People's Choice Awards 2016 Adayları Belli Oldu!

aaa gebertirim vlla seni yıllardır izlediğim hiçbir dizi yoktu törenlerde adını ilk defa duyduğum saçma sapan diziler oluyordu bu ödül törenini çok sevdim vlla cw dizilerim var ve oyuncuları var saat geç olmazsa izlerim ilk defa bir töreni :Z:Z:Z

yayınlansın yayınlansın :) benim sevdiğim dizilerde varmış içinde yeni gördüm :)

TWD'nin oyuncularını hiç aday göremedim. İlginç olmuş.

The Vampire Diaries'A başarılar.:F
Canlı izleme imkanımız varsa hep beraber izleriz ama sen uykuya yeni düşersin kesin uyursun hemen. :D
@destere
twd varmış en iyi dizilerde ödül törenini takip edeceğim kesinleşti :) ama bende @Çiğdem- gibi 3 ten sonra pek dayanamıyorum uykusuzluğa :)

Prestijli bir ödül töreni değil zaten. Sevdiğim diziler ödül alırsa sevinirim orası ayrı. :)
favori dizide Got ve twd
favori drama dizisinde empire ve gotham
komedide anna faris
yeni dizilerden quantico gözüme çarpanlar aslında biraz daha inceleyeceğim benlik dizi çokmuş :)

diyen de kalite arayan biri olsa bari :) sen ruth wilsonın mimiklere mi baktın yoksa daha alt noktalara mı:)
tarajim de yarışıyormuş namıdeğer cookie umarım birinciliği alır :)

Son düzenleme:
yayınlansın yayınlansın :) benim sevdiğim dizilerde varmış içinde yeni gördüm :)

twd varmış en iyi dizilerde ödül törenini takip edeceğim kesinleşti :) ama bende @Çiğdem- gibi 3 ten sonra pek dayanamıyorum uykusuzluğa :)

favori dizide Got ve twd
favori drama dizisinde empire ve gotham
komedide anna faris
yeni dizilerden quantico gözüme çarpanlar aslında biraz daha inceleyeceğim benlik dizi çokmuş :)

tarajim de yarışıyormuş namıdeğer cookie umarım birinciliği alır :)
diğer ödül törenlerinden nefret ediyordum ayoll ismini duymadığım diziler oluyordu bu ödül töreninde benimde çoğu dizilerim mevcut izlediğim oyuncular mevcut ilk defa bende bir ödül töreni izlemeye çalısıcam öyle sabahlara kadar sürmez inş
:F:F:F

diğer ödül törenlerinden nefret ediyordum ayoll ismini duymadığım diziler oluyordu bu ödül töreninde benimde çoğu dizilerim mevcut izlediğim oyuncular mevcut ilk defa bende bir ödül töreni izlemeye çalısıcam öyle sabahlara kadar sürmez inş
:F:F:F
daha önceden talimliyim :) , bu tarz ödül törenlerinde önce tanıtımlar oluyor, sonra sohbetler falan sonra gereksiz ıvır zıvır ödüller, işte kostüm tasarım ödülü, yok teknik ressam ödülü, yok bilmem kurgusuydu ıvırıydı derken saat 05 i buluyor.. ondan sonra gözlerde uyku fışkırıyor öyle bir ana geliyorki sen uyuduktan 10 dakika sonra en iyi kadın oyuncu erkek oyuncu en iyi dizi ödülleri peşpeşe geliyor :) kaç kez izlemeye çalıştıysam hep ben uyuduktan sonra beklediğim ödüller açıklanmıştır :) @sürgünüm ve @Danger UA! sanırım tüm ödül törenlerinde sonlara kalmayı başarabiliyorlar ? :) @OzaN ödül günleri akşam sekizde uyuyup gece 3 te uyanıp ödül törenini uyku çilesi çekmeden atlatıyor ? :)

birde bu tarz ödül törenlerinde @sokak sanati ve @xemrexxx gibi kurnazlık yapanlarda var akşam erken yatıyorlar sabah 6 da uyanıp en iyi yerinden yakalıyorlar ödül törenini :)

daha önceden talimliyim :) , bu tarz ödül törenlerinde önce tanıtımlar oluyor, sonra sohbetler falan sonra gereksiz ıvır zıvır ödüller, işte kostüm tasarım ödülü, yok teknik ressam ödülü, yok bilmem kurgusuydu ıvırıydı derken saat 05 i buluyor.. ondan sonra gözlerde uyku fışkırıyor öyle bir ana geliyorki sen uyuduktan 10 dakika sonra en iyi kadın oyuncu erkek oyuncu en iyi dizi ödülleri peşpeşe geliyor :) kaç kez izlemeye çalıştıysam hep ben uyuduktan sonra beklediğim ödüller açıklanmıştır :) @sürgünüm ve @Danger UA! sanırım tüm ödül törenlerinde sonlara kalmayı başarabiliyorlar ? :) @OzaN ödül günleri akşam sekizde uyuyup gece 3 te uyanıp ödül törenini uyku çilesi çekmeden atlatıyor ? :)

birde bu tarz ödül törenlerinde @sokak sanati ve @xemrexxx gibi kurnazlık yapanlarda var akşam erken yatıyorlar sabah 6 da uyanıp en iyi yerinden yakalıyorlar ödül törenini :)
ayy ozaman bizde 5-6 uyanalım madem o saatlerde baslıyor :F:F:F

Oscarda öyle yapıyorum aynen.:F Ama bunda kalkamam.:(

Sınavları var ödül töreni izlicek modda olmam her halde bir iki hafta.:D Anca HTGAWM izliyorum.:D
GOT la twd var onlar bile izlemek için yeterli bence ..:) viola da var da onu saymıyorum :)

@mrt-06 episodes dan hiç aday falan çıkmamış carol ödül alması lazımdı :) aynı carol un birde ballet monkeys diye bir dizisi varmış bir türlü bulamadım türkçe altyazılısını ?

Ben ödüllerde sonlara kalmayı başarıyorum ama bu ödülü izlemem. Bana ne People's Choice'dan.:D Critics Choice önemli o da yayınlanmıyor galiba.

Ben ödüllerde sonlara kalmayı başarıyorum ama bu ödülü izlemem. Bana ne People's Choice'dan.:D Critics Choice önemli o da yayınlanmıyor galiba.
ama sonuçta yani burdada iyi kötü bir ödül veriyorlar şimdi ne kadar diğer törenlere göre daha düşük bir saygınlığı olsada izlediğimiz dizi ya da oyuncu ödül alaınca sevineceğiz mesela benim için orda sevdiğim oyuncu çıksın sahneye isterse ödül olarak bir teneke versinler eline ben mutlu olurum oyuncuyu gördüğüm için :)

ben onu çok denedim erken uyuyayım diye ne zaman niyetlensem gözlerim far gibi olur uykunun zerresi kalmaz :))

adaylarımı yazayım ben bu arada @destere @mrt-06 @sokak sanati @turkuaz @sürgünüm @OzaN @xemrexxx @Titanium @cookies @Harunnn60 🙂🙂🙂
favori dizi twd
favori dram dizi gotham ve empire
favori oyuncu erkek drama ( terrence howard - empire luci
favori oyuncu drama kadın (Taraji P. Henson - kurabiye

kablolu favori dram dizi Pretty Little Liars
kablolu dram kadın oyuncu pll hanna, aria,, , , emily

fantastik süpernatural, arrow, vampir günlükleri
kablolu fantastik teen wolf , twd

fantastik favori erkek ,jensen ackles , ıan somerhalder,misha collins

favori erkek, Dwayne Johnson hızlı ve öfkeli,
favori kadın Claire Danes terminator ,

favori erkek yeni başlayan diziler Zachary Levi , alvin ve sincapları

yeni drama, süpergrl, limitless,

Son düzenleme:
adaylarımı yazayım ben bu arada @destere @mrt-06 @sokak sanati @turkuaz @sürgünüm @OzaN @xemrexxx @Titanium @cookies @Harunnn60 🙂🙂🙂
favori dizi twd
favori dram dizi gotham ve empire
favori oyuncu erkek drama ( terrence howard - empire luci
favori oyuncu drama kadın (Taraji P. Henson - kurabiye

kablolu favori dram dizi Pretty Little Liars
kablolu dram kadın oyuncu pll hanna, aria,, alison, , emily

fantastik süpernatural, arrow, vampir günlükleri
kablolu fantastik teen wolf , twd

fantastik favori erkek ,jensen ackles , ıan somerhalder,misha collins

favori erkek, Dwayne Johnson hızlı ve öfkeli,
favori kadın Claire Danes terminator ,

favori erkek yeni başlayan diziler Zachary Levi , alvin ve sincapları

yeni drama, süpergrl, limitless,
PLL ve EMPIRE daki seçimlerin harika :) ama diğer seçimlerin için aynı şeyi söylemek mümkün değil :)

PLL ve EMPIRE daki seçimlerin harika :) ama diğer seçimlerin için aynı şeyi söylemek mümkün değil :)
hahahaha pll 10 bölüm izlemiştim onun hatrına yazdım o cadolozları maşşllah hepsi birden doldurmuşlar favori kadını sadece kısa saçlı kadın spencermidir nedir o aday olamamıs
@xemrexxx :F:F:F

hahahaha pll 10 bölüm izlemiştim onun hatrına yazdım o cadolozları maşşllah hepsi birden doldurmuşlar favori kadını sadece kısa saçlı kadın spencermidir nedir o aday olamamıs
@xemrexxx :F:F:F
oysaki ordan oyuncu olarak hanna ve spencer yeterliydi ödül için ? :) @xemrexxx nin totosu yere yakın kızları mona ve aria oyuncu bile sayılmazlar :)

oysaki ordan oyuncu olarak hanna ve spencer yeterliydi ödül için ? :) @xemrexxx nin totosu yere yakın kızları mona ve aria oyuncu bile sayılmazlar :)
ayol spoş oscarlık oyuncu bu ödüllerle vakit kaybetmesin:))
o sizin dediğiniz kızı adaylığa bile layık görmemişler ayol hemde ölü olalarak çoğu sezona olmayan alison bile var kızlar spenceri dışlamıslar alisnu almıslar aralarına bence bu 4lü daha iyi olmuş hahaha :F:F:F

o sizin dediğiniz kızı adaylığa bile layık görmemişler ayol hemde ölü olalarak çoğu sezona olmayan alison bile var kızlar spenceri dışlamıslar alisnu almıslar aralarına bence bu 4lü daha iyi olmuş hahaha :F:F:F
spencer kendisi kabul etmemiştir bırakayım da bu çaylaklar sevinsin bari demiştir yoksa ilk çağıracakları kişi spencer olmalıydı :)
hem kendin diyorsun alison çoğu sezon yok gibiydi onu çağırmaları saçmalık :)

safoz o sasha pieterse aday olan sasha başka diziden :F
bende @Çiğdem- düzgün bakmıştır diye hiç dikkat etmiyorum listeye :)) kız batırmış :)

spencer kendisi kabul etmemiştir bırakayım da bu çaylaklar sevinsin bari demiştir yoksa ilk çağıracakları kişi spencer olmalıydı :)

bende @Çiğdem- düzgün bakmıştır diye hiç dikkat etmiyorum listeye :)) kız batırmış :)

@Çiğdem- in dediği sasha kendine benziyor
sasha-alexander-20th-annual-screen-actors-guild-awards-nominations-02.jpg

ama aslında bunu diyor
upload_2015-11-6_16-44-31.jpeg