Neyse canını sıkma. Ölüm de hayatın bir parçası..
Öyle canım sok sıkmıyorum merak etme konuyu kapatalım konudan uzaklaştık
Neyse canını sıkma. Ölüm de hayatın bir parçası..
İkisi de memnun olmadı diss attılar ama.Aaa bende bunu gözlüyordum nerde kaldı kaldı güzel sürpriz oldu @mrt-06
Foruma giricekken gördüm okuyup girdim , @denizz19 ne zaman @sokak sanati na tecavüz etmeye kalksa başına bir şey geliyor Gebermiştir bu sefer ama yine gebermediyse artık akıllı dursun
@sokak sanati yağmurdan kaçarkan doluya yakalandı @Aserat oğlu @Tolstoyevski e alıcakmış @sokak sanati ni
Emeğe saygı ne olursa olsun emek verilmiş bir senaryoya dis atılmaz @sokak sanati @Tolstoyevskiİkisi de memnun olmadı diss attılar ama.
Aaa bende bunu gözlüyordum nerde kaldı kaldı güzel sürpriz oldu @mrt-06
Foruma giricekken gördüm okuyup girdim , @denizz19 ne zaman @sokak sanati na tecavüz etmeye kalksa başına bir şey geliyor Gebermiştir bu sefer ama yine gebermediyse artık akıllı dursun
@sokak sanati yağmurdan kaçarkan doluya yakalandı @Aserat oğlu @Tolstoyevski e alıcakmış @sokak sanati ni
Yok birini @denizz19 atmış.Emeğe saygı ne olursa olsun emek verilmiş bir senaryoya dis atılmaz @sokak sanati @Tolstoyevski
Aaa @Tolstoyevski demekki baya baya göz koymuş @sokak sanati na @denizz19 da benden aldılar diye dis atmış çocuk paylaşılamıyorYok birini @denizz19 atmış.
Şu çirkin kadına 10 kişi tutuldu cidden. @sokak sanatiAaa @Tolstoyevski demekki baya baya göz koymuş @sokak sanati na @denizz19 da benden aldılar diye dis atmış çocuk paylaşılamıyor
@sokak sanati evlenince @Tolstoyevski ile kesinlikle @Aserat evinde kalmasınlar bu na kayınbabasıda bence göz koyma durumu olusabilir ondanda şüphelendimŞu çirkin kadına 10 kişi tutuldu cidden. @sokak sanati
@sokak sanati evlenince @Tolstoyevski ile kesinlikle @Aserat evinde kalmasınlar bu na kayınbabasıda bence göz koyma durumu olusabilir ondanda şüphelendimŞu çirkin kadına 10 kişi tutuldu cidden. @sokak sanati
Aşkı Memnu gibi. 😱 @Aserat artık ne işkenceler yapar Pembe'nin Ferhat'a işkence ettiği gibi.@sokak sanati evlenince @Tolstoyevski ile kesinlikle @Aserat evinde kalmasınlar bu na kayınbabasıda bence göz koyma durumu olusabilir ondanda şüphelendim
@sokak sanati evlenince @Tolstoyevski ile kesinlikle @Aserat evinde kalmasınlar bu na kayınbabasıda bence göz koyma durumu olusabilir ondanda şüphelendim