Kapak içine sıkma olayı 😉 sonra denediğini en arkaya mı koyardın![]()
------
Tütün kolonyası 🙃Aynen öyle ya eskiden parfüm mü varmış canım😀😁😂 sahi eskiden ne varmış
😀😁😂
Kapak içine sıkma olayı 😉 sonra denediğini en arkaya mı koyardın![]()
Tütün kolonyası 🙃Aynen öyle ya eskiden parfüm mü varmış canım😀😁😂 sahi eskiden ne varmış
😀😁😂
Tütün kolanyası..bazen bankada amcalar gelirdi öyle 😳------
Tütün kolonyası 🙃
Evet en güzeli ,ben yasemin yağının kolanyasına da denk geldim o mis------
Tütün kolonyası 🙃
Ben ağır böyle mis tarzı şeyler pek sevmiyorum malesef daha hafif kokular tercihim 😉Evet en güzeli ,ben yasemin yağının kolanyasına da denk geldim o mis
😊
Bende şekerli kokulara bayılıyorum.Ben ağır böyle mis tarzı şeyler pek sevmiyorum malesef daha hafif kokular tercihim 😉
Yok kuzu hiç kullanmadım 🙃
Tavsiye derim şiddetle.Yok kuzu hiç kullanmadım 🙃
Soruyu sen mi sormustun ya bende @AteşBöceği sordu diye kuzu falan dedim pardon 🤦
Maalesef ilk defa duyuyorum😉
Tercih meselesi😉Ben ağır böyle mis tarzı şeyler pek sevmiyorum malesef daha hafif kokular tercihim 😉
Dedim zaten Bunak işte..kimbilir beni kim sanıyor; bozuntuya vermedim...Soruyu sen mi sormustun ya bende @AteşBöceği sordu diye kuzu falan dedim pardon 🤦
Hatlar karışmış😀😁😂Soruyu sen mi sormustun ya bende @AteşBöceği sordu diye kuzu falan dedim pardon 🤦
Ne sanıyor olabilirDedim zaten Bunak işte..kimbilir beni kim sanıyor; bozuntuya vermedim...![]()
![]()
![]()
Tabikide her tercihe saygımız var.Maalesef ilk defa duyuyorum😉
Tercih meselesi😉
Hatlar karışmış😀😁😂
------
Ne sanıyor olabilir
😀😁😂çağımızın hastalığı zaten buna
Aman sen hiç kaçırma emi çak hemen lafı 90 a 😄Dedim zaten Bunak işte..kimbilir beni kim sanıyor; bozuntuya vermedim...![]()
![]()
![]()
Koklariz yaa koklamak bizim işimiz demi @Angelica 🤭Tabikide her tercihe saygımız var.
Ama tavsiye ederim.En azından görürseniz reyonda koklamanızı tavsiye ederim.
Aklımda olsunTabikide her tercihe saygımız var.
Ama tavsiye ederim.En azından görürseniz reyonda koklamanızı tavsiye ederim.
Ben mi suçluyum şimdi @Zeyno45 Kendisi malzeme vermiyor mu?Kullanmadım abi kızkardeşim incirli kolonya almış oda çok güzel
Aman hiç es geçme her fırsatta lafını sok sen
Koklayamam ben burnum koku almıyorum benim ya![]()