydi altın küreye ? :)

Claire Danes (Homeland)
Viola Davis (How to Get Away with Murder)
Julianna Margulies (The Good Wife)
Ruth Wilson (The Affair)
Robin Wright (House of Cards)

The Good Wife hariç diğer dizilerin hepsini izlediğim için, 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü bu kadar adayın içinden Ruth Wilson'a veriyorsan ben o ödül törenine itibar etmem arkadaş!

@destere'ye bugün sordum Ruth Wilson'un hangi sahnesi aklında iz bıraktı diye, bir tanesini sayamadı. Ben Viola Davis'in peruk sahnesi başta olmak üzere birkaç sahnesini daha sayabilirim. Niye Viola Davis ödül almadı da demiyorum, diğer oyuncuların hepsi de birbirlerinden başarılı bence.