PANA FİLM'den Açıklama İşte Kurtlar Vadisi Pusunun Yeni Kanalı Ve Yeni Sezon Tanıtım Videosu !

siz fatmagülle dalga geçerken sorun yoktu aynısını ben yapacam şimdi sabaha işim yok nasıl olsa :d
Bizim okulda 2 - 3 kişi adamın biri Fatmagül izliyor diye dayaktan hastanelik etmişlerdi :d içinde tecavüz olan diziyle dalga geçilebilir ama bu dizi Türkiye'nin gerçekleri anlatıyor sen vadiyle dalga geçiyorsun Fatmagül izliyorsun ya komalık ederler seni 😀d:d

olum hala kavgamı ediyorsunuz ban yiycekmişsiniz bak kavga etmeyin capslock sakin ol kanka değmez

Bizim okulda 2 - 3 kişi adamın biri Fatmagül izliyor diye dayaktan hastanelik etmişlerdi :d içinde tecavüz olan diziyle dalga geçilebilir ama bu dizi Türkiye'nin gerçekleri anlatıyor sen vadiyle dalga geçiyorsun Fatmagül izliyorsun ya komalık ederler seni 😀d:d

ya hayal dünyanı anlatma bana, bu ülkede teröristler davul zurnayla giriyor sorun yok, teröristler miting yapıyor sorun yok, bi çocuğa 30 kişi tecavüz ediyor yine sorun yok, ama fatmagül izliyo diye linç edilcek öyle mi ? cidden hayal dünyasında yaşıyosunuz

- - - Ekleme - - -

olum hala kavgamı ediyorsunuz ban yiycekmişsiniz bak kavga etmeyin capslock sakin ol kanka değmez

onlar dalga geçerken iyiydi nereye veriyor ban

aynen yaa kavga edmeyin huzuru kaçırıyorsunuz vadici fatmagülcü ayırımı yapmayın olum insan gibi takılın işte

beklenen gelişme atv de olmamız da 10.yıl tanıtım videosu süper ötesi harika muhteşem on numara olmuş yapanlara helal olsun bu kadar yaratıcı olunamaz muhteşem muhteşem
ayrıca yorumları okudum da kıskananlar çatılamış başta beyazsoy revan ve capslock olmak üzere :d beyazsoy tarihi ayarı yedi neymiş vadi kanalsız kalacakmış büyük kanallaradan birine geçmesi imkansızmıç ya akıl var mantık var 10 yıldır en çok izlenen dizinin kanalsız kalması akla ve mantığa sığar mı en çok kazanan dizi hala kırmadığı rekor kalmadı geçtiği kanalın en çok izlenen dizisi 10 yıldır :D
revan dalga mı geçiyon bu tamammiyle gerçek ben böyle vadici 100 den fazla insan bilirim çevremde dayı oğlum askerdeyken anlatıyodu bize tolanıp kurtlar vadisi izliyoduk başka da bişey izlemezdik diyo kesinlikle gerçek olaylar bunlar

vadi farkı diyelim yeni sezonda final sezonunda 10.yılımızda şov yaparız

Fragmanı pek beğenmedim. Ben şöyle KV nin 10 yılını anlatan sinema filmleride önemli sahnelerinden parça olmasını beklerdim. Fonda da duygusal bir müzik. Hem ratinglere de yarardı. Bu yüzden fragmanı basit buldum. 10 yıllık bir diziye göre fragman değil bu. Dizide olmayan bi kişinin an ve an vadiyi seyretmesini anlatıyor. Ama adam 10 yılda nedense hiç değişmemiş. :d

Fragmanı pek beğenmedim. Ben şöyle KV nin 10 yılını anlatan sinema filmleride önemli sahnelerinden parça olmasını beklerdim. Fonda da duygusal bir müzik. Hem ratinglere de yarardı. Bu yüzden fragmanı basit buldum. 10 yıllık bir diziye göre fragman değil bu. Dizide olmayan bi kişinin an ve an vadiyi seyretmesini anlatıyor. Ama adam 10 yılda nedense hiç değişmemiş. :d

ilk çıktığında daha liseli çocuk yapmış askere gitmiş az daha ölcekmiş adam allahtan dizi bitiyor :d

yahu ne saçmalaması adam ilk çıktığında liseli sonra sakal bırakmış bi gözü toprağa bakıyor mezara girmediği kalmış :d

video süper ötesi baştan sona pana ya da bu yakışırdı şimdi ailece beyaz tv deki tekrarı izliyoz iskenderin öldüğü bölüm sanırım süper ötesi

video süper ötesi baştan sona pana ya da bu yakışırdı şimdi ailece beyaz tv deki tekrarı izliyoz iskenderin öldüğü bölüm sanırım süper ötesi

Kaçırdım[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif]