Showtime Penny Dreadful 1. Sezon Yorumları

hiç spoiler vermemişsin :))

ben ilk bölümde demiştim pekde iç açıcı değil diye :)
neyse bir kaç bölüm daha devam ederim
Eva-Green-sac-modeli-sac-rengi.jpg

bu kadının hatrı var:)
ikinci bölümü daha izlemedim bu akşama zaman bulursam izleyeceğim :)
Spoiler verecek bir şey bulamadım düşün yani durumu. :):)

Diziyi hala sevmeyi istiyorum Eva Green için ama bakalım. :)

Spoiler verecek bir şey bulamadım düşün yani durumu. :):)

Diziyi hala sevmeyi istiyorum Eva Green için ama bakalım. :)
zaten konuyu anlatmana gerek kalmıyor puanım 6 dedikten sonra gerisini artık düşünebiliyorum:) özellikle karanlık sahneler ilk bölümdede çoktu sıkmıştı, bu bölümde sende sıkıldıysan demekki bu bölümü zor bitireceğim gibi :)

zaten konuyu anlatmana gerek kalmıyor puanım 6 dedikten sonra gerisini artık düşünebiliyorum:) özellikle karanlık sahneler ilk bölümdede çoktu sıkmıştı, bu bölümde sende sıkıldıysan demekki bu bölümü zor bitireceğim gibi :)
Bana çok gelmemişti karanlık sahneler hatta az diye sevinmiştim. :)

Belli olmaz belki de seversin sorun bendedir. :):) (Biraz umut vereyim ki bırakma diziyi hemen :D)

Bana çok gelmemişti karanlık sahneler hatta az diye sevinmiştim. :)

Belli olmaz belki de seversin sorun bendedir. :):) (Biraz umut vereyim ki bırakma diziyi hemen :D)
korku veya gerilim filmlerinde dizilerinde karanlık ve iç karartıcı sahneler çoksa o yapımda malzemeden çalıyorlar demektir karanlık sahneler açığı kapatmak için kullanılıyor genelde :)

1x2

Maalesef hayal kırıklığı oldu bu bölüm. Son zamanlarda izlediğim en sıkıcı dizi bölümüydü. İlk bölümde olumlu gördüğüm ne varsa tamamen aksi vardı bu bölümde.

İlk bölümde fazla karanlık bir dizi olmaması iyi demiştim ama bu bölümde karanlıktan bir şey göremedik resmen. :( 55 dakikalık dizinin 40 dakikası karanlıkta mı çekilir ey yönetmen ve teknik ekip.

İlk bölümde fazla heyecan verici bir şey yok ama hiç sıkıcı değil çok akıcı demiştim. Bu bölümde çoğu sahnede dakika saydım resmen.

Bölümle ilgili söyleyebileceğim tek olumlu şey Eva Green. Özellikle malum sahnede coştu, çok iyi performans. Dizinin izlemeye değer belki de tek yanı. :)

Normal bir dizi olsa bırakma kararı almıştım ama IMDb 9.0 olan diziyi iki bölümde bırakmak olmaz, izlemeye devam. Ama dizi geneline ilk bölümde verdiğim 8 puanı 7 puana düşürdüm. Umarım tekrar düşürmeme gerek kalmaz. :)

Daha da düşük verebilirdim bölüme ama Eva Green'in harika performansı hatrına:

6/10

Malum sahne derken neyi kastettin :D

+18 değil. :D Bölümde çok öne çıkan bir sahne vardı spoiler'a girmemek için o şekilde bahsettim. Bölümü izleyen herkes anlayacaktır hangi sahneden bahsettiğimi. :):)

Ama +18 sahneler vardı. Eğer aradığın bu ise. :D
Eva Green'in +18 sahnesi varmı peki :D

Neyse olmaması daha iyi :D

Şu dizinin konusunu ufaktan bi söylesene ya :D
Kuzenin mi yazdı ilk cümleyi? :D

Konusunu henüz tam çözemedim ilk bölüm ile ikinci bölüm arasında fark vardı. :) Bir adamın kızı doğaüstü güçler tarafından kaçırılıyor ve Eva Green de o adamla birlikte çalışıyor. Eva Green de lanetlenmiş gibi bir şey, normal biri değil. :)

Kuzenin mi yazdı ilk cümleyi? :D

Konusunu henüz tam çözemedim ilk bölüm ile ikinci bölüm arasında fark vardı. :) Bir adamın kızı doğaüstü güçler tarafından kaçırılıyor ve Eva Green de o adamla birlikte çalışıyor. Eva Green de lanetlenmiş gibi bir şey, normal biri değil. :)
Yok ya +18 sahneler daha çok gençlik/komedi dizi filmlerinde daha iyi oluyor :D Korku dizisinde olmaması daha iyi, tabi olursa izleriz yinede :D

Konusu pek ilgi çekici değil ama Eva Green ilgimi çekiyor :D Bu diziyi senin yorumlarına göre izlicem, eğer ki 2-3 bölüm sonra tam anlamıyla beğenirsen başlarım bende :D

ben kısaca anlatayım bir kızı kaçırıyorlar, vanessa(eva) adlı kızda onu kurtarmak için her türlü veriyor .. mücadele ? :)

Reyiz müthiş anlatmışsın, tebrikler :D

Yok ya +18 sahneler daha çok gençlik/komedi dizi filmlerinde daha iyi oluyor :D Korku dizisinde olmaması daha iyi, tabi olursa izleriz yinede :D

Konusu pek ilgi çekici değil ama Eva Green ilgimi çekiyor :D Bu diziyi senin yorumlarına göre izlicem, eğer ki 2-3 bölüm sonra tam anlamıyla beğenirsen başlarım bende :D

Reyiz müthiş anlatmışsın, tebrikler :D
Bir kere de zaten hemen başlasan olmuyor en kötü ihtimal birkaç saat Eva Green izlemiş olursun? :D Gelen bölümler iyi olmazsa bırakabilirim zaten ben de. :):)

Bir kere de zaten hemen başlasan olmuyor en kötü ihtimal birkaç saat Eva Green izlemiş olursun? :D Gelen bölümler iyi olmazsa bırakabilirim zaten ben de. :):)

Bugün senin yüzünden programım değişti zaten bari bu diziyide alayım programa zaten 2 bölümü var :D

Bugün senin yüzünden programım değişti zaten bari bu diziyide alayım programa zaten 2 bölümü var :D
Programını bozmak benim işim. :D

Ama diziyi beğenmezsen bana atma suçu kendin istiyorsun diye şimdi izle dedim ben. Yoksa şu an pek önerilecek bir durumu yok dizinin. :D

Programını bozmak benim işim. :D

Ama diziyi beğenmezsen bana atma suçu kendin istiyorsun diye şimdi izle dedim ben. Yoksa şu an pek önerilecek bir durumu yok dizinin. :D

:D

Yok ya fazla bölümü olmadığı için sıkıntı olmaz :D Beğenmezsemde bırakırım hemen :D

[HASHTAG]#PennyDreadful[/HASHTAG] S01 B01 izledim
(pazar gecesi izlemiştim ABD ile 1'e1 yayın saatiyle ama yorumlamayı unutmuşum:X)

Dizinin fragmanları filan düşünce çok daha karnlık korku dolu bir dizi bekliyordum ama beklediğimi bi kaç sahne dişinda alamadım:X Konusunu da Hannibal gibi ağir işlenir sanıyordum ama o da olmadi:X

Eve Green'i [HASHTAG]#Camelot[/HASHTAG] dizisinde izlemiştim ilkkez ordaki rolüde böyle büyücü/cadı tarzındaydı, bu kadına bu roller gerçekten yakışıyor:X Dizide şuan tek oturan karakter diyebilirim.
Josh Hartnett'in bir filmini TV'de TR dubaljlı ama bir o kadar kötü filmini izledim 40 days & 40 Nights konusuyla aklımda kalan filmdi 40 gün boyunca hiçbir cinsel faaliyet yaşayamacakti. Elizabeth ile bile:F:F

Dizide frankenstein konusunu bence çok güzel işlemişler:X Biraz benide duygulandırdı niyeyse:F
canlanıp ağlaması:X Tanıdıgımıydı acaba o kişi???

Dizide tek korktugum sahne;
Kızın camdan çekilmesiydi😱

Dizi IMDB 9/10 puan alarak devleri oynasa da bence 8.5+ 9/10 arası iyidir. 9 fazla gibi geldi:X

1x2 yi izledim kız @Çiğdem- dizideki doktora söylesek @destere yi de
kesip biçip baştan yaratır mı şöyle terbiyeli bişi yapsın şoparı :F

eva green mükemmeldi tek kelimeyle :)
eva green ruh çağırma(b) sahnesinde çok başaırlıydı bir kez daha hayran oldum kadına sir malcolm un kızına nolmuş çok merak etitm o konu birkaç bölüme anlaşılır umarım
ethan ın karakteri önemsiz gibi geldi
dorian grey in sahnesi çok iyiydi :A kadınla sevişirkene :X

1x2 yi izledim kız @Çiğdem- dizideki doktora söylesek @destere yi de
kesip biçip baştan yaratır mı şöyle terbiyeli bişi yapsın şoparı :F

eva green mükemmeldi tek kelimeyle :)
eva green ruh çağırma(b) sahnesinde çok başaırlıydı bir kez daha hayran oldum kadına sir malcolm un kızına nolmuş çok merak etitm o konu birkaç bölüme anlaşılır umarım
ethan ın karakteri önemsiz gibi geldi
dorian grey in sahnesi çok iyiydi :A kadınla sevişirkene :X
destereye istedğini yapsın ama ben bu diiyi izlemedim ağır iç karartıcı bir dizi bana ağır geldi
🙂🙂

[HASHTAG]#PennyDreadful[/HASHTAG] S01 B02 izledim

Bir sinsilik yapıp dizinin genel yorumunu da spoi içine alıcam:X
Dizi yine durgundu zaten korku sahnelerinden korkmam, ilk dakikalarda korku sahnelesi yapmaya çalişişlar ama kime ne dedirtti:X

Eva'nın o ruh çağirma sahnesi süperdi kesinlikle. Olay nasıl gelişti anladım bile:X Kadın rolü giymiş gibiydi. Aniden büründü:X (öncesinde öbür kadının sahtekarliğini ortaya filan cıkaracak şaka yapıyor sandım:X)

Şu yeni katılan çocuk ise iğrenç sevişme sahnesiyle zamanımı çaldi:X

Vee bölümün başka bir yıldızlari. Proteus ve Frankestein:) Proteus karakteri süperdi, ilk bölümde de onlar ilgimi çekmişti. Çabuk sevdik çabuk kaybettik resmen :T Bu arada Proteus herşeyi çabuk kavradı çabuk öğrendi keşke onun hikayesini 1 sezon boyunca izleseydik:( dedim ama adamlar bunu yaptıysa hikaye var demektir.

Bölüme puanım kırmızı ile işaretlediğim isimler yüzünden 8.5'den 9/10 :X Süperdi.
Umarım bu haftaki bölüm nete erken filan düşmez.Ne biçim yayın politakası var Showtime'ın :T: