Klasik Oz 3. Sezon Yorumları

3x7

Sezonun açık ara en iyi bölümüydü. Nedense böyle dizilerin sezon finallerinden bir önceki bölümler çok iyi oluyor

Said in bu kadar savunmasız kalması sinir bozucu.
Adebesi ye de her geçen gün daha fazla nefret besliyorum.

9.4/10

3x8

Fırtına öncesi sessizlik bölümü. Sezon finalinden bir bölüm önce gibiydi. Asıl fırtına 4x1 de kopacak gibi.

Hill in ırkçılık üzerine ve milenyum üzerine verdiği mesajlar çok iyiydi

elbet dizinin ana unsurlarından biri de ırkçılık. Siyahi- beyaz çatışması kaçınılmazdı

açıkcası Hamid Khan a hiç üzülmedim. Said hariç ötekiler sanki İslam siyahilerin diniymiş gibi görüyorlar. Adebesi nin Kuran a küfür etmesine rağmen öteki müslümanların ondan yana olması, Türkiye İslamı ile çok farklılıkları olduğunu ve bizim dinimizden olmadıklarını gösteriyor.

Böyle siyahi müslümanlar yok değil gerçekte. Malcolm X gibi İslamı siyahilerin dini olarak görenler İslam'a büyük zarar vermiştir.

Beacher in eski değeri yok artık gözümde. Dizide bi İrlandalıları bir de Said Kareem i destekliyorum

Yaşlılar ile Hill de dizinin renkli karakterlerinden. Tabi McManus, sarışın kadın gardiyan, Rihanna ya benzeyen hemşire ve rahip de öteki favorilerimden..

9.1/10

Bu dizide aklıma takılan bir şey var. Bu dizide de doktor kadın her türlü olaya bakıyor. AIDS, kanser, ortopedi... Hani gerçekçi diyorsunuz da bu kadının Arka Sokaklar'daki Doktor Yavuz'dan ne farkı var?

@OzaN @Tolstoyevski @sokak sanati