Beni unutmuş olmanız.Hangisi...
Hangisi...
Beni unutmuş olmanız.
'ki' f*t*ş** mi var, niye ikide bir büyük yazıp duruyorsun?Admini bile unutturan hayat kime neler yapmaz Kİ üstelik zamanında bu sayfadan yorumunu da okumuştum @bazinga
Ozark – 2. Sezon – izleryazar
izleryazar.com
'ki' f*t*ş** mi var, niye ikide bir büyük yazıp duruyorsun?
Admini bile unutturan hayat kime neler yapmaz Kİ üstelik zamanında bu sayfadan yorumunu da okumuştum @bazinga
Ozark – 2. Sezon – izleryazar
izleryazar.com
Detay diyemeyiz buna çünkü dehşet derecede dikkat çekiyor.
Bu nasıl bir komplo teorisi? Hem ben niye cinsiyet değiştiriyorum?@Dosi'nin @DarkLegenD'in 33 yıl sonraki hali olma ihtimali... Çık aklımdan.
Yeni kullanıcı adın (@TolstoyevsKİ) hayırlı olsun o zaman. @Sherlockİtici değilse sorun yok, Kİ itici gözüküyorsa da yapacak bir şey yok
Ne diyorsunuz ya? şuan 4 farkli konuda bildirimden bildirime koşuyorum. Mesaj yazarken detaycılığımın seviyesi düşüyor. anca offline olup bulunduğum konuları tekrardan gözden geçirince farkediyorum. Onlineyken sadece online listesindeki tuhaf üyeleri farkediyorum@Dosi'nin @DarkLegenD'in 33 yıl sonraki hali olma ihtimali... Çık aklımdan.
O kadar haklısın kiNe diyorsunuz ya? şuan 4 farkli konuda bildirimden bildirime koşuyorum. Mesaj yazarken detaycılığımın seviyesi düşüyor. anca offline olup bulunduğum konuları tekrardan gözden geçirince farkediyorum. Onlineyken sadece online listesindeki tuhaf üyeleri farkediyorum
Yeni kullanıcı adın (@TolstoyevsKİ) hayırlı olsun o zaman. @Sherlock
@Sherlock 'un iddiasına göre bayrağı benden devralmışsın.Ne diyorsunuz ya? şuan 4 farkli konuda bildirimden bildirime koşuyorum. Mesaj yazarken detaycılığımın seviyesi düşüyor. anca offline olup bulunduğum konuları tekrardan gözden geçirince farkediyorum. Onlineyken sadece online listesindeki tuhaf üyeleri farkediyorum
Don't do it... Not now.Ben de diyorum neden bu ek bu forumda hep dilime yapışıyor meğer büyü kullanıcı adına yapılmış farkında değiliz
Aslında kahretsin güzel fikir, daha önce değiştirmiş olsam da sadece harfleri büyütüp küçültmek serbest bildiğim kadarıyla... Bilmiyorum bir sabah ansızın...
sende de öyledir herhalde? ben bazen hangi konuda olduğumu bile bilmiyorum cevaplar yazarkenO kadar haklısın ki
Doğru bazen link bara bakıyorum hangi konu diye durum bu bende örnek: ozarkın-3-sezon-fragman hee ok diyip cevaba dönuyorumsende de öyledir herhalde? ben bazen hangi konuda olduğumu bile bilmiyorum cevaplar yazarken