Bu nasıl bir komplo teorisi? Hem ben niye cinsiyet değiştiriyorum?
Bunu @Tolstoyevski açıklasın, kendisi “ZAMAN” kavramı üzerinde çok daha yetkili birisi.
Bu nasıl bir komplo teorisi? Hem ben niye cinsiyet değiştiriyorum?
Yine gizemini hiç çözemeyeceğim bir mesaj yazdın.Bunu @Tolstoyevski açıklasın, kendisi “ZAMAN” kavramı üzerinde çok daha yetkili birisi.
Yine gizemini hiç çözemeyeceğim bir mesaj yazdın.
1 sezonu komple ve yine 1. sezonun ilk 4 bölümünü izledim. @Tolstoyevski diziyi 3 kere mi izledi, ne yaptı?DARK izlemedin mi sen yahu?
Gece 2 olunca zaman kavramı bile donuyor, oysaki işi paralel evrenlere bağlayıp finalde uzaylılarla taçlandıracaktım ama nasip olmadıBunu @Tolstoyevski açıklasın, kendisi “ZAMAN” kavramı üzerinde çok daha yetkili birisi.
1 sezonu komple ve yine 1. sezonun ilk 4 bölümünü izledim. @Tolstoyevski diziyi 3 kere mi izledi, ne yaptı?
Gece 2 olunca zaman kavramı bile donuyor, oysaki işi paralel evrenlere bağlayıp finalde uzaylılarla taçlandıracaktım ama nasip olmadı
Evet ilk sezonu 3. kez izlemekteyim, ikinci sezonu ise 2 kez izlemiş olacağım
1 sezonu komple ve yine 1. sezonun ilk 4 bölümünü izledim. @Tolstoyevski diziyi 3 kere mi izledi, ne yaptı?
Gece 2 olunca zaman kavramı bile donuyor, oysaki işi paralel evrenlere bağlayıp finalde uzaylılarla taçlandıracaktım ama nasip olmadı
Evet ilk sezonu 3. kez izlemekteyim, ikinci sezonu ise 2 kez izlemiş olacağım
The Wire da çok kaliteli dizidir. Onu ve Dark'ı bırakman kanımı dondurdu Dosi hanım...Tols bana bu diziyle birlikte bir süru başka dizi önerdi. Ben de tam Sherlock'u yeni bitirince gelip birde forumdan ayri baski uygulayıp tonla dizi önerileri falan yapmış detaylarıyla birlikte. Bana önerdiği film ve yetişkin çizgi filmlere deyinmiyorum bile
Son aylarda çok fazla dizi ve film izledim..Buradan @Arslan Bey 'e el sallıyorum. O da bana The Wire önerdi ve beni sarmadı o
20 bölüm çok değilmiş ama kafam yorgun artık. Bir anda esip izlermiyim bilemem. Çok ta kafama sokmayın böyle ya @MEnes @Sherlock @MasacRE
Gel de Ozark konuşalım biraz. Sen, @Forumdash, ben ve Utku beyciğim dışında izleyen yok sanırım.
@MasacRE @Tolstoyevski
Ben hâlâ 2. sezonu izlemedim bu arada Ama şimdi bu sayede direkt iki sezonu arka arkaya izleyeceğim ve önceki sezonu unutmak gibi bir sorun yaşamamış olacağım ne kadar güzel3 sezondur ölü deniz gibi yorum sayfası heba edilen bir dizi malasef.
Ben 2.sezonu hatırlamakta zorluk cekerken sen teeee 2 sene önce yayınlanmiş bölümleri nasıl hatırlayarak izleyeceksinBen hâlâ 2. sezonu izlemedim bu arada Ama şimdi bu sayede direkt iki sezonu arka arkaya izleyeceğim ve önceki sezonu unutmak gibi bir sorun yaşamamış olacağım ne kadar güzel
Evet bir de işin o tarafı var ama en azından 2. sezonu unutmamış olacağım o da bir şeydir Siz hem 1'i hem 2'yi unuttunuz meselaBen 2.sezonu hatırlamakta zorluk cekerken sen teeee 2 sene önce yayınlanmiş bölümleri nasıl hatırlayarak izleyeceksin
Senin yorumlarınla hafıza tazelemesi yaparım @Dosi de ilk sezonu yorumlar filan geçiştirirz öyleEvet bir de işin o tarafı var ama en azından 2. sezonu unutmamış olacağım o da bir şeydir Siz hem 1'i hem 2'yi unuttunuz mesela
The Wire da çok kaliteli dizidir. Onu ve Dark'ı bırakman kanımı dondurdu Dosi hanım...
Yok aman kalsın, geçen niyetlendim sadece 1 dakikasina bakip 'yok yok yeterli bu da eksik kalsın' deyip kapadım. (Utku bey şimdide donsun )Senin yorumlarınla hafıza tazelemesi yaparım @Dosi de ilk sezonu yorumlar filan geçiştirirz öyle
Ozark'a mı yok yok dedin 😱Yok aman kalsın, geçen niyetlendim sadece 1 dakikasina bakip 'yok yok yeterli bu da eksik kalsın' deyip kapadım. (Utku bey şimdide donsun )
Artık kapadim o defteri sonbahara kadar
Tek başıma izleyeceğim şeyi yorumlamam, unuttuğunuz bir şeyler olursa sorarsınız onları cevaplarım 3. sezonu izlerkenSenin yorumlarınla hafıza tazelemesi yaparım @Dosi de ilk sezonu yorumlar filan geçiştirirz öyle
The Wire ile Dark'dan sonra Ozark'ı izlememene kanım donmadı artık, alıştırdın biziYok aman kalsın, geçen niyetlendim sadece 1 dakikasina bakip 'yok yok yeterli bu da eksik kalsın' deyip kapadım. (Utku bey şimdide donsun )
Artık kapadim o defteri sonbahara kadar