Showtime Penny Dreadful 1. Sezon Yorumları

1x4

Yine durgun bir bölümdü ama güzel sahneler vardı.

Veremli kadın büyük ihtimal Frankestein'in deneği olacak :D

Dorian reyiz yaptı gene yapacağını :D Adamda her yol var ya :D Hadi onu geçtimde Ethan'dan beklemezdim böyle bişey :D

8/10
Şaka maka, bırakıcam edicem derken sezonu yarıladın ve güncele geçtin :X Helal olsun:F

Ethan çok boş karakter oldu.O Dorian'la olan sahnede flashback gösterdiler.Ethan deşici kurt filan olabilir mi??

Şaka maka, bırakıcam edicem derken sezonu yarıladın ve güncele geçtin :X Helal olsun:F

Ethan çok boş karakter oldu.O Dorian'la olan sahnede flashback gösterdiler.Ethan deşici kurt filan olabilir mi??

Dizinin bi bölümü diğerini tutmuyor ki, bırakamıyorum bir türlü :D Karakterlere filanda alıştım bırakmam heralde bundan sonra :D

Ethanda var bişeyler ama ney :D 3.bölümdeki kurtmuydu köpekmiydi elini ağzına soktuya, onlarla alakalı bişey var bence de :D

Dizinin bi bölümü diğerini tutmuyor ki, bırakamıyorum bir türlü :D Karakterlere filanda alıştım bırakmam heralde bundan sonra :D

Ethanda var bişeyler ama ney :D 3.bölümdeki kurtmuydu köpekmiydi elini ağzına soktuya, onlarla alakalı bişey var bence de :D
Bırakmaman güzel :X
Kurttu galiba :X O sahne çok güzeldi:X Eva nasıl anlayamadım o sahnede (b) Gerçi yaşlı adam ile birbirne bakıştılar ama:T: Umarım kurt iflan çıkar:X

Şu kediyi yiyenin efendisi neydi(b) Vampir gelecek diyorlar diziye ama pek vampire benzemiyordu:X

Bırakmaman güzel :X
Kurttu galiba :X O sahne çok güzeldi:X Eva nasıl anlayamadım o sahnede (b) Gerçi yaşlı adam ile birbirne bakıştılar ama:T: Umarım kurt iflan çıkar:X

Şu kediyi yiyenin efendisi neydi(b) Vampir gelecek diyorlar diziye ama pek vampire benzemiyordu:X

Aynen güzel bi sahneydi :D Eva şeytan anlamıştır belki :D

Vampir değilde şeytanla bağlantılı bişey olabilir, çünkü Evayı arıyordu :D

Siz hala izlemeyin ben tek tek at koştururum sayfada:X
S01 B05 izledim
5. bölüm 4.bölümün devamı olarak değil ayrı bir bölüm olarak yayınlandı desek daha doğru olur(?) Bu bölüm Venessa'nın hikayesiyle geçti biraz sıkıcıydı ama son 10 dk'sı süperdi:X

Venessa'nın şeytanla yaptiği sex sahnesi 😱 😱 😱 Son sahnesinde Malcom'un kızına yazdiği sandık dolusu mektup sahnesi de duygulandırdı

8/10

1x3

Bugün izlemeye niyetlendim ama bölümü bitiremedim bile. Dizinin benlik olmadığından emin oldum, zorla izlemenin anlamı yok hele ki sırada bekleyen bir sürü dizim varken. :(

5/10

1x3

Bugün izlemeye niyetlendim ama bölümü bitiremedim bile. Dizinin benlik olmadığından emin oldum, zorla izlemenin anlamı yok hele ki sırada bekleyen bir sürü dizim varken. :(

5/10
Bitirdin mi??? tamamen?

Konuya kimse girmeyince bende yorum yapmayı kestim:( @cevaa napıyor acaba?(b)