TVen Oyun Of The Forum 4. Bölüm

bir türlü kurtulamadı sokak sanati.kendini olaylarin icinde buluyor daima.Olaylar oldukça karmaşa bir hal almış.Aserat denize tuzak kurmasıyla sokak sanati Kurtulmuş olsada bu defa Aserat tan bakalım kurtulacak mı? Destere ile sokak sanati diyalogu çok komikti.Aseratın yaptıklarıyla sokak sanati yağmurdan kaçarken doluya tutuldu.Ayrıca duyanlar denizi zehirleyen kişinin sokak sanati olduğunu sanacak,emeğine sağlık @mrt -06 iyi bir bölüm olmuş

harika olmuş valla kutluyorum görümceğim @mrt-06 i, hikayenin işleniş tarzı akıcılığı muhteşem sonuna kadar heyecanla okumak mümkün en ufak bir hata yok
ama benlik kısımlar berbat ben öylee soook sook diye sayıklayacak birimiyim rezil etmişsin beni kınıyorum seni

son anda @sokak sanati nın kurtulmasına üzüldüm o @denizz19 in telef olmasına ise sevindim oralar muhteşem işlenmiş
umarım sokak şeysi bu son macerasında kurtaramaz kendini

yalnız hikayenin geçmişini diğer kaçırdığım bölümleri okuyarak net anlayabileceğim sanırım
iş buralara nasıl sürüklendi ben niye sayıklıyorum başıma ne geldi oraları geçmiş bölümleri okuyup netleştirmem lazım şimdilik sadece tahmin yürütebiliyorum

sokak şeysi umarım son sahnede zencilerle izdivaça girer
@sokak sanati için görümcemin muhteşem planları olduğuna eminim

Çirkefler yarışıyor gibi birşey olmuş bu bölüm
@denizz19 sonunda nalları dikti , @Aserat aldı gelini gitti
@mrt-06 in kurnazlığı baktıki @denizz19 askere gidiyor bir an önce telef edip senaryodan çıkaralım demiştir
ama erken ayrılmış gittikten sonrada senaryoda olmalıydıki arkasından bol bol kalaylayalım
böylede dedikodu yapma imkanımız elimizden alınmış oldu

Okurum bi ara ama MS'de bana oy vermediğin için olmamış atıyorum dizine
ha yani başka bişeyden değil? olmamışı sırf MS yüzündenmi atıyorsun
la başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir son anda kurtardın paçayı
hala olmamışı MS yüzünden atıyorum diyor
)

Güzel bölümdü Aserat şaşırtmadı.
Başıma neler gelecek bakalım kör kuyularda. Eline sağlık.
@mrt-06
çok şaşırmış gibi bir halin vardı o sahnede @MasacRE- yi nasıl bir pozisyonda yakaladın acaba
şu anda hikayenin en merak ettiğim yeri orası ?
@Çiğdem- @MEnes size demiştim bu bizim sıvacı masacrenin yolu yol değil artık zindanlarda ne iş çeviriyor allah bilir

benim karakterim olmamış hiç yakıştıramadım görümceğime

Son düzenleme:
Güzel bölüm olmuş eline sağlık.
@mrt-06

Rolümün gidişatı şaşırttı, dediğim gibi Yürüyen Ölüler'deki karakterimden çok daha iyi.

Deniz'e yazık oldu.

Ne açıdan?
@sokak sanati nı kurtarman kötü olmuş
ama sonunda kötü emellerin için paketleyip götürmen muhteşem

Mutlu Sultan olsun kod adın da.

Sonradan harikaya çevirir.
çevirmez onun içi pis
baksana @pompy de çok çekmiş olaya el koyması için @OzaN ı davet ediyor

unutmadan sorayım @mrt-06 e ya senaryoda sanki bişey eksik diyordum
emre topacı niye senaryoda yokki ?
en azından harem ağalarıyla oynaştıraydın

@destere gelse de biraz kaynatsak lobi yüzünden reytingler düştü.
Forum çöküp durdu bu gece eğer fark ettiyse oyüzden gelmemiştir @destere
araya kaynayıp kaynatacağım ama geçmiş bölümlerin bir çoğunu kaçırmışım hikayeye tam bir adapte olamadım geçmiş bölümleri bir incelemem şart
şimdi kendi durumumu daha çözmüş değilim heleki öyle sayıklamamın nedenini çok merak ediyorum neler geldide başıma ben öyle viyaklayıp duruyorum o kısmı çözemedim

benim okuduğum bölüm orda yok iletişim sanatları
pompy senin bölüm kaç yıllık yani son senemi bu sene ne zaman bitiyor üniversiten ?

Ankara'da yaşasan çekmezdin bunları.
ankarada arabaya binmeye gerek yok zaten heryere yaya gitmek mümkün
bir ay içinde bir hafta içinde gezip görülecek heryere gitmiştim hatta bir haftada değil üç gün sürmüştü diğer üç günü sıkılarak geçirmiştim

Son düzenleme:
Ne kadar da doğru demişsin demi arkasından sallamayacaksak anıp sayıp arada sövmeyeceksek neye yarar

Ben istedim bu rolü çünkü insan öldürüyor çok tatlı bi rol yakında sarayı öldürecek.
Ajanım ya diğer detaylar önemli değil her şey mubah.

Benim gidişimi fırsat bilen bir senarist ve beni öldürmüş o yüzden okumuyorum .ss

Benim gidişimi fırsat bilen bir senarist ve beni öldürmüş o yüzden okumuyorum .ss
Okumadan bunu nerden bildin.

Hoaydaaaaaaa

Atacan senden tekrar rahatsızım
Bastırdığın duyguların var gibi
@xemrexxx dizide erkek birde , diğerleri en azından kadın rolundeydi
@mrt-06
Güzel oldu güzel Emre ve Maskeli aşkı.

Teşekkürler.

Teşekkürler elticim.
Aslında okusan güzel olur, ilk 3 bölümde bayağı ön plandaydın senaryo gidişatından dolayıbu hale geldin ve @Çiğdem - yüzünden.

Öyle yazmış herkes

Senin dizideki rolun ve nasıl bu hale geldin sahneleri atayım sana @mrt-06 super rol yazdı sana

destere: Popom geliyor!! popom geliyor! popoma yer açın! yer açınnnn! (Koluna xBUGRAx ve Çiğdem- girmiştir, arkalarından xemrexxx geliyordur)
xBUGRAx: Geç destere efendi geç, ha gayret az kaldı!
destere: Offff çok yoruldum!
Aserat: (Kapıdan çıkar) Biraz kilo versen iyi olur, yürüyemiyorsun bile artık!
destere: Bana bak yılan, tek sıkmalık canın var konuşma benle!
Çiğdem-: Çocuk haklı ayol, seni taşımaktan bi hal olduk.
destere: Bırakın o zaman, bırakın! (Bağırır) Hadi hepiniz işinize, ben kendim yürürüm! (xBUGRAx Çiğdem'i dürter "siz gidin işareti yapar, o sırada iç geçirir")
xBUGRAx: Geberse de kurtulsak şundan insan değil adeta bir çamış! (xemrexxx omuzunu okşar)
destere: Sen de git kıvırcık! İstemiyorum kimseyi, defol!
xBUGRAx: Ama, yürüyemezsin ki sen..
destere: Git dedim! (Bağırır)
xBUGRAx: Sana iyilik yapanda kabahat, ne halin varsa gör!
destere: Offff yürümek çok zor, biraz şurada soluklanıyım bari. (O sırada sokak sanati soyunmaya başlar, kapı aralığından destere görmektedir)

destere: Aman aman! Ooo ooo oooo!! (Gözleri kocaman olur) O şey! Şeyyy! Hayatımda bu kadar bü bü....
sokak sanati: (Doğrulurken destere'yi görür) Kapı açıkmış! (Üstünü düzeltip koşarak destere'nin yanına gider)
destere: Bu nasıl olur? Sen?!
sokak sanati: Bana bak dombili ağzını açarsan öldürürüm seni! Çeneni kapayacaksın!
destere: Hayır! Ben yalan söylemem, gerçeği herkes bilecek! (Doğrulmaya çalışır)
sokak sanati: Bunca oyun bunca emeğimi senin yüzünden çöp edemem, edemem! (destere'nin üzerine gelerek var gücüyle iter, destere'nin ayağı kayarak merdivenlerden yuvarlanmaya başlar)
Buda dizideki görüntün destere yazan