@çiğdem- in elma demediğine şükret emmi diyerek nerdeyse tam ismini tutturuyormuşGolden Globe, Türkçe'si Altın Küre işte. Onu da prestijli ödül törenlerinden saymıyoruz.
emmily ne ki?![]()
@çiğdem- in elma demediğine şükret emmi diyerek nerdeyse tam ismini tutturuyormuşGolden Globe, Türkçe'si Altın Küre işte. Onu da prestijli ödül törenlerinden saymıyoruz.
emmily ne ki?![]()
2014'de ben erkenden uymuştum bilmiyorum.anna faris çıkmıştı bir ara sanırım öyle uykuyla karışık izleyince anna fariste dalğalı gözüküyordu
sunuş yapmıştı anna sanırım ?![]()
rahatsız olmasın da onun haricinde mutlaka er veya geç karşımıza çıkar o zaman the misssing de kaldığımız yerden devam ederiz artık@Forumdash da severdi böyle geceleri ama son tören de yoktu. Geleceği de yok gibi. Nerde bu adam?
Valla eğer gelirse bu sefer Twitter hesabını filan isteyeceğim sürekli gidip gidip geliyor.@Forumdash da severdi böyle geceleri ama son tören de yoktu. Geleceği de yok gibi. Nerde bu adam?
@xemrexxx pot kırma konusunda @Çiğdem- i yalnız bırakmayayım demiştir yoksa bilmemesi imkansız ya da harbiden bilmiyor bilirmiş gibi yapıyor@xemrexxx de zannımca Golden Globe'un Altın Küre olduğunu bilmiyormuş. Ruth Wilson Altın Küre'den ödül aldı diyorum, Golden Globe'tan da aldı diyor, ikisin ayrı ödül töreni sanıyor galiba.)
İstesen ne fark edecek, adım gibi eminim vermez. Sen herkesi @destere ve benim gibi mi sandın? Biz maşallah destere ile sormadığını da anlatıyoruz. @Forumdash'ın ismi Emre'nin dediği gibi Faruk mu daha onu bilmiyoruz?Valla eğer gelirse bu sefer Twitter hesabını filan isteyeceğim sürekli gidip gidip geliyor.![]()
en son sanamı söylemişti rahatsız olduğunu ?Valla eğer gelirse bu sefer Twitter hesabını filan isteyeceğim sürekli gidip gidip geliyor.![]()
yok faruk olmaya farukİstesen ne fark edecek, adım gibi eminim vermez. Sen herkesi @destere ve benim gibi mi sandın? Biz maşallah destere ile sormadığını da anlatıyoruz. @Forumdash'ın ismi Emre'nin dediği gibi Faruk mu daha onu bilmiyoruz?![]()
İyice sorsanız söylerdi yahu o kadar çekingen değilİstesen ne fark edecek, adım gibi eminim vermez. Sen herkesi @destere ve benim gibi mi sandın? Biz maşallah destere ile sormadığını da anlatıyoruz. @Forumdash'ın ismi Emre'nin dediği gibi Faruk mu daha onu bilmiyoruz?![]()
Hayır mesajlarından kendisi demiş zaten rahatsız olduğunuen son sanamı söylemişti rahatsız olduğunu ?
@Harunnn60'un kırdığı pottan haberin yok tabii. İleti gönderdim sana bakmamışsın?@xemrexxx pot kırma konusunda @Çiğdem- i yalnız bırakmayayım demiştir yoksa bilmemesi imkansız ya da harbiden bilmiyor bilirmiş gibi yapıyor)
ben mesela bilmiyordum?
ruth wilson ın güzel bir hediye aldığını biliyorum ama hangi ödül töreniydi bir türlü aklıma gelmemişti hatta o gün konusu açılmıştı hafıza sıfırı tüketince bişeyde yazamamıştım
ruth wilson işte altın küreyi alıyor yani kız öyle gümüş kürelerle bronz kürelerle zamanını boşa harcamaz her zaman altın küre elmas küre vebenzeri yarışmaları silip süpürecektir![]()
Dalgınlığıma geldi.@Harunnn60'un kırdığı pottan haberin yok tabii. İleti gönderdim sana bakmamışsın?
''Bu hesabı kesin kadın yönetiyor'' dedi.
Yok la kimseye söylememiş, @Forumdash ile çok samimi olduğumdan bana çok soran oldu. Gizem mi yapıyor yoksa birilerinden mi kaçıyor emin değilim.İyice sorsanız söylerdi yahu o kadar çekingen değil) Hatta bir işte filanda çalışıyordu.
Hayır mesajlarından kendisi demiş zaten rahatsız olduğunuDemek yine hastalanmış olabilir bu kadar ara verdiğine göre
![]()
bu haber doğrumu @sürgünüm ?@Harunnn60'un kırdığı pottan haberin yok tabii. İleti gönderdim sana bakmamışsın?
''Bu hesabı kesin kadın yönetiyor'' dedi.
Allah Allah ben adının Faruk olduğunu biliyorum birde kısa bir süre işte filan çalışmışYok la kimseye söylememiş, @Forumdash ile çok samimi olduğumdan bana çok soran oldu. Gizem mi yapıyor yoksa birilerinden mi kaçıyor emin değilim.)
Evet haberi düzelttik şimdi
tamamda yani BB değilmişki ?Allah Allah ben adının Faruk olduğunu biliyorum birde kısa bir süre işte filan çalışmışYa ağzından kaçırdı bunları yada direk söyledi bana.
Evet haberi düzelttik şimdiAma BB diyorum ben.
![]()
Filmden miş ama tüm haber siteleri BB diyor.tamamda yani BB değilmişki ?
şimdi kimden alıntı son kararını ver bb mi burda yazan dizimi)
biliyoruz herhalde ama prestijsiz bir ödül olduğunu sanmıyorum pis @destere ile @Harunnn60 hemen atılmayın .ss@xemrexxx de zannımca Golden Globe'un Altın Küre olduğunu bilmiyormuş. Ruth Wilson Altın Küre'den ödül aldı diyorum, Golden Globe'tan da aldı diyor, ikisin ayrı ödül töreni sanıyor galiba.)
kim takar ruth wilsonın ödül aldığı geceleri))
biliyoruz herhalde ama prestijsiz bir ödül olduğunu sanmıyorum pis @destere ile @Harunnn60 hemen atılmayın .ss
ilk 2 bölümünü izledim onun sürekli soyunuyordu kızcağız belki kalanlarında oyunculuk göstermiştir