PANA FİLM'den Açıklama İşte Kurtlar Vadisi Pusunun Yeni Kanalı Ve Yeni Sezon Tanıtım Videosu !

Iste dedigim cikti hemde Agustos gelmeden simdine oldu Beyazsoy, bence sen bos bos konusmaya devam et.
Müthis bir tanitim videosu cekmisler herkese gereken cevab verilmis, 10. yilinda bomba gibi bir vadi izleyecegiz

Fragman güzel olmuş...Hernekadar bugune kadar 1 dk fazladan yuzune bakmişliğim olmasada hoş olmuş.İnsanlari eski güne yaad ettirip duygusalliğindan vurmaya mı çalişmişlar 😛 ATV için hayırlı olsun ATV gibi bi kanalın eski liderlik koltugunu geri almalidir.

Beyazsoy bu konuda haklı. Kurtlar Vadisi neden atv`ye geçti? Çünki artık geçecek kanal kalmamlıştı. Eski kanalına geri döndü ucuza. Buna ne denir hepiniz bilirsiniz

mit ortaya bir uyduruk haber atti suriyeli pkk yoneticisi bahoz erdal icin tim kuruldu oldurulecek diye. bizim kurtlar onceden bilcem diye hemen polati kuzey iraga yolladi adini bilmedigim birini oldurdu :))))) ama haber mitin uydurmasiydi. kurtlarda şapa oturdu.

kurtlara ergenokoncular mudehale eder ses cikmaz mit polis asker mudehale eder ses yok ama tnt yuksek para verince atv seneryoya mudehale olur :))))) simdi adama sorarlar madem senaryona mudehale ediyorlar diye ayrildin niye geri dondun :)))))))

hayirli ugurlu olsun yeni kanali, umarim basarili bir son sezon geçirir..

10 sene dile kolay tam 10 sene fragman süper ötesi olmuş :):):)

- - - Ekleme - - -

dansoz lafını sana ıade edeyım once.

daha atv ıle anlasmadan once takas ve dıger butun vadıcılere aynı soruyu sordu bana benım de cevabım aynı oldu. vadı bu reytıng ve bu paraya hıc bır kanalla anlasamaz. anlastıklarına ve pazarluk uzun surdugune gore dyrum acık herkes makul cızgıye gelmıs
Tarafsız yorum nasıl olur biliyor musun?O fragmanın altındaki yorumlara bak kaç tane yorum yapılmış ama söyle senin gibi dizi eleştiren yok gibi birşey 😉😉tarafsız yorum görmek istiyen alttaki mesajları okusun:D

Bu arada beyazsoyu bekliyorum çok fena patladı :D.O attığı eski mesajları bir daha yazmasını bekliyorum:F

her vadiciye ayri ayri anlatmakmi lazim :))))))) bu vadiciler niye topluca anlamiyor anlamiyor. patladigim yok bak hale yaziyom :))))
Neyi yazıyorsun ki ben göremiyorum o eski yazıları :F neymiş Atv kurtlar almazmış neymiş Kurtlar kanal arıyormuş hadi şimdide desene :F patlamayı bırak uzaya uçtun :F

- - - Ekleme - - -

her vadiciye ayri ayri anlatmakmi lazim :))))))) bu vadiciler niye topluca anlamiyor anlamiyor. patladigim yok bak hale yaziyom :))))
Neyi yazıyorsun ki ben göremiyorum o eski yazıları :F neymiş Atv kurtlar almazmış neymiş Kurtlar kanal arıyormuş hadi şimdide desene :F patlamayı bırak uzaya uçtun :F

- - - Ekleme - - -

2 sayfa oncesini bile goremiyon ne diyeyim. :))))ben oyle bisey demedim. lac kez acikladim gecmis sayfalari oku. bektaşı fikrasi sanada hediyem olsun :))))

Sen mi demedin:F bu aralar niyese dediklerini demedim diyorsun sonra gösterince şaka amaçlı söyledim diyorsun:F

saka ile gercegi ayiramiyorsan ben ne yapayim daha iki sayfa oncesini okuyamiyon sakayi anlamani beklemek anlamasiz :))))

- - - Ekleme - - -

Sen mi demedin:F bu aralar niyese dediklerini demedim diyorsun sonra gösterince şaka amaçlı söyledim diyorsun:F

saka ile gercegi ayiramiyorsan ben ne yapayim daha iki sayfa oncesini okuyamiyon sakayi anlamani beklemek anlamasiz :))))

cok iyi bir fragman olmus. kurtlar vadisi izlemiyorum ama fragmanı hosuma gitti. zaten bu senede reytinglerinin dusucegini dusunmuyorum ama artık bitmeli. zaten dizinin bana gore polattan cok kilit ismi memati ve o karakter de diziden ayrılırsa diziyi daha fazla uzatmanın anlamı yok.

- - - Ekleme - - -

2 sayfa öncesinde bir açıklama göremedim doğru dürüst :D.Yazıp yazıp sonra komik duruma düşünce yazmadım demen yok mu atıyorum hemen kendimi koltuğu başlıyorum gülmeye :F

güzel olmuş :) ama fazla abartı buldum gerdek gecesinde de vadiyi izliyordu heralde :D

güzel olmuş :) ama fazla abartı buldum gerdek gecesinde de vadiyi izliyordu heralde :D
Aynen :d Ben de söyledim. Düğüne gider ayak da izleyebilir. Askerlikte de Polatın resmini falan taşıması da abartılı. Fragman çok uzu olduğu için izlemekten sıkıldım. İzlesem daha çok abartılık bulurum

Aynen :d Ben de söyledim. Düğüne gider ayak da izleyebilir. Askerlikte de Polatın resmini falan taşıması da abartılı. Fragman çok uzu olduğu için izlemekten sıkıldım. İzlesem daha çok abartılık bulurum
bu vidioda mı abartılı 😉
Necati Şaşmaz'a Polis Eskortu - Bilgi ve Eğlence Portalınız | Porttakal yoksa buda mı abartılı koskocaman devlet polisi boru değil :D
Benim dayımda tam bir fanatik bunu kabüllenin .Simavda deprem olduğunda büyük ekran tv koydular ve kurtlar vadisi açıktı keşke o gün fotografı çeksedimde koysadım buraya .Abartılı filan değil bence dahada abartılı olması lazımdı :D

- - - Ekleme - - -

Muhteşem Yüzyılı abartılı bulmuyorsunda bunu mu buldun :F😉?

Moderatörün son düzenlenenleri: