Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Izle yazin izle 😉
Pişman olmazsin super dizi

Evet hakliyim ya dizide iyi karakter yok
İlk 10 bölümü izledim, ama gerisi gelmedi. En son Cihan vurulmuştu, sonrasını izleyemedim. Çok dizi izlemek insanı yoruyor. Ama yazın bakarım büyük ihtimalle.

ya ben son 4 bölümü izleyemedim yarın başlıcam öyle yorumlayım artık

İlk 10 bölümü izledim, ama gerisi gelmedi. En son Cihan vurulmuştu, sonrasını izleyemedim. Çok dizi izlemek insanı yoruyor. Ama yazın bakarım büyük ihtimalle.
Paramparça zevk veriyor ne yormasi lo[emoji7] [emoji7]
İnşallah izlersin 😉
Aa o bölümde heyecanliydi 😱 😱
😉
ya ben son 4 bölümü izleyemedim yarın başlıcam öyle yorumlayım artık
Tamam o zaman bekliyoruz
😉

Birazdan birşeyler de ben izah edeceğim

Et et 😉

Ah be bu kizlarada yazık ha ikiside aynı çocuğa aşık oluyolar çocuk mafyanin çocuğu çıkıyor galiba
Şimdi gelelim açıklamaya kısa ve net olacak benimkiler

Dilra; Aslında kötü kadın değil sadece salak evet salak diyorum çünkü kocasını çok seviyor geri kazanmak istiyor ama attığı adımlar aptalca.

Hazal; Aslında bakarsan kötü bir karakter değil sadece gözü parada, paranın hatrına bazı şeylere katlanıyor bazı şeyleride görmezden geliyor.

Cansu; Melek gibi gözüksede bence sadece emin adımlarla yürüyen aslında hazal'dan farkı olmayan sadece biraz daha saf ve yumuşak karakterli dışa vurmuyor ,sinsi dediklerimizden.

Gülseren; Bencil,egoist'in teki hep kendini düşünüyor. Derya ile cafe açtı habire onun işlerini aksatıyor , tek derdi Hazal olan ve Cansuya sevgi gösterisinde bulunan birisi.

Keriman; Gözü para ve şöhrette olan sadece paraya tapan daha doğrusu Eurolara tapan biri, Para ver canını al tarzında.

Son düzenleme:
Hepsine katiliyorum özellikle gülseren konusuna o arkadaşı nasıl sabrediyor bu kadına anlamıyorum 😱
Cansuda bencede aşırı sinsilik var asıl boylelerinden korkacaksin anali kızlı dizinin sinsileri lo bunlar gercekten 😱 😱

Derya arkadaşım diye katlanıyor ama Gülseren hep kendi çıkarlarını göz ediyor
yok fırıncılaır almadı vs , ben olsam arkadaşlığımı keserdim de işte...

Derya arkadaşım diye katlanıyor ama Gülseren hep kendi çıkarlarını göz ediyor
yok fırıncılaır almadı vs , ben olsam arkadaşlığımı keserdim de işte...
Ama arkadaslikta bir yere kadar lo
derya saflari oynuyor garibim .ss
Fırıncılar almadi diye bişi mi olmustu

Bi de hemen cansuya ısınması falan iyicene değişik oldu yani bu kadin degilmiydi dilaraya o benim kızım o benim kızım diye bağıran hazal icin ??

Fırını getiren adamlar geldi kapıda 1 saat bekledi gülseren almamış o alacakmış,deryayı aradı adamlar derya gelip aldı ya

Hadi orada bi anne kızına ısınmak zorunda öyle veya böyle
ama Cihana yaklaşmak için ısınıyor

Aynen ha

Bu senarist- yonetmenin gülsereni haklı cikartcam diye atmadiklari takla yok ama haklı degil
Eger zengin bişi olaydi kimseyi saymazdi herkese kibirle bakardi

Gör Cihan bu kadindaki kötülüğü gör

Bide Cihanin şu sozlerine hastayim :
Dilara gulserenin kuzeniyle gosterilen resmini gostermisti buda "Yalancisin çık, Çık dilara, Git dilara,Yalancisin git dilara falan diyor ama adamda duygu falan oynamiyor çok donuk söylüyor o lafi
Ben Dilaranin yerinde olaydim gülme krizine girerdim

Adam normalde geçen senelerde ÖBGZK ile mütiş performans setgilemişti ama paramparçada umduğum gibi değil.
Dilaraya direkt yalancısın diyor ne malum yalan olduğu senaryoda da bozmalar oluyor düzgün bir diyolog kursunlar

Gülseren dizide masum gösteriliyor ama şeytanın teki
bana kalırsa da zengin olsaydı herkese kibirle bakardı,dur evlensin cihanla görecez gerçek yüzünü.

Evet ya hele cemileyle bi sahnesi vardi ( cemile hamile kalmıştı ) o sahnede aşırı gercekciydi
Ama burda çok donuk dizi hazal ve dilara sayesinde tuttu yani resmen .ss
Evet adam akıllı diyalog yazamiyorlar bu adama diyaloglar çok komik oluyor

O Gülseren yokmu o gülseren evlenince bakalim dediğin gibi neler yapicak ki bence gayet kibirli bişi olcak parayi bulunca gercek kimliğine bürüncek

O degilde bunlar evlenince dilara kimle olcak ozkanlami

Dilara niye Özkan'la olsun
ama bence Keriman ve Rahmi evlensin
Dilara onları ayırmaya çalışır bir müddet daha sonra birini bulur.

Son sahne haricinde dizi yavaştı geçen bölüm son sahnede mütişdi .

Geçen haftaki bölüm biraz durgun kalmıştı, umarım bu hafta toparlarlar.

Geçen haftaki bölüm biraz durgun kalmıştı, umarım bu hafta toparlarlar.