Bu dizi hiç listemde yok almayayim bensen oz a ne zaman başlıyorsun konudan çekilmeden önce bir onuda açıklığa kavuştursan yoksa listende duruyormu hala
Bu dizi hiç listemde yok almayayim bensen oz a ne zaman başlıyorsun konudan çekilmeden önce bir onuda açıklığa kavuştursan yoksa listende duruyormu hala
ekle ekle nasıl olsa eklediklerinide izlemiyorsun sorarlarsa @BesaleT gibi listemde dersin işin içinden çabuk sıyrılırsın )Bu dizi hiç listemde yok almayayim ben
Empire ve the last man başladım daha ne olsunekle ekle nasıl olsa eklediklerinide izlemiyorsun sorarlarsa @BesaleT gibi listemde dersin işin içinden çabuk sıyrılırsın )
aha işte iki dizi yeterli iki hafta sana? sonra nasıl olsa lys sınavları yaklaşır yine iki ay kuluçkaya yatarsın sonrası artık allah kerim bakalım yunurtalardan civcivmi çıkacak yoksa cılk mı çıkacaklar orası belirsiz )Empire ve the last man başladım daha ne olsun
Geleceği mi gördün ?aha işte iki dizi yeterli iki hafta sana? sonra nasıl olsa lys sınavları yaklaşır yine iki ay kuluçkaya yatarsın sonrası artık allah kerim bakalım yunurtalardan civcivmi çıkacak yoksa cılk mı çıkacaklar orası belirsiz )
1x7
Şu ana kadarki en iyi bölümdü açık ara.
Beecher helal olsun sonunda coştu.
Yamyamın erken gitmesine üzüldüm ben de ya. Bir önceki bölüm bahsetmeyi unutmuştum onun dişçiyle olan sahneleri çok iyiydi. Bence dizideki en renkli karakterlerdendi. Son sözünü bile söyleyemedi.
Said ile ilgili olaylar da ilgi çekiciydi. Yeni gelen gardiyan olsun Nino ile konuştukları olsun...
9+ /10
Toplam kaç bölüm bu dizi ?Bir de bu diziye balon diyenler, Parmaklıklar Ardında daha iyi diyenler, abartmayın diyenler var önyargı dolu bazı kişiler! Gel de kafayı yeme böyle bir diziye yapılan böyle talihsiz yorumlar için. Hayır azınlıkta olan da kendileri dünya çapında ama farkında değiller.
O değil de 2.sezon konusu bu Pazartesi açılır mı?