Şu an tercih ettiğim yönteme devam etmek bana cazip geliyor.Teşekkür ederim.Onu artık cüzdan uygulamaları ile sende yapabilirsin Berkcim.
Şu an tercih ettiğim yönteme devam etmek bana cazip geliyor.Teşekkür ederim.Onu artık cüzdan uygulamaları ile sende yapabilirsin Berkcim.
Şimdi Senin şifonyerin (artık nerede saklıyorsan) parfümeri gibidir.Evet kullanıyorum ama belli bir kokum yok, yani bazen fresh alıyorum bazen meyve - çiçek kokulu tarzında. Değişiyor, moduma göre.![]()
Yok bitmeden almıyorum, şuan 2 tane var.Şimdi Senin şifonyerin (artık nerede saklıyorsan) parfümeri gibidir.![]()
Rencide etmedim umarım.Yok bitmeden almıyorum, şuan 2 tane var.![]()
Yok canım ben öyle şeylere bozulmam.Rencide etmedim umarım.![]()
Ben açık sözlülük konusunda sık sık çizgiyi aştığım için dört ayaklıyı sağlam kazığa bağlamak istedim.Yok canım ben öyle şeylere bozulmam.![]()
Önemli olan kalplere kazık çakmamak..Ben açık sözlülük konusunda sık sık çizgiyi aştığım için dört ayaklıyı sağlam kazığa bağlamak istedim.![]()
Senin favori markan var mı Atacanım?Önemli olan kalplere kazık çakmamak..![]()
Puma'nın mavi kapaklı parfümlerini çok seviyorum abim.Senin favori markan var mı Atacanım?
Kullanmadım ama zevkli adamsın;muhakkak güzeldir; denk gelirse bakacağım.Puma'nın mavi kapaklı parfümlerini çok seviyorum abim.![]()
Oyy güzel gözlü abimmm sağol.Kullanmadım ama zevkli adamsın;muhakkak güzeldir; denk gelirse bakacağım.
Ben ablalarımızın ve yengelerimizin favorisi olan Avon türevleri ile başladım bu işe...Hedef belli... Target Confirmed![]()
Ama en iyisi acaba ne alsam diye gidip kokuların içinde kaybolmak iyidir.
Bende böyle gençlik çağlarımda şişeyi bocamıştım..otobüste arkamdakilerin boğulduğunu gördüm. otobüsten indiğim gibi çeşmenin altında yıkamışdım kendimi.çok utanç vericiydi.
Kapak içine sıkma olayı 😉 sonra denediğini en arkaya mı koyardın
Favorilerin ne Enescim ? Ben Gio ,Burberry,Pi,Pierre Cardin tercih ederim.
Seninkide çok minnoş bir tercih canım; eskiden parfümmü varmış zaten 😉
Ama bende vucuduma sıkmam; kıyafetlere sıkıyorum.
Zenginlik böyle bişeyO %85'in %90'ı Ekşicidir. Alayı 500-1.000 TL arası parfüm kullanıyor. Adamlar ciddi ciddi aylık +20.000 TL kazanıyorlar.
Percieve 😉Ben ablalarımızın ve yengelerimizin favorisi olan Avon türevleri ile başladım bu işe...Ucuz, kullanışlı ve hoş kokuluları var. O alışkanlığı henüz değiştiremedim, o tarz büyük markalara geçmedim nedense...
Avon ve Oriflame kullanıyorum şuan ama 4 5 ayrı türü var diyebilirim...
![]()
Aynen Perceive severim, artı Elite Gentlemen var.Percieve 😉
Ortalığı buram buram kokutmuşsun.Aynen Perceive severim, artı Elite Gentlemen var.![]()
Olmazsa olmazmız şovdur... Onu yaptık işte...Ortalığı buram buram kokutmuşsun.![]()
Ama hâlâ bekarsın....Olmazsa olmazmız şovdur... Onu yaptık işte...![]()
Bir ara bende çok dadandım Avonlara. Birde çevremde illa Avoncu çıkardı.Aynen Perceive severim, artı Elite Gentlemen var.![]()