Klasik Oz 3. Sezon Yorumları

3x8 (Sezon Finali)

Çok olağan dışı bir durumu olmasa da iyi bir sezon finali oldu genel olarak.

Cyril'in şampiyon olması güzel oldu. Ryan gerçekten uyanıklığın kitabını yazıyor. :D

Siyahi-beyaz olayı bence bir anda fazla zorlama oldu. İlk sezon finaline bağlayacaklar sandım ama o kadar ortada kalmadı bu sefer. :)

8/10

3 sezonu aralıksız geride bıraktık. Arada geride kalanlar oldu doğal olarak. 4. sezon 16 bölümlük dizinin tek uzun sezonu. İsterseniz biraz ara verelim 4. sezona geçmeden önce. Hem biz biraz özlemiş oluruz hem de geride kalanlar yetişme imkanı bulur. Çok uzun bir aradan da bahsetmiyorum tabii 1 hafta veya 2 hafta olabilir. Siz ne dersiniz @cevaa @Danger UA! @gundix123? :)

3x8 (Sezon Finali)

Cyril'in şampiyon olması güzel oldu. Ryan gerçekten uyanıklığın kitabını yazıyor. :D

Siyahi-beyaz olayı bence bir anda fazla zorlama oldu. İlk sezon finaline bağlayacaklar sandım ama o kadar ortada kalmadı bu sefer. :)

8/10

3 sezonu aralıksız geride bıraktık. Arada geride kalanlar oldu doğal olarak. 4. sezon 16 bölümlük dizinin tek uzun sezonu. İsterseniz biraz ara verelim 4. sezona geçmeden önce. Hem biz biraz özlemiş oluruz hem de geride kalanlar yetişme imkanı bulur. Çok uzun bir aradan da bahsetmiyorum tabii 1 hafta veya 2 hafta olabilir. Siz ne dersiniz @cevaa @Danger UA! @gundix123? :)
Ben 4.sezon uzun olduğu için daha da hızlanmayı düşünüyordum.:D

3x8 (Sezon Finali)

8/10

2 hafta olabilir ama 1 hafta olmasın bence.

2 hafta olabilir ama 1 hafta olmasın bence.
Ya hep ya hiç diyorsun yani. :D

Ben 4.sezon uzun olduğu için daha da hızlanmayı düşünüyordum.:D
Onu da düşündüm aslında ve hala da düşünüyorum. Fakat eğer ara vermeden hızlanırsak geride kalanları tamamen kaybederiz gerçi sade @sokak sanati yetişebilir herhalde bu saatten sonra ama olsun bir kişi bir kişidir. :D Ayrıca ben bu ara özellikle filmlerde geride kaldım etkinlik filmlerine falan yetişebilmem için ara lazım Oz'da. :(

Onu da düşündüm aslında ve hala da düşünüyorum. Fakat eğer ara vermeden hızlanırsak geride kalanları tamamen kaybederiz gerçi sade @sokak sanati yetişebilir herhalde bu saatten sonra ama olsun bir kişi bir kişidir. :D Ayrıca ben bu ara özellikle filmlerde geride kaldım etkinlik filmlerine falan yetişebilmem için ara lazım Oz'da. :(
1 hafta hiçbir işe yaramaz, 2 hafta olsunda araya bi Shameless koyayım :D

Geride kalanlar çok yavaş gidiyor yapacak bir şey yok. Biz üçümüz sorun çıkmadıkça en azından aynı düzende devam etmemiz lazım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

3x8 (Sezon Finali)

8/10

Benim için pek fark eden bir şey yok ama bir süre ara vermek bence de daha iyi olur. :)

3 bölümde bu sezondan izledim.:D Az kaldı yetişeceğim.

Dizi herkes gibi beni alıştırdı kendisini. İlk sezon ki o yabancılık tamemn kayboldu.:D

3S1B 3S2B 3S3B

Migeul Tecridde baya acı çekiyor. Doktor hanım iyi baksa da yetmedi yeni gelen kıl adam delirtti adamı. Zaten psikopat kadın gardiyandanda dayak yedi durduk yere. Adamın çok üstüne gittiler intihar etti iyiki yaşıyormuş.:D Sevindim.

İtalyanların yeni başı Neppa'ydı galiba çok reis adam olacaktı ama Adebisi'nin gazabına uğradı.:F Dediğim gibi çok reis olabilirdi erken harcandı.

Adebisi çok şaşırttı. Ben değişik olacak sandım ama yine eskiye dönüyor.:( Ama böyle soğuk kanlılıkla ilerlerse cidden çok reis olacak gibi.

Said hapishaneye dava açtı. Helal olsun. Ama mebla çok bee.
Ross'un kardeşiyle olan ilişkisi de ilgi çekti. Ama nefsine uymadı.:F

Zencilerin başı ergen oldu iyice. Yılan denen adamda değişikti ki Bizim Hill sonunu getirdi. Hill zaten kaçamamış Tabuttan.:F
Ama o katliam olayı fenaymış.:(

Çekik gözlü elemanın ailesiyle olan ilişkisi enteresandı. Tüm ailesi yavaş yavaş kayboluyor. Sezon sonunda o adam intihar eder.ss

Beacher ve Kaller mıydı neydi onların arasında ki ilişkide Beacher iyice kazanan taraf oldu. Bence affedim bize gaylı sahneler izletmesinler.:F İntikamını alsın.
Shlinger'ın oğlu geldi. Bence Tobias o çocuğu bitirecek.:A

Güzel bölümlerdi. 9/10 hepsine.:D

Arkadaşlar tekrar konuşamadık sonradan ama yaklaşık iki hafta ara verelim. 1 Haziran Pazartesi günü 4. sezonda görüşürüz. :):) (Hangi günler izleyeceğimizi de ilk bölümden sonra kararlaştırırız.)

3S4B

Yine iyi bir bölümdü.:)

Said ve ekibi iyice uzaklaşıyor. İslama göre yaşamaya çalışıyolar ve ben iki tarafada hak veriyorum. Said keşke vazgeçse aşkındanda kahraman olsa ama aşkı içinde gitmesinde mahsur yok.:D

Ergen parçası 18'e başmış.:F Adibisi şunu öldürsün artık. İyice ayar oluyorum.😡 Zaten evli ve çocuklu olduğunu duunca tm şok oldum.:F

Beacher, Ryan ve Kaller fena işler çeviriyor. Bakalım Shlinger'in çocuğuna ne yapacaklar.:D İnanılmaz merak ediyorum.

Rus eleman çok krizma bir şey.:D Şu Gayi öldürdü ve öldürme şekli efsoydu.

8.5/10

3S5B 3S6B 3S7B

Dizi güzl gidiyor gerçekten. 2 kere ne kadar izlemişim diye bakıyorum ve ilk baktığımda 25. dakikaya kadar soluksuz gitmiş oluyorum genelde ve 2. baktığımda son sahneye gelmiş oluyorum.:D Soluksuz izliyorum yani.

Tüm karakterler kendine iyice bağladı. Yaşamış gibi oluyorum neredeyse.

Beacher ve Said yan yana geldi ama son bölüm son sahne baya şok etti. Naziler yine kaşındı ve Shlinger belasını buldu.:Z Tabi Beacher'da yaralandı o kötü oldu.:(
Beacher ve Kaller bu olaydan sonra yakınlaşır, Said'de müslümanların başına geçer gibi.

Ryan giderek finale yaklaşıyor. Kazanacak galiba box maçını Cyril. Şu öğretmen havasında takılanı öldürme planı muazzamdı.:D

Kazak ile Rus arasında ki diyaloglara bayılıyorum. Rus'un aksanı çok iyi.:F Ama ölecek galiba.:(

Said atıldı ekipten.:( Geri dönecektir ama.

McManus'a kıl oluyordum zaten. O taciz olayları iyi oldu.:A Adibisi'nin Ergeni kullanması fenaydı.:F

Hapisteki ırkçı kadın hamile çıktı.😱 Şok oldum orada. Kadan 2 sezon daha bizle her halde..

Son bölüm son sahne süperdi 9/10
6. ve 5. bölüme 8/10

3S8B

Vee sezonu bitirdim.:D Güzeldi yine.

Ricardo öldü.:( Adamın ölümüne çok üzüldüm. Ablası başında bekliyor falan çok etkileyiciydi.:T:

İslamdakilerin başını Cyril öldürdü.:F İnanılır gibi bir sahne değildi. Ryan kaş yapayım derken göz oydu.:F Cyril'da muhteşemdi tabi.. Babası ise iğrenç.:(

Bölümde siyah beyaz çatışması doruğa ulaştı. McManus ile Gleen bile bunu tartıştı. Siyahlarla beyazlar çok yakında birbirine girecek gibi.:) Adabisi'ye gardiyanın silah vermeside cabası.

Bizim Beacher ile Kaller yiğişti.:F Sonunda muratlarına erdiler.

9.2/10

3x1- 3x2 - 3x3 - 3x4

İkinci sezondan çok daha iyi bir sezon başlangıcı ve ortası. Üst üste 4 bölüm izleyince kafam biraz güzel oldu, hangi bölümde ne olmuştu devre karıştı. :D

Hani İrlandalılar hapishanenin altını üstüne getirecekti? Acaba O'Ryan ve kardeşi mi? Yoksa başka İrlandalı mı gelecek?

bi Ruslar eksikti bi de Yahudiler. Ruslar yavaş yavaş diziye giriyor gibi. Bakalım Yahudi lobisi ne zaman olaya dahil olacak

Dizi aynı satranç oyunu gibi. Düşmanın düşmanı dostundur politikaları, oyun içinde oyun...

Şüphesiz ki dizinin senaristinin İtalyanlarla alıp veremediği bir nefreti var?

İtalyanlar ın bir bir Adebesi tarafından mağlup edilmesi sıktı artık. Bir İtalyan olsaydım lanet ederdim böyle diziye. Adebesi yi hiç sevmiyorum, Wangler i öldürmez umarım

Bir de dizinin başlangıç jeneriğini artık izlemiyorum, hep gelecek bölümlere ait Spoilerler veriyor. Geçen sezonki gösterdikleri jenerikte olan olaylar daha yeni oldu.

Kel Nazi nin oğlunun yemek masasından koşarak gitmesini taa geçen sezon jeneriklerinde görmüştük, kim olduğunu bilmiyorduk sadece.

Adebesi ve İtalyan ın oğlu olayını da malum hep görmüştük jeneriklerde

Ortalama : 8.5/10

3x5

Sonlarına doğru beklenen atak geldi. Akıl en büyük silahtır.

Yine de Kel Nazi nin oğlunun ölmesine üzüldüm. Ne güzel düşman da olmuşlardı, güzel rekabet olabilirdi ama tabi burası Oz, güçlüler ayakta kalır.

8.6/10

Moderatörün son düzenlenenleri:
3x6

...

Yine mükemmel bir bölüm. Hapishane entrikaları buram buram kalite kokuyor

ruslar the end

Said Kareem biraz daha atak olmalıydı. Sanırım isyan bölümündeki silah sıkma olayı hsriç pek bir etkisi olmayacak, yine de bekliyorum

Dizideki favori grubum ilk defa şekillenmeye başlıyor, İrlandalılar 'ı destekliyorum. O' Ryan kardeşler bakalım daha güçlenecekler mi..

8.7/10