Showtime Penny Dreadful 1. Sezon Yorumları

Offf başladımı bu dizi:( En merakla beklediğim diziydi bu benim. Neyse pazartesi gecesi izlerim artık:( Memnun kaldınız mı izleyenler @OzaN @destere @xemrexxx spoilere bakamadım :( Şu an sabırsızlıktan çatlıyorum resmen :T
eh işte orta karar diyelim :))

İlk bölüm için oldukça iyiydi ama çok da büyük etki bırakmadı. İlerleyen bölümleri bekliyoruz bakalım. :)

Bu arada eleştirmen yorumları gelmeye başlamış. 9 eleştiriden 100 üzerinden 73 almış ki bu durum çok iyi sayılmaz. Fakat daha çok izleyici dostu bir dizi olacak gibi. IMDb'de 8 üstü olması kesin gibi. :)
bu dizi aylıkmı yayınlanıyor :) ikinci bölüm çoktan gelmeliydi ? :)

eva green tek kelimeyle harikaydı 10 üzerinden 11 resmen:bhr: @Çiğdem- önce kıskan sonra dikkat et
destere şoparı dizideki parlak chandler ıkapmasın :F

sondaki sahneyi anlamadım noldu orada öyle (b) doktor ne yarattı :F
kaybolan kız neden kayboldu,mısır olayının dizide etkisi olacak mı merak ediyorum

doktor frankenstein bişey yarattı işte fazla kurcalama :) adamın dalbaşak dolaşmasıda cabası bari bir bayan yaratsaydı :)

Bu pazar haftalığa dönücek.Önceden düşmüş o yuzden siz erken izlemişssiniz:) Ben korku severim umarim iyi iş çıkar:X
neyse izle ayrıntıya girelim :) şimdi her cümlemde pot kıracağım gibi :)

bence çok fazla puanı 8 yeterli gibiydi :)
ikinci bölüm ne zamandı ?
Haftaya bugün çıkacak. :)

Ben şahsen 8 verdim ilk bölüm itibariyle ama şaşırtıcı değil. Dizinin kalitesi daha ilk bölümden anlaşıldı. Herhalde avans olarak biraz boldan verildi. Türünün en iyisi olmaya aday bir yapım. :)

Haftaya bugün çıkacak. :)

Ben şahsen 8 verdim ilk bölüm itibariyle ama şaşırtıcı değil. Dizinin kalitesi daha ilk bölümden anlaşıldı. Herhalde avans olarak biraz boldan verildi. Türünün en iyisi olmaya aday bir yapım. :)
evet türünün en iyisi zaten türü sevmiyorum? en iyisi olunca şans verelim dedik izlemeye devam edeceğim ama öyle her bölümü iple çektiğimde söylenemez :)

evet türünün en iyisi zaten türü sevmiyorum? en iyisi olunca şans verelim dedik izlemeye devam edeceğim ama öyle her bölümü iple çektiğimde söylenemez :)
Daha ilk bölümden iple çektiren dizi çok azdır zaten. En azından bende öyle. :)

Ben de türü pek sevmem ama her türün en iyisi iyidir. :):) İlk bölümde beni sıkmamış olması geleceğe umutla bakmamı sağlıyor. :):)

Daha ilk bölümden iple çektiren dizi çok azdır zaten. En azından bende öyle. :)

Ben de türü pek sevmem ama her türün en iyisi iyidir. :):) İlk bölümde beni sıkmamış olması geleceğe umutla bakmamı sağlıyor. :):)
true da ikinci bölümü sabırsızlıkla beklemiştim :)
orphan dada öyle ?

71 şu an 100 üzerinden. İyi sayılır ama ödüllere oynamayacağı kesin gibi. :)
Olsun iyiymiş sanırım eleştirmenler ilk bölüme bakarakpuanlıyordur sezona bakarak yorumlansa yada yeniden check edilse bi ton dizi böyle kolay harcanmazdı:(

akşama şenlik var karadayı bitsin sonra orphan sonra got .. muhteşem bir gün neşe doluyor insan :))
Orphan yerine Penny izlicem. [HASHTAG]#GoT[/HASHTAG] 'ta da size yetişeyim gece :oley:

Olsun iyiymiş sanırım eleştirmenler ilk bölüme bakarakpuanlıyordur sezona bakarak yorumlansa yada yeniden check edilse bi ton dizi böyle kolay harcanmazdı:(

Orphan yerine Penny izlicem. [HASHTAG]#GoT[/HASHTAG] 'ta da size yetişeyim gece :oley:
Evet galiba ilk bölüme bakarak yapıyorlar. Ama tabii onlar daha teknik açıdan yaklaşıyorlar olaya. O nedenle sezonluk olarak puan verseler de çok değişeceğini sanmam. Tabii ki istisnai diziler olabilir ama genel olarak. :)

1x2

Maalesef hayal kırıklığı oldu bu bölüm. Son zamanlarda izlediğim en sıkıcı dizi bölümüydü. İlk bölümde olumlu gördüğüm ne varsa tamamen aksi vardı bu bölümde.

İlk bölümde fazla karanlık bir dizi olmaması iyi demiştim ama bu bölümde karanlıktan bir şey göremedik resmen. :( 55 dakikalık dizinin 40 dakikası karanlıkta mı çekilir ey yönetmen ve teknik ekip.

İlk bölümde fazla heyecan verici bir şey yok ama hiç sıkıcı değil çok akıcı demiştim. Bu bölümde çoğu sahnede dakika saydım resmen.

Bölümle ilgili söyleyebileceğim tek olumlu şey Eva Green. Özellikle malum sahnede coştu, çok iyi performans. Dizinin izlemeye değer belki de tek yanı. :)

Normal bir dizi olsa bırakma kararı almıştım ama IMDb 9.0 olan diziyi iki bölümde bırakmak olmaz, izlemeye devam. Ama dizi geneline ilk bölümde verdiğim 8 puanı 7 puana düşürdüm. Umarım tekrar düşürmeme gerek kalmaz. :)

Daha da düşük verebilirdim bölüme ama Eva Green'in harika performansı hatrına:

6/10

1x2

Maalesef hayal kırıklığı oldu bu bölüm. Son zamanlarda izlediğim en sıkıcı dizi bölümüydü. İlk bölümde olumlu gördüğüm ne varsa tamamen aksi vardı bu bölümde.

İlk bölümde fazla karanlık bir dizi olmaması iyi demiştim ama bu bölümde karanlıktan bir şey göremedik resmen. :( 55 dakikalık dizinin 40 dakikası karanlıkta mı çekilir ey yönetmen ve teknik ekip.

İlk bölümde fazla heyecan verici bir şey yok ama hiç sıkıcı değil çok akıcı demiştim. Bu bölümde çoğu sahnede dakika saydım resmen.

Bölümle ilgili söyleyebileceğim tek olumlu şey Eva Green. Özellikle malum sahnede coştu, çok iyi performans. Dizinin izlemeye değer belki de tek yanı. :)

Normal bir dizi olsa bırakma kararı almıştım ama IMDb 9.0 olan diziyi iki bölümde bırakmak olmaz, izlemeye devam. Ama dizi geneline ilk bölümde verdiğim 8 puanı 7 puana düşürdüm. Umarım tekrar düşürmeme gerek kalmaz. :)

Daha da düşük verebilirdim bölüme ama Eva Green'in harika performansı hatrına:

6/10
hiç spoiler vermemişsin :))

ben ilk bölümde demiştim pekde iç açıcı değil diye :)
neyse bir kaç bölüm daha devam ederim
Eva-Green-sac-modeli-sac-rengi.jpg

bu kadının hatrı var:)
ikinci bölümü daha izlemedim bu akşama zaman bulursam izleyeceğim :)