Biraz önce diğer başlıkta konuşmuştuk şimdi yeni başlığı açtım. Buradan tekrar bahsedeyim.
Diziyle ilgili olarak forumda etkinlik yapıyoruz. Geniş çaplı bir katılım olacağına inanıyorum. 1997 yılındaki bir diziyle ilgili böyle bir etkinliği hiçbir yerde bulamazsınız.
Etkinlik haftada iki bölüm izleme şeklinde olacak. Gün olarak Perşembe ve Pazar diyebiliriz ama tabii bu günlerde izlemeyip daha sonra da izleseniz olur. Neden iki bölüm derseniz geniş katılım olacağı için herkesin aynı bölümü yakalaması daha iyi olacak. Dizinin bölümleri zaten 1 saate yakın, daha sık izlersek ben dahil herkes için zaman zaman geri kalma problemi olabilir, daha seyrek izlersek çok yavaş ilerleriz ve diziden soğuma olabilir. İdeali bu bence. Fakat ileride duruma göre hep beraber anlaşıp sıklığı arttırabiliriz belli dönemlerde.
İlk bölüme hemen başlayabiliriz. İkinci bölüm Pazar.
@Tolstoyevski zaten baya kişi etiketlemiş ama bir de ben etiketleyim.
@sürgünüm @gundix123 @sokak sanati zaten izleyeceklerini belirttiler.
@xemrexxx yaza izleyecekmiş, ne gerek var şimdi izlesin.
@yatutarsa bölümü tekrar başlatabilir çok zor değil, yapabilir.
@Forumdash senle bu dizi hakkında çok konuşmuştuk geri dön geri dön, ne olur geri dön.
@cevaa muhtemelen daha sonra izlerim gibisinden geçiştirirsin ama canın sağolsun.
@legolas9900 çok fazla sayıda yabancı dizi izlemese de bu diziyi kaçırmayaaktır.
@Danger UA! da kesin izler. J.K. Simmons da var zaten.
@berkann izlemez
@kaan955 izleyebilir belli olmaz.
Öyle işte, başka bir etiketleşmede görüşmek üzere.