Klasik Oz 3. Sezon Yorumları

3x4

Bu bölüm IMDB'de şimdiye kadar izlediğimiz en yüksek puanı alan bölümdü. Hatta sanırım bu bölümden daha yüksek puan alan bölüm yok. Sadece eşit olanlar var. Bu yüzden beklentim çok yüksekti. Yine iyi bölümdü ama normal bölümden farkı yoktu.

Kenny'den nefret ediyordum umarım ölmüştür. Kapanış iyiydi. Adebisi reyiz.:D

Ryan'ı yakalarlarsa fena olur yalnız.:D Fazla abartmaması lazım.

Schillinger'ın oğluna çok zekice bir plan yaptılar herhalde. Sonunu çok merak ediyorum.

8.5/10

3x4

İyiydi ama @Danger UA!'ya katılıyorum. Benim de bu bölümden beklentim büyüktü imdb puanının aşırı yüksek oluşundan dolayı. Beklentileri pek karşılamadığı gibi bence bundan iyi çok fazla bölüm vardı dizide. Bölümün hangi kısmından dolayı bu kadar coştuklarını anlamadım. :):)

Augustus'un anlattığı kısımlar sıkıcıydı. Firavun falan beni hiç sarmadı. :)

Schillinger'ın oğluyla ilgili kısımlar güzeldi. Planı tam olarak anlayamadık ama Beecher'ın vardır bildiği. :)

Kenny'yi pek sevmem. Her ne kadar bir ara sever gibi olsam da sonrasında yaptığı yanlış şeyler bitirdi kendisini. :) Son sahne de şıktı. :)

Ryan gerçekten abarttı. Bari Cyril için yapsaydı sadece. :)

Ağzından jilet çıkarıp adam öldürmek nedir. 😱

8/10

4. bölüm, puan konusunda cidden abartı olmuş. Bu dizide bölümlerin IMDb puanlarını pek ciddiye alamayacağız herhalde. Geçen sezonki bölümlerin ve bu bölümün IMDb puanları bunu gösteriyor açıkçası.

Bu arada;

Herkes değinmeyi unutmuş sanırım, ben de dahil. :D Adebisi'nin bilgisayardan Agustus'ı izlediği sahne neydi öyle ya? :D

İlginç bir sahneydi gerçekten. :D

3x5

Dizi bu sezon da belli bir çizgide ilerliyor. Önceki bölüme göre biraz daha güzel bir bölümdü.

Sarışın kadın Said'in işini zora sokuyor. Duygusuz gibi görünmek istemem de yani 2 görüşmede ne ara bu kadar aşık oluverdiler anlamadım. :D

Şair cidden gıcık olduğum bir karakter. Bu sefer kurtulduğumuzu düşünüyorum. :D

Beecher'ın planı çok iyi işledi. Schillinger ağır kayıplar vermeye devam ediyor. Önce özgürlüğünü şimdi de oğlunu kaybetti.

Siyahi gardiyanın olduğu sahneleri hiç sevmiyorum. Onun sonu da babası gibi olursa şaşırmam.

Bir de rahibe ve Keller arasında da bir yakınlaşma var. Keller bu sefer de rahibeyi mi kendine aşık edecek nedir? :)

Puanım: 8.5/10

3x5

İyi bir bölümdü.

Kenny'nin ringde artist artist haraketler yapıp dayak yemesi güldürdü :D

Şair ve diğer eleman öldüler büyük ihtimal Kenny tek kaldı, Adebisi intikamını alıcak :D

Beecher'ın planı işledi ama çocuk üzerinden biraz daha uğraşabilirlerdi Vern'le :D
8/10

3x5

Pek beğenmedim bölümü, baya sıkıldım çoğu yerinde...

Küçük Schillinger'ı çok erken harcadılar.

Şair ve diğer elemanın öldüğünü düşünmüyorum. :) Size kalsa Kenny de ölmüştü. :D

@gundix123 Oz gibi bir yerde öyle bir kadınla iki görüşme yeterli olabilir bence. :D

Başka pek bir şey gelmedi aklıma çoğu kısım sıkıcı geldi bana bu bölüm...

7/10

3x5

Pek beğenmedim bölümü, baya sıkıldım çoğu yerinde...

Küçük Schillinger'ı çok erken harcadılar.

Şair ve diğer elemanın öldüğünü düşünmüyorum. :) Size kalsa Kenny de ölmüştü. :D

@gundix123 Oz gibi bir yerde öyle bir kadınla iki görüşme yeterli olabilir bence. :D

Başka pek bir şey gelmedi aklıma çoğu kısım sıkıcı geldi bana bu bölüm...

7/10
Yani Said'in cephesinden bakarsak mümkün de kadının öyle bir durumu yok. :D Neyse onun durumu da yalnızlıktır belki. :D

3x5

Dizi bu sezon aynı iyi çizgide devam ediyor. Yine iyiydi.

Andrew'ın bu kadar erken gideceğini tahmin etmiyordum. Schillinger'a bir darbe daha vurdular.

Şu Kenny'nin zenci ekibini sevmiyorum. En sevmediğim tip. İkisi gitti Kenny kaldı hadi bakalım.

Said reyiz kontrolü kaybetmeye başladı umarım toparlar.

8/10

3x6

Aynı devam ediyor ama bu bölüm bi tık daha iyiydi.

Ryan reyiz ilk 20 dk. da çakallığın dibine vurdu yine :D Ulan boksta şike yapıyor, diğer adamı öldürtüyor, İtalyanlarıda işin içine sokuyor, en sonda da ispiyonlanmaktan kurtuluyor :D

Adebisi Kenny'yi adam edecek gibi görünüyor :D

Said liderliği kaptırdı, Beecher'in yanına taşındı ama bi şekilde Said yine lider olur.
8.5/10

3x7

Bir önce ki bölüme göre daha iyiydi.

Keller Beecher'a yaptığını Rahibe'ye de yapmaya çalıştı ama Rahibe yemedi :D

Mcmanus'un adı iyice sapığa çıktı adam bahtsız bedevi resmen :(

En sonda ki kavgada iyiydi. Beecher ve Schillinger bıçaklandı. Sezon finali bayaa heyecanlı olacakmış gibi geliyor.
9/10

3x6

Aslında yorumu yazdım sanıyordum ama yazmadığımı şimdi fark ettim. :D Bölümü pazartesi günü izlemiştim. Şimdi yeni bölümü izlemeyince de aklımda pek bir şey yok. O yüzden direkt puan faslına geçeyim. :D

Puanım: 8.5/10

3x6

Ryan sen nasıl bir çakalsın ya? :D İlk 20 dakikada kombo yaptı herif resmen. Hem şike yaptı hem de herkesi halletti.:D

Said'e ayıp ettiler. Umarım yeniden lider olur.

8.5/10

3x7

Önceki bölüme göre daha iyi bir bölümdü bence de.

Bölümün sonunda ortalık baya karıştı. Beecher'ın, Schillinger'ın yanına gitmesi hataydı zaten. Keller'ın, Schillinger'ı bıçaklaması da Beecher ve Keller'ı yakınlaştıracak gibi. Bu da kötü olur adam tam da Said'in yanında doğru yolu bulmuşken. :D

McManus'ın başı da baya belaya girdi ama yüksek ihtimal kurtulur sorunlardan.

Rahibe sevdiğim bir karakterdi. Gitmesine üzülürüm. :)

İdam edilecek kadın da bir türlü idam edilemedi. :D Hamile olmasından dolayı bir süre daha göreceğiz anlaşılan.

Puanım: 9/10

3x6

Birkaç günlük Bates Motel mesaisinin ardından Oz'a geri dönebildim. İki gece daha izlerim ve sezonu tamamlarım. :)

Başları fazla durgundu ve sıkıcı geldi ama sonlarına doğru baya iyiydi. :)

Said reyise nasıl yaptılar öyle bir şeyi. Ayrıca tüm müslümanların asker gibi oldukları sahne çok komikti bence. :D

Beecher ve Said bakalım nasıl bir ikili olacaklar. :)

8- /10

3x8 (Sezon Finali)

Beklentimin altında bir sezon finali oldu. Bu sezon önceki sezonun biraz daha altındaydı ama dizinin izlediğim her bölümünden keyif aldım bu sezon da. :)

Özellikle Adebisi'nin yarattığı durum ortamı biraz gerse de yönetim isyandan ders çıkarmış olsa gerek olaylar büyümeden mani oldular. Bu da beklenen hareketliliği başlamadan bitirdi. :D

Ryan'ın kardeşinin Khan'ı yeneceğini tahmin ediyordum. Ryan yine akıllıca hareket ederek işleri lehine çevirmeyi başardı. Khan'ın bu hale gelmesiyle Said yeniden lider olacaktır.

Beecher ve Keller arasındaki beklenen yakınlaşma da gerçekleşti.

Alvarez'in öldürdüğü adamın Leo'nun kızına tecavüz eden adam olması da şaşırttı.

Puanım: 8/10

Son düzenleme:
3x8

Bence de beklentinin altında bir sezon finaliydi.

Ryan harbiden reyiz adam ya, her şekilde işleri lehine çeviriyor :D Cyril'i iyi gaza getirip şampiyon yaptı :D

Khan'ın ölmesiyle Said yeniden lider olacaktır.

Adebisi ortamı haraketlendirmeye çalıştı ama tam olarak yapamadı :D

Beecher ve Keller'da işi pişirdiler sonunda :D
8/10

3x7

Bu sezon iyi ama nihayet diğer bölümlerden bir tık daha iyi bir bölüm izledik.

Keller bu sefer de rahibeyi kendine bağladı. Herifte şeytan tüyü mü var nedir? :D

Sondaki kavga iyiydi. Beecher ve Keller tekrar yakınlaşır.

İdam edilecek kadın 2. sezonun başından beri var.:D Ne zaman ölecek acaba?

McManus'un da işi zor gözüküyor ama gitmesini istemem. Bu arada Leo'da zenci gardiyandan babasıyla ilgili bir şeyler saklıyor kesin.

9/10

3x7

Herkesin aksine ben o kadar beğenmedim. Sonu harikaydı ama bölümün çoğu kısmı sıkıcıydı o nedenle yüksek veremeyeceğim.

Rahibeyi sevmiyorum onunla ilgili kısımlar sıkıcı.

Leo'yu sevmiyorum onunla ilgili kısımlar sıkıcı.

McManus'un başına gelenler kötü. :(

İdam edilecek kadını seviyorum. Kadın epey bir tuhaf, hamileliği de enteresan oldu. :D

Beecher ve Said'in sahneleri güzeldi. Sonda acaba Schillinger ile Beecher barışır mı diye düşündüm bir an için ama olmadı tabii öyle bir şey. :)

7+ /10

3x8

Bence iyi bir finaldi. Evet ilk 2 final kadar sağlam değildi ama yine de en keyif aldığım bölümlerden oldu.

Bu bölüm genel olarak hapishanedeki zenci-beyaz çekişmesi öne çıktı. Buna gardiyanlar hatta Leo ve McManus dahil hapishanenin her köşesinde tanık olduk.

Ryan feci zeki bir adam. Nasıl aklına geliyor böyle şeyler.:D

Said reyiz 4.sezon tekrar başa geçer.

Beecher ve Keller sonunda barıştılar.:D

4.sezonda tam bir zenci-beyaz savaşı bekliyorum.

Bu arada O'Reily kardeşler gerçekte de kardeşmiş.:D

9/10