Showtime Penny Dreadful 1. Sezon Yorumları

aaa evet süpernatural izleyen genelde her korku filmine alısık olur özellikle ilk sezonu dehşetti her bölümde çok değişik farklı yaratıklar vardı akşam izleyemiyordum zaten :kiki::kiki:
korkudan daha çok bu dizinin fragmanından çok elektirik alamadım yanı iç karartıcı geldi bana
fantastik yönüde çok ağır değil gibi yanı ilk bölümden yorumlarınızda iyi sayılmaz ben en iyisi 2-3 bölüm daha sizin yorumları takipe deyim 3.bölümden sonra izleyip izlemiceme karar veririm takibe alıyorum sizi 🙂🙂
Tamam Haziran'da görüşürüz o zaman, üçüncü bölüm 25 Mayıs'a denk geliyor. :D

Starz'ın Black Sails vakasından sonra kanallara göre dizilere artı puan vermekten vazgeçtim açıkçası. :D Forumdakiler bir yorumlasın ona göre göz atarım :)

Starz'ın Black Sails vakasından sonra kanallara göre dizilere artı puan vermekten vazgeçtim açıkçası. :D Forumdakiler bir yorumlasın ona göre göz atarım :)
Her kanalda kötü dizi çıkabilir ama Starz çok da güvenilir bir kanal değil açıkçası. Spartacus dışında beğendiğim dizisi çıkmadı. Showtime'da ise galiba şu ana kadar izlediğim her şeyi beğendim. En az beğendiğim bu dizi ki bu da çok normal yani daha bir bölüm izledik. :D

Her kanalda kötü dizi çıkabilir ama Starz çok da güvenilir bir kanal değil açıkçası. Spartacus dışında beğendiğim dizisi çıkmadı. Showtime'da ise galiba şu ana kadar izlediğim her şeyi beğendim. En az beğendiğim bu dizi ki bu da çok normal yani daha bir bölüm izledik. :D
black sails starz da değilmiydi ,

black sails i sevmedin galiba ama bence çok iyi bir dizi :)

starz burdada farkını göstermiş pek yasaklı sahne yok gibi vikings ler ya starzda yada HBO da olmalıydıki o zaman kalitesi dünyayı aşardı :) herşey mükemmel ama cinselliğe gelince çok tutucu davranıyor vikingsler:))

protesto ediyoruz bu açıdan @Çiğdem- le birlikte :)

black sails starz da değilmiydi ,

black sails i sevmedin galiba ama bence çok iyi bir dizi :)

starz burdada farkını göstermiş pek yasaklı sahne yok gibi vikings ler ya starzda yada HBO da olmalıydıki o zaman kalitesi dünyayı aşardı :) herşey mükemmel ama cinselliğe gelince çok tutucu davranıyor vikingsler:))

protesto ediyoruz bu açıdan @Çiğdem- le birlikte :)
sen ne halt ediyorsan et ama beni karıştırma piss işlerine :kiki::kiki:

eva green tek kelimeyle harikaydı 10 üzerinden 11 resmen:bhr: @Çiğdem- önce kıskan sonra dikkat et
destere şoparı dizideki parlak chandler ıkapmasın :F

sondaki sahneyi anlamadım noldu orada öyle (b) doktor ne yarattı :F
kaybolan kız neden kayboldu,mısır olayının dizide etkisi olacak mı merak ediyorum

eva green tek kelimeyle harikaydı 10 üzerinden 11 resmen:bhr: @Çiğdem- önce kıskan sonra dikkat et
destere şoparı dizideki parlak chandler ıkapmasın :F

sondaki sahneyi anlamadım noldu orada öyle (b) doktor ne yarattı :F
kaybolan kız neden kayboldu,mısır olayının dizide etkisi olacak mı merak ediyorum
Canlandırdı adamı nesini anlamadın. :D

Kızı kaçırmışlar işte nedenini ne bilelim. :D

Offf başladımı bu dizi:( En merakla beklediğim diziydi bu benim. Neyse pazartesi gecesi izlerim artık:( Memnun kaldınız mı izleyenler @OzaN @destere @xemrexxx spoilere bakamadım :( Şu an sabırsızlıktan çatlıyorum resmen :T

Offf başladımı bu dizi:( En merakla beklediğim diziydi bu benim. Neyse pazartesi gecesi izlerim artık:( Memnun kaldınız mı izleyenler @OzaN @destere @xemrexxx spoilere bakamadım :( Şu an sabırsızlıktan çatlıyorum resmen :T
İlk bölüm için oldukça iyiydi ama çok da büyük etki bırakmadı. İlerleyen bölümleri bekliyoruz bakalım. :)

Bu arada eleştirmen yorumları gelmeye başlamış. 9 eleştiriden 100 üzerinden 73 almış ki bu durum çok iyi sayılmaz. Fakat daha çok izleyici dostu bir dizi olacak gibi. IMDb'de 8 üstü olması kesin gibi. :)

İlk bölüm için oldukça iyiydi ama çok da büyük etki bırakmadı. İlerleyen bölümleri bekliyoruz bakalım. :)

Bu arada eleştirmen yorumları gelmeye başlamış. 9 eleştiriden 100 üzerinden 73 almış ki bu durum çok iyi sayılmaz. Fakat daha çok izleyici dostu bir dizi olacak gibi. IMDb'de 8 üstü olması kesin gibi. :)
Kırmızı yere katılıyorum. Uzun zamandır fragmanlarıyla bile beni etkileyen ender dizilerdendi.