Showtime Penny Dreadful 1. Sezon Yorumları

[HASHTAG]#PennyDreadful[/HASHTAG] S01 B01 izledim
(pazar gecesi izlemiştim ABD ile 1'e1 yayın saatiyle ama yorumlamayı unutmuşum:X)

Dizinin fragmanları filan düşünce çok daha karnlık korku dolu bir dizi bekliyordum ama beklediğimi bi kaç sahne dişinda alamadım:X Konusunu da Hannibal gibi ağir işlenir sanıyordum ama o da olmadi:X

Eve Green'i [HASHTAG]#Camelot[/HASHTAG] dizisinde izlemiştim ilkkez ordaki rolüde böyle büyücü/cadı tarzındaydı, bu kadına bu roller gerçekten yakışıyor:X Dizide şuan tek oturan karakter diyebilirim.
Josh Hartnett'in bir filmini TV'de TR dubaljlı ama bir o kadar kötü filmini izledim 40 days & 40 Nights konusuyla aklımda kalan filmdi 40 gün boyunca hiçbir cinsel faaliyet yaşayamacakti. Elizabeth ile bile:F:F

Dizide frankenstein konusunu bence çok güzel işlemişler:X Biraz benide duygulandırdı niyeyse:F
canlanıp ağlaması:X Tanıdıgımıydı acaba o kişi???

Dizide tek korktugum sahne;
Kızın camdan çekilmesiydi😱

Dizi IMDB 9/10 puan alarak devleri oynasa da bence 8.5+ 9/10 arası iyidir. 9 fazla gibi geldi:X
korktuğumuz sahne aynıymış :)
kızın camdan çekilmesi
zaten başkada bişey yoktu :)

duygulanman ilginç olmuş bende en ufak bir tepki olmadı o sahnede sadece vatandaş madem dalbaşak dolaşacak niye kız değilde oğlan oynamış o sahnede ona hayıflanmıştım :)

2. bölümünü hala izleyeceğim daha başlayamadım :)

İkinci bölüm birinci bölümden daha çok beğenilmiş genel olarak. Şaşırdım bu duruma. Bence ilk bölüm açık ara daha iyiydi. :):)

İkinci bölüm birinci bölümden daha çok beğenilmiş genel olarak. Şaşırdım bu duruma. Bence ilk bölüm açık ara daha iyiydi. :):)
ikinci bölümü izledim, orda ince ayrıntıyı gözden kaçırmışsın ozan, ikinci bölümde benimde sevdiğim yerler çoktu ama genel anlamda pekde bir şey yok dizide benlik sahneleri sevdim :)

ikinci bölümün başlangıcında elmayla oynayan kızın elmaları güzeldi yaratık acımadı kadına yaratıkta beyin yok onu insan öldürürmü :)
sonra victorla yarattığı proteus arasında aşka varan bir yakınlaşma sezdim protos yumurtadan çıkmış civciv gibi bakıyor ıslak ıslak çevresine sonra bölüm sonunda öldü gerçi forumdash ölmesini istememiş ama bence iyi oldu yoksa dizi gay ler arası münasebete doğru ilerleyecekti victorda bir yumuşaklık var gibi :)
sonra dorian gray adlı parlağın brona croft u fakladığı sahne dikkat çekiciydi ama iğrençti pek iyi olmamıştı:)
bölüm sonuna doğru şeytanın da bizim gibi güzele değer verdiğini anladık şeytan dizide girilecek en güzel yere girmişti güzeller güzeli, vanesa ives e girmeyi tercih etmişti, bu şeytan takdirimizi kazandı malcolm a girecek hali yoktu :)
bölüm sonunda anlatılan amonra amunet hikayesini tam anlayamadım o kısmı anlayan bir arkadaşımız bana anlatsa durumu , amonet günümüzde çiftleşip çoğalacak birinimi arıyor olay nedir ,
vanesa ives in ruhla oynaşma seansını arkadaşlar beğenmiş bana o sahne ikinci sınıf korku filmlerinden bir sahneyi çağrıştırdı o kısmı beğenmedim, ama masadan kalkan vanessa nın yolda bulduğu ilk kişiyi faklaması hoştu :)

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @xemrexxx @cevaa

@Çiğdem- sende izle bu diziyi tam bir aile dizisi yani evde kimse yokken izlemen gerekmiyor ailecek çekirdek çitleyerek izleyebilirsin:)

puanım ilk bölümde olduğu gibi =8
ilk bölüme fazla puan vermiştim bu sefer harbiden 8 puan yani o da vanesa için :)

1x2 yi izledim kız @Çiğdem- dizideki doktora söylesek @destere yi de
kesip biçip baştan yaratır mı şöyle terbiyeli bişi yapsın şoparı :F

eva green mükemmeldi tek kelimeyle :)
eva green ruh çağırma(b) sahnesinde çok başaırlıydı bir kez daha hayran oldum kadına sir malcolm un kızına nolmuş çok merak etitm o konu birkaç bölüme anlaşılır umarım
ethan ın karakteri önemsiz gibi geldi
dorian grey in sahnesi çok iyiydi :A kadınla sevişirkene :X
ben ruh çağırma seansında vanessaya giren ruh rolündeyim dizide :)

Son düzenleme:
ikinci bölümü izledim, orda ince ayrıntıyı gözden kaçırmışsın ozan, ikinci bölümde benimde sevdiğim yerler çoktu ama genel anlamda pekde bir şey yok dizide benlik sahneleri sevdim :)

ikinci bölümün başlangıcında elmayla oynayan kızın elmaları güzeldi yaratık acımadı kadına yaratıkta beyin yok onu insan öldürürmü :)
sonra victorla yarattığı proteus arasında aşka varan bir yakınlaşma sezdim protos yumurtadan çıkmış civciv gibi bakıyor ıslak ıslak çevresine sonra bölüm sonunda öldü gerçi forumdash ölmesini istememiş ama bence iyi oldu yoksa dizi gay ler arası münasebete doğru ilerleyecekti victorda bir yumuşaklık var gibi :)
sonra dorian gray adlı parlağın brona croft u fakladığı sahne dikkat çekiciydi ama iğrençti pek iyi olmamıştı:)
bölüm sonuna doğru şeytanın da bizim gibi güzele değer verdiğini anladık şeytan dizide girilecek en güzel yere girmişti güzeller güzeli, vanesa ives e girmeyi tercih etmişti, bu şeytan takdirimizi kazandı malcolm a girecek hali yoktu :)
bölüm sonunda anlatılan amonra amunet hikayesini tam anlayamadım o kısmı anlayan bir arkadaşımız bana anlatsa durumu , amonet günümüzde çiftleşip çoğalacak birinimi arıyor olay nedir ,
vanesa ives in ruhla oynaşma seansını arkadaşlar beğenmiş bana o sahne ikinci sınıf korku filmlerinden bir sahneyi çağrıştırdı o kısmı beğenmedim, ama masadan kalkan vanessa nın yolda bulduğu ilk kişiyi faklaması hoştu :)

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @xemrexxx @cevaa

@Çiğdem- sende izle bu diziyi tam bir aile dizisi yani evde kimse yokken izlemen gerekmiyor ailecek çekirdek çitleyerek izleyebilirsin:)

puanım ilk bölümde olduğu gibi =8
ilk bölüme fazla puan vermiştim bu sefer harbiden 8 puan yani o da vanesa için :)

ben ruh çağırma seansında vanessaya giren ruh rolündeyim dizide :)
Proteus'un öldüğü zaman zarfında neler yaşadiğ onlari duysakdık. Frenkestain hikayesini vikileyince de karşima güzel bir hikaye çıktı.Dediğim gibi o Pretous ölmeseydi keşke:(

Venessa'nın içine giren Amunnet ile Proteus'un içinden çıkan (Amun-Ra galiba) sanırım çoğalıp dünyayı kötülük kaplayacak.Ben öyle anladım(b)

Proteus'un öldüğü zaman zarfında neler yaşadiğ onlari duysakdık. Frenkestain hikayesini vikileyince de karşima güzel bir hikaye çıktı.Dediğim gibi o Pretous ölmeseydi keşke:(

Venessa'nın içine giren Amunnet ile Proteus'un içinden çıkan (Amun-Ra galiba) sanırım çoğalıp dünyayı kötülük kaplayacak.Ben öyle anladım(b)
proteusdan çıkan adam yaşadı desene :)

proteus bir yunan tanrısımıydı normalde öyle birşey şağrıştırıyor :)

müge anlı gibi pot kırmayayımda:) müge anlı zülfikar ali butto lafı geçince o isim japon hükümdarlarını çağrıştırıyor demiş müge orda ortalığı batırmış işte 20 yıllık gazeteci güya potun en büyüğünü kırmış :) şimdi bende proteus u yunan tanrısına benzettim bakarsın arap ibriği çıkar :)

proteusdan çıkan adam yaşadı desene :)

proteus bir yunan tanrısımıydı normalde öyle birşey şağrıştırıyor :)

müge anlı gibi pot kırmayayımda:) müge anlı zülfikar ali butto lafı geçince o isim japon hükümdarlarını çağrıştırıyor demiş müge orda ortalığı batırmış işte 20 yıllık gazeteci güya potun en büyüğünü kırmış :) şimdi bende proteus u yunan tanrısına benzettim bakarsın arap ibriği çıkar :)
Çağrışım konusunda bende aynı taraftayım :X Yanlişimizda yokmuş hani :X https://en.wikipedia.org/wiki/Proteus Deniz tanrısının oğluymuş.

ama
dizide shakespeare'nin eserinden seçti.

İlk ben mi izledim yoksa siz diziyi bıraktınız mı @OzaN @destere @xemrexxx

@sürgünüm zaten izlemiyordu fragmandaki tek bir sahne yuzunden iğrenmişti:)

Neyse

S01 B03 izledim
Biraz daha durgun bir bölümdü;
Geçen haftaki bölümde Proteus'un içnden çıkan adamı Amun-Ra demiştim ama değilmiş. O adam meğerse Freankestein'in ilk çocucuguymuş😱(ilk canlandırdığı)
Oysa o da yeni doğmuş bir bebek gibi ağlıyordu sadece Vicktor korkmuş zaar:F Proteus usulca köşeye cekılınce onu sevdi:X Neyse Proteus'da güzel canlandırılmış bi karakterdi bu yeni gelen karakterde güzel olmuş. Adamlar yazmiş bir karakteri çok cabuk sevdirebiliyorlar(b)

Şu Ethan'ın hayvanat bahçesindeki sahnesi çok güzeldi. Sir Malcom ve Venassa 'da şaşti kaldı benim gibi:X Başka yorumlarda adamlar acaba kurt mu diye yorumlamişlar şüphe kapmadım değil hani:X Kurt olsun dicem ama fizik olarak musait değil:F

Yine Hayvanat bahçesinde buldukları neydü belirsiz şey dayak yiyip ağzından akan kanı yalama sahnesi ise gecenin en iğrenç sahnesi olarak beynime kazındı.

Bölüm durağandı ama bi o kadarda güzel yazılmiş 7/10 versem haksızlık olacak 9/10 versem yok artık dicem 8/10 vereyim :X

İlk ben mi izledim yoksa siz diziyi bıraktınız mı @OzaN @destere @xemrexxx

@sürgünüm zaten izlemiyordu fragmandaki tek bir sahne yuzunden iğrenmişti:)

Neyse

S01 B03 izledim
Biraz daha durgun bir bölümdü;
Geçen haftaki bölümde Proteus'un içnden çıkan adamı Amun-Ra demiştim ama değilmiş. O adam meğerse Freankestein'in ilk çocucuguymuş😱(ilk canlandırdığı)
Oysa o da yeni doğmuş bir bebek gibi ağlıyordu sadece Vicktor korkmuş zaar:F Proteus usulca köşeye cekılınce onu sevdi:X Neyse Proteus'da güzel canlandırılmış bi karakterdi bu yeni gelen karakterde güzel olmuş. Adamlar yazmiş bir karakteri çok cabuk sevdirebiliyorlar(b)

Şu Ethan'ın hayvanat bahçesindeki sahnesi çok güzeldi. Sir Malcom ve Venassa 'da şaşti kaldı benim gibi:X Başka yorumlarda adamlar acaba kurt mu diye yorumlamişlar şüphe kapmadım değil hani:X Kurt olsun dicem ama fizik olarak musait değil:F

Yine Hayvanat bahçesinde buldukları neydü belirsiz şey dayak yiyip ağzından akan kanı yalama sahnesi ise gecenin en iğrenç sahnesi olarak beynime kazındı.

Bölüm durağandı ama bi o kadarda güzel yazılmiş 7/10 versem haksızlık olacak 9/10 versem yok artık dicem 8/10 vereyim :X
haftasonu izlicem ben :X

1x1

İlk bölümden haksızlık etmeyeyim diyorum ama ben beğenmedim diziyi. Son sahne haricinde pek bişey yoktu, pek durağan olmasada bence sıkıcı geçti bölüm.

Eva Green'i severim rolüde güzeldi ama 2.bölümüde beğenmezsem diziyi bırakıcam.

1x2

Ooo ilk bölüme göre daha güzel bir bölümdü.

Frankestein ve Proteus ilişkisi güzeldi ya keşke hemen ölmeseydi Proteus :(

Ruh çıkartma sahnesinde Eva Green ne yapmış öyle ya, müthiş bir performanstı. Ayrıca ruhçu kadın bile korktu orda :D

Dorian Gray karakteri değişik gibi duruyor ama sevdim yinede :D Ayrıca kanlı öpüşme nasıl bir fantezidir ya :D

9/10

Siz 3'ü izleyin ben S01B04 izledim bile :X @OzaN @destere @xemrexxx
Aslında izlememenizi anlıyorum, hikaye var ama heycanlı işlenmiyor, türde size uzak olunca normaldir. Neyse dünkü bölüm benim için pek anlam ifade etmiyordu, vasattı desem yeridir.
Hiçbir gelişme olmadı ama sadece dikkatimi çeken sahneler.

Veremli kadın Ethan'dan ayrıldı bi anda ölecek sanırım(b) Sokağin ortasında bayıldı kaldı. Ölürse eğer Frankestein onu tekrar hayata döndürüp ilk çocuguna eş yapar Frankestein'in gelini olur :A

Ethen kadın tarafından terk edilince, Dorian'a vermeye karar verdi bi anda :X Dorian'dan yana hiç şüphem yoktuda Ethan naptın yaa:bağır: Boş ve gereksiz bir karakter oldu çıktı. Dorian'ı öpmeden önce flashbacklerle ilk bölümdeki deşici sahnlerini filan gösterdiler. Acaba o cinayetleri o mu işledi??? Eğer öyle bişey olmazsa da Ethan karakteri harbiden boş diyorum.

1x2

Ooo ilk bölüme göre daha güzel bir bölümdü.

Frankestein ve Proteus ilişkisi güzeldi ya keşke hemen ölmeseydi Proteus :(

Ruh çıkartma sahnesinde Eva Green ne yapmış öyle ya, müthiş bir performanstı. Ayrıca ruhçu kadın bile korktu orda :D

Dorian Gray karakteri değişik gibi duruyor ama sevdim yinede :D Ayrıca kanlı öpüşme nasıl bir fantezidir ya :D

9/10
Kesinlikle Proteus hemen ölmeseydi keşke :( Dorian Gray son bölümde de gösteriyor kendini :X Gerçekten tuhaf bi karakter:X

1x3

Genel olarak durgun bir bölümdü.

Dizide şuan pek ilgi çekici bişey yok. 2.bölümü Proteus sayesinde sevmiştim. Bu bölümde de işleniş biraz ağırdı ve pek bi olayda olmadı.

Eğer ki 4.bölümde de ilgi çekici bişey olmazsa bırakıcam diziyi.

7/10

1x4

Yine durgun bir bölümdü ama güzel sahneler vardı.

Veremli kadın büyük ihtimal Frankestein'in deneği olacak :D

Dorian reyiz yaptı gene yapacağını :D Adamda her yol var ya :D Hadi onu geçtimde Ethan'dan beklemezdim böyle bişey :D

8/10