Reytingli dizi bulmuşken başla tabii.Taksici Keriman'a arabadan insin diye 20 lira verdi haha.Bizimki de havada kaptı.
Sence başlayayım mı diziye @Bully?
Cansu-Gülseren sahneleri Uludağ'da mı çekildi ?Süper bölümdü. Özkan elinin tersiyle fena yapıştırdı Gülseren'e.Özkan'ın gelişiyle birlikte işler fena karışacak, haftayaki bölüm fena olacak her anlamda.
Cansu - Gülseren sahneleri çok güzeldi bu arada, Cansu çok tatlı kız ya.
Bence dizidekiKaç saattir konuyu takip ediyorum bu kadar Totalliğe bu dizi nasıl AB çıkıyor hayret ediyorum.
Uludağ'dır büyük ihtimal bir kez gittim ben de kesin konuşamıyorum.Cansu-Gülseren sahneleri Uludağ'da mı çekildi ?
Şöyle bir Uludağ havası vardı sanki.
İkisi kardeşler Dilara ile Alper.
Benim kardeşim diyor ki Kartepe imiş öyle söylenmiş dizide.Uludağ'dır büyük ihtimal bir kez gittim ben de kesin konuşamıyorum.
Oyleler dimiİkisi kardeşler Dilara ile Alper.
Benim kardeşim diyor ki Kartepe imiş öyle söylenmiş dizide.
Bana kalırsa Dilaraya aşıkta zaten bu Alper Dilara ne iş götürüyor bilmem ya adam kıçından salladı bişey karıştırdıkları yok )))
Evet kardeşler.Oyleler dimi
İkisi kardeşler bilmiyor musunBana kalırsa Dilaraya aşıkta zaten bu Alper Dilara ne iş götürüyor bilmem ya adam kıçından salladı bişey karıştırdıkları yok )))
Uludağ bize 15 dk 'da [emoji14] [emoji14]Uludağ'dır büyük ihtimal bir kez gittim ben de kesin konuşamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?