Canım benim bu konuda asıl olay yapılan bir istatistikde Ülkenin birinci çıkması.Benzer durum olmuş yine@Dosi
@The_Erinch Bence kullanım sıklığını çeşitlendirmek anketi daha rahat oy kullanılabilir yapardı gibi, "her zaman", "nadiren", "sık sık" gibi ama son karar elbette senin. Çünkü 365 günün 365'inde de parfüm sıkan birisiyle, 365 günün sadece 5'inde parfüm sıkmış birisinin aynı şıkka oy kullanması biraz ne bileyim garip kaçmaz mı![]()
Canım benim bu konuda asıl olay yapılan bir istatistikde Ülkenin birinci çıkması.
Sırf konuda ekli dursun diye Soruyuda Anket olarak sordum.
Bazen ne demekdir anlamadım ki, Yane parfüm kullanmanın ortası yoktur.
Kimisi ömrü boyunca sadece kolanya yada gülsuyu kullanır.
Kimiside arada parfüm sıkar çıkar.
Çok net değil mi? Az kullanırım, bazen kullanırım,ara ara,sıra sıra,öyle böyle...
Ahhh canım @Tolstoyevski benim.
Biraz marka özentimizin olması ,dış görünüşe önem vermemizin etkisi çoktur değil mi? Aç kalıp en son model telefonu almak için sabah sıraya giren bir toplumuzBu kadar yüksek oranda kullanılıyor olmasına şaşırdım. Düzenli deodorant kullanırım ama parfüm hiç kullanmıyorum denilebilir. Şu ana kadar hiç kendim almadım, hediye gelenler de yıllarca bitmeden duruyor.![]()
Evet etkisi vardır tabii de metrobüsler niye güzel parfüm kokularıyla dolmuyor diye merak ediyor insan. Hep %15'e denk geliyoruz demek ki.Konunun Orjinali.
------
Biraz marka özentimizin olması ,dış görünüşe önem vermemizin etkisi çoktur değil mi? Aç kalıp en son model telefonu almak için sabah sıraya giren bir toplumuz![]()
![]()
![]()
Maça çıkmadan sıkıyormuş.
Hediye konusunda haklısın, en kolay hediye türü olduğuda gerçek. Birde tester gerçeği varBu kadar yüksek oranda kullanılıyor olmasına şaşırdım. Düzenli deodorant kullanırım ama parfüm hiç kullanmıyorum denilebilir. Şu ana kadar hiç kendim almadım, hediye gelenler de yıllarca bitmeden duruyor.![]()
Orası doğru ama abi metrobüsdede konserve içinde sürtünme etkisiEvet etkisi vardır tabii de metrobüsler niye güzel parfüm kokularıyla dolmuyor diye merak ediyor insan. Hep %15'e denk geliyoruz demek ki.
Ankete oy verenler parfüm kullanmamayı utanç verici bir şey olarak görüp evet de demiş olabilirler.![]()
Hediye konusunda haklısın, en kolay hediye türü olduğuda gerçek. Birde tester gerçeği var![]()
![]()
Orası doğru ama abi metrobüsdede konserve içinde sürtünme etkisi
İnce bir detay abi 😉
------
@xdragxx @bazinga @MEnes @Zeyno45 Böyle AVM lerde testerları heryerinize sıktığınız yada bir kozmetik mağazasına sırf deodarant veya parfüm sıkmak için girdiğiniz oldu mu??? @12.Adam @kerem
Sadece bir defa girdim orada da hangi markayı alacağımı biliyordum.Hediye konusunda haklısın, en kolay hediye türü olduğuda gerçek. Birde tester gerçeği var![]()
![]()
İnce bir detay abi 😉
------
@xdragxx @bazinga @MEnes @Zeyno45 Böyle AVM lerde testerları heryerinize sıktığınız yada bir kozmetik mağazasına sırf deodarant veya parfüm sıkmak için girdiğiniz oldu mu??? @12.Adam @kerem
Deodorant ve parfüm sırf sıkmak için girdiğim olmadı ama meraklı bı kisilige sahip olduğumdan kokusunu merak edip kapağa sıkıp koklamisligim çoktur 😄😄
Yok o kadarını hiç yapmadım, arada bileğime deneme amaçlı sıktığım oldu sadece...Hediye konusunda haklısın, en kolay hediye türü olduğuda gerçek. Birde tester gerçeği var![]()
![]()
İnce bir detay abi 😉
------
Bitirene kadar sıkardım eskiden.@xdragxx @bazinga @MEnes @Zeyno45 Böyle AVM lerde testerları heryerinize sıktığınız yada bir kozmetik mağazasına sırf deodarant veya parfüm sıkmak için girdiğiniz oldu mu??? @12.Adam @kerem
Hedef belli... Target ConfirmedSadece bir defa girdim orada da hangi markayı alacağımı biliyordum.![]()
Bende böyle gençlik çağlarımda şişeyi bocamıştım..otobüste arkamdakilerin boğulduğunu gördüm. otobüsten indiğim gibi çeşmenin altında yıkamışdım kendimi.çok utanç vericiydi.Parfüm kullanırken çok kararsızım, ama genelde kullanıyorum.
Bir kaç kere kullandığımda "alerjim var, abartmasaydın" demişti birisi.Aklıma geldi.
Kapak içine sıkma olayı 😉 sonra denediğini en arkaya mı koyardınDeodorant ve parfüm sırf sıkmak için girdiğim olmadı ama meraklı bı kisilige sahip olduğumdan kokusunu merak edip kapağa sıkıp koklamisligim çoktur 😄😄
------
Favorilerin ne Enescim ? Ben Gio ,Burberry,Pi,Pierre Cardin tercih ederim.Yok o kadarını hiç yapmadım, arada bileğime deneme amaçlı sıktığım oldu sadece...Ama Avm'den parfüm de almıyorum... Genelde aldığım parfümleri internetten daha önce kullanmış şekilde bilerek alıyorum...
![]()
Seninkide çok minnoş bir tercih canım; eskiden parfümmü varmış zaten 😉Ben kullanmıyorum 😉yasemin yağı ve sandal ağacı kokularını seviyorum ve gülsuyu bunları kullanmayı daha çok yeğlerim açıkçası
Hiç olmazsa doğaya bir zararları yok😉
Aynen öyle ya eskiden parfüm mü varmış canım😀😁😂 sahi eskiden ne varmışSeninkide çok minnoş bir tercih canım; eskiden parfümmü varmış zaten 😉
Ama bende vucuduma sıkmam; kıyafetlere sıkıyorum.
Buradan okuyabilirsin canım istersen.Aynen öyle ya eskiden parfüm mü varmış canım😀😁😂 sahi eskiden ne varmış
😀😁😂