PANA FİLM'den Açıklama İşte Kurtlar Vadisi Pusunun Yeni Kanalı Ve Yeni Sezon Tanıtım Videosu !

Tamam tamam aynen öyle :d Benim için abartılı. Benim etrafımda dizi karakterini yakasında taşıyıp, onun için askerden izin alan, Düğün gecesi Kurtlar Vadisi izleyen, Diskoda Vadinin müziğini dinleyen insan yok. Olsa Piskoloğa gitmesini tavsiyye ederdim
Kuranı kerim çarpsın benim etrafımda var !biz sen gibi kafamızdan uydurmayız :D.Diskoda vadi müziği dinlemiyor vadiye bakıyor cepten bunu milletvekili bile izliyor :D :F
37048.jpg
var mı başka itirazın ?varmış mı izliyen :D😉?

Kuranı kerim çarpsın benim etrafımda var !biz sen gibi kafamızdan uydurmayız :D.Diskoda vadi müziği dinlemiyor vadiye bakıyor cepten bunu milletvekili bile izliyor :D :F
37048.jpg
var mı başka itirazın ?varmış mı izliyen :D😉?
PhotoShop diye bir şey var. En Kralını yaparım. Millet Vekilleri Aşkı Memnunun Finalinde Hadi çabuk olun akşam dizinin Finali var demiştiler. İşte canlı örnek. Fragmanın iyi olduğunu söyledim. Sadece abartılı olmuş dedim. Herkes sizin gibi düşünecek diye bir şey yok. Bu benim düşüncem

PhotoShop diye bir şey var. En Kralını yaparım. Millet Vekilleri Aşkı Memnunun Finalinde Hadi çabuk olun akşam dizinin Finali var demiştiler. İşte canlı örnek. Fragmanın iyi olduğunu söyledim. Sadece abartılı olmuş dedim. Herkes sizin gibi düşünecek diye bir şey yok. Bu benim düşüncem

düsünceni baska yere sakla

Allahım ya :F haberleri çıktı sen daha PhotoShop diyorsun:F Milletvekili 'Kurtlar Vadisi'ni izliyor | HABERKONYA.COM - Konya'nın açılış sayfası yahu sen nasıl bir insansın sen nasıl birisin anlamış değilim !Sadece abartılı olmuş filan demedin yazdığın mesajlarla resmen dalga geçtin yok söyle olur mu diyorsun haber vidio gösteriyoruz bu sefer birşey dağıtmışlardır diyorsun haberi çıktı dedim bakalım bu sefer ne diyeceksin işte haber Milletvekili 'Kurtlar Vadisi'ni izliyor | HABERKONYA.COM - Konya'nın açılış sayfası :F😉

Allahım ya :F haberleri çıktı sen daha PhotoShop diyorsun:F Milletvekili 'Kurtlar Vadisi'ni izliyor | HABERKONYA.COM - Konya'nın açılış sayfası yahu sen nasıl bir insansın sen nasıl birisin anlamış değilim !Sadece abartılı olmuş filan demedin yazdığın mesajlarla resmen dalga geçtin yok söyle olur mu diyorsun haber vidio gösteriyoruz bu sefer birşey dağıtmışlardır diyorsun haberi çıktı dedim bakalım bu sefer ne diyeceksin işte haber Milletvekili 'Kurtlar Vadisi'ni izliyor | HABERKONYA.COM - Konya'nın açılış sayfası :F😉
Yahu ben abartılı diyorum. Bu benim fikrim. Size hgöre herkes sevmeli mi? Millet vekilinin izlediğine ikna olsa bile abartılı olduğu konusunda fikrim değişmeyecek. Ben iyi ama biraz abartılı olmuş dedim. Olayı Millet Vekiline kadar çektin. Hala da kararımın üzerindeyim. Abartılı olmuş. Gerdek gecesi bile Vadi izliyorlar :d

Kimin rezil olduğu ortada
Kimin rezil olduğu ortada :D.O vidioya birşey dağıtmışlardır deyip lafı çeviren sen sonra photoshop deyip haberini gösterince rezil olan yine sen kimse dinlemez o berbat müziği deyip yine rezil olan sen çünkü orada diziyi seyrediyor :Dsonra gerdek gecesi lafını çıkaran sen çünkü öyle birşey yok :D ondan sonra photoshop dediğin resimin haberine cevap ver deyince cevap vermeyip kimin rezil olduğu ortada diyen yine sen :F:F

Son düzenleme:
Beyazsoy a Duyurulur Yakup Kardeşimizin Dediği Çıktı😉Vadi Atv de ve Bu Sezon Süper Reytingler Alıcaz İnşallah:DBu Arada Fragman Süper Harika Gerçekten Çok Muhteşem Bir Fragman Yapmışlar Helal olsun:DBuradan haluk a Duyurulur Hani Fox a Geçecekti😉İddiayı Ben Kazandım😉

aşırı komik olmuş ya gerdektede izliyodur haha :d :d
fragman başlarken tiplere güldüm baktım adamın sakallar falan uzuyor, allahtan vadi 10 yıl daha sürmedi yoksa mezardada izlicekti heralde :F :F

aşırı komik olmuş ya gerdektede izliyodur haha :d :d
fragman başlarken tiplere güldüm baktım adamın sakallar falan uzuyor, allahtan vadi 10 yıl daha sürmedi yoksa mezardada izlicekti heralde :F :F
Ne komiği ? gayet normal bir fragman tabi siz vadi düşmanlarısınız vadiyle dalga geçebilirsiniz bizlede dalga geçebilirsiniz karar size kalmış zevkler ve renkler tartışılmaz

Ne komiği ? gayet normal bir fragman tabi siz vadi düşmanlarısınız vadiyle dalga geçebilirsiniz bizlede dalga geçebilirsiniz karar size kalmış zevkler ve renkler tartışılmaz

siz fatmagülle dalga geçerken sorun yoktu aynısını ben yapacam şimdi sabaha işim yok nasıl olsa :d

Kafandan yorum atma gerdek gecesi yok sokun şunu kafanıza sokun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rezil olmadan önce 1 dakikaya vidioya bakın:D.Bir koyun bir yöne gitti hepiniz o yöne nerede o gerdek vidiosu allahım ya bir kerede kafadan yorum atmayın
Aynen kafasından yorum sallıyorlar :D

Kafandan yorum atma gerdek gecesi yok sokun şunu kafanıza sokun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rezil olmadan önce 1 dakikaya vidioya bakın:D.Bir koyun bir yöne gitti hepiniz o yöne nerede o gerdek vidiosu allahım ya bir kerede kafadan yorum atmayın

:d gelinle damat boş odada tv izler zaten haklısın çocuğuda polat hediye etmiştir :d