Ozark'ın 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

'ki' f*t*ş** mi var, niye ikide bir büyük yazıp duruyorsun? :A

Hiç sorma Kİ yazarken otomatik tahmin düzeltmesi bilmem neyinden dolayı büyük çıkıyor, bazen düzeltiyordum ama artık üşeniyorum ama imza olarak kabul edilebilir :A

1891B570-69D9-423D-965B-DD62BE2E1476.png

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Bu arada genelde bu tür detayları @Dosi fark ederdi, bugün ikisi birbirlerinin yerine geçmiş gibi sanki :A @Sherlock
@Dosi'nin @DarkLegenD'in 33 yıl sonraki hali olma ihtimali... Çık aklımdan. :A
Ne diyorsunuz ya? (b) şuan 4 farkli konuda bildirimden bildirime koşuyorum. Mesaj yazarken detaycılığımın seviyesi düşüyor. anca offline olup bulunduğum konuları tekrardan gözden geçirince farkediyorum. Onlineyken sadece online listesindeki tuhaf üyeleri farkediyorum :A

Ne diyorsunuz ya? (b) şuan 4 farkli konuda bildirimden bildirime koşuyorum. Mesaj yazarken detaycılığımın seviyesi düşüyor. anca offline olup bulunduğum konuları tekrardan gözden geçirince farkediyorum. Onlineyken sadece online listesindeki tuhaf üyeleri farkediyorum :A
O kadar haklısın ki :F:F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yeni kullanıcı adın (@TolstoyevsKİ) hayırlı olsun o zaman. :A @Sherlock

Ben de diyorum neden bu ek bu forumda hep dilime yapışıyor meğer büyü kullanıcı adına yapılmış farkında değiliz :A
Aslında kahretsin güzel fikir, daha önce değiştirmiş olsam da sadece harfleri büyütüp küçültmek serbest bildiğim kadarıyla... Bilmiyorum bir sabah ansızın... :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
@Sherlock 'un iddiasına göre bayrağı benden devralmışsın. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Ben de diyorum neden bu ek bu forumda hep dilime yapışıyor meğer büyü kullanıcı adına yapılmış farkında değiliz :A
Aslında kahretsin güzel fikir, daha önce değiştirmiş olsam da sadece harfleri büyütüp küçültmek serbest bildiğim kadarıyla... Bilmiyorum bir sabah ansızın... :A
Don't do it... Not now.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski