Damien Duff
Favori Üye
eda peri betüş ablasının adını koydu kızına @mrt-06Sihirli Annem Çilek periliçe olmuş mesela, 2020'de yapılabilir bu dizi.
eda peri betüş ablasının adını koydu kızına @mrt-06Sihirli Annem Çilek periliçe olmuş mesela, 2020'de yapılabilir bu dizi.
@xemrexxx'e aşk olarak @Maskeli Fedai'yi yazacağım.
Hoaydaaaaaaa@Maskeli Fedai Bana birisini ayarla diyordu kimsenin başını yakamam demiştim ama @xemrexxx için geçerli değil sözüm bu iş olur
destere: Sooo soookkk!
4.BÖLÜM (Yağmurdan Doluya)
Dizide yer alan kişi ve kurumlar gerçek tarihi unsurlara ait değildir, olay 1900 yıllarında Favonuşka adlı hristiyan bir krallıkta geçmektedir.
sokak sanati: (Çevresini yoklar) Merhaba sokrates, yine karşılaştık..
sokak sanati: Hahaha, şimdi beni iyi dinle! (Yaklaşarak) O yılan dilini tutacaksın, çeneni kapayacaksın! Eğer benim hakkımda bir şey söylersen dilini keserim senin!
destere: (Hayır anlamında başını sallar) Sokkkkkk!
sokak sanati: Ahhhhh! Pislik! Senin gibi bir aptal yüzünden bütün oyun heba olacak, madem öyle. Madem benle anlaşmıyorsun. (Odaya koşarak giren Aserat sözünü keser)
Aserat: sokak sanati, çabuk benimle gel!
sokak sanati: Ne oldu be?!
Aserat: Nikah erkene alındı, 1 saat içerisinde kilisede papaz nikahınızı kıyacak, hazır olman gerekiyor.
sokak sanati: Olamaz! Olamaz benim gelinliğim yok hem şimdi olmaz!
Aserat: Deniz duramıyormuş yerinde bir an önce nikah kıyılsın demiş. Üstüne bir şeyler uydururuz, hadi!
sokak sanati: Duramıyormuş derken?
Aserat: Kudurmuş işte anlasana! (sokak sanati şoka girer, Aserat kolundan tutarak götürür)
---- 2 Saat Sonra ---
Papazın kıydığı nikahtan sonra sokak sanati ve denizz19, kralın onlara ayarladığı evlerine giderler. Eve Aserat götürür. sokak sanati ise panik içerisindedir, korkudan ne yapacağını şaşırmıştır, hızla eve girerek kapıyı çeker.
denizz19: Bekle beni balım, geliyorum!!
Aserat: Deniz.. Bekle!
denizz19: Ne oldu? Hadi duramıyorum yerimde...
Aserat: (Cebinden bir şişe çıkarır) Bunu iç, güç verir!
denizz19: Ne ki bu?
Aserat: mrt-06 özel olarak senin için hazırlattı, güce kuvvete ihtiyacın var!
denizz19: Vayyy sağolasın! Gerçi gerek yok bende güç kuvvet tam ama fazladan takviye zarar vermez! (Gülümseyerek kafasına diker ve koşarak eve girer)
-----
Zindanda kapalı kalan xBUGRAx demir parmaklıkların dibinde otururken arkadan bir ses duyar, irkilerek arkasına döner; "Kim var orada?!"
Saatler boyunca parmaklıkların dibinde oturan xBUGRAx yavaş adımlarla zindanın içine doğru yürümeye başlar, bir yandan da etrafa hayretle bakmaktadır. Duvarda kan lekeleri, ölmüş hayvanların leşleri bile vardır. Yavaşça ilerler ve bir kapı görür, içeriye girer. Gördüğü manzara karşısında ağzı açık kalmıştır; "Yüce İsa! MasacRE- senin ne işin var burada?!"
-----
sokak sanati: Deniz! Senle bir anlaşma yapalım, beni bırak. Gideyim, sana çok altın veririm! İstemediğin kadar çok veririm!
denizz19: Ben altın vermeni istemiyorum zaten! Gel buraya! (Koşarak üstüne yürür)
sokak sanati: (Koşarak üst kata çıkar) Bırak beni!
denizz19: İstersen çatılara çık uçarak gelirim, istersen yerin dibine gir yeri yarıp gelirim! İstersen balık olup denize gir ahtapot olup gelirim! Benim olacaksın!
sokak sanati: (Köşeye sıkışmıştır, yavaş adımlarla pencereye yaslanır) Ben... senin sandığın gibi biri değilim!
denizz19: Tamam güzelim, ben de başkası olurum fantezi istiyorsan bende her numara var! (Deniz sokak sanati'nın üzerine atlar kıyafetlerini yırtmaya başlar)
sokak sanati: Bırak beni!!! (Deniz ağzıyla üstündeki kıyafeti yırtar, kollarıyla sokak sanati'nı kavrar ve sıkıca tutarak yatağa iter)
denizz19: Sonunda kavuşacağız...
sokak sanati: Ben kadın değilim! (Gözyaşlarıyla bağırır)
denizz19: Hahaha!
Deniz Aldırış etmeden üstündekileri çıkarmaya devam etmektedir tam o esnada öksürmeye başlar, ilk başta hafif gıcıklık var gibi hisseder ancak öksürükler giderek artar en sonunda dayanamaz ve yerde debelenmeye başlar.
sokak sanati: (Doğrularak) Denizzz!
denizz19: Öhhhhh! (Ağzından kan gelir ve son bir kez zorlanarak nefes alır, gözlerini kapamıştır. sokak sanati olayın şokunu yaşarken duvarda bir gölge belirir, bu gölge....)
sokak sanati: (Panikle yataktan kalkmıştır, başını kapıya çevirir karşısında Aserat'ı görür) Aserat!
Aserat: Kurtulmak istiyordun, ben de seni kurtardım!
- Flashback -
Aserat: Deniz.. Bekle!
denizz19: Ne oldu? Hadi duramıyorum yerimde...
Aserat: (Cebinden bir şişe çıkarır) Bunu iç, güç verir!
denizz19: Ne ki bu?
Aserat: mrt-06 özel olarak senin için hazırlattı, güce kuvvete ihtiyacın var!
denizz19: Vayyy sağolasın! (Gülümseyerek kafasına diker ve koşarak eve girer)
-----
sokak sanati: Tanrım, son anda... Az kalsın... (Sözler boğazında dizilir, Aserat araya girer)
Aserat: Evet! (Yaklaşır) Bu pislik seni hak etmiyordu zaten ama bundan sonra çok güzel bir hayatımız olacak!
sokak sanati: Ne diyorsun sen?
Aserat: Sen, ben, annem Dosi ve oğlum Tolstoyevski çok güzel bir aile olacağız, seni gelinim yapacağım!
sokak sanati: Haaa?!
Aserat: Artık saraya dönemezsin, maalesef ki Deniz'in ölümü senden bilinecek keşke o zehri Rosa kadına hazırlatmasaydın, kralımıza şuan ötüyor olmalı! (Gülümser)
sokak sanati: Benim saraydan çıkmamı bekledin, her şeyi planlamıştın demi!
Aserat: Evet zavallı Deniz sadece bir figürandı... Acele etmelisin birazdan sen de bayılma! (Öfkeyle sokak sanati'na bakar ve kolundan tutarak evden çıkarır)
Yazan: mrt-06 | BÖLÜM SONU | Ara sezon finali 29 Aralık Cuma 22.00 Fav10'da!__
sokak şeysi umarım son sahnede zencilerle izdivaça girer @sokak sanati için görümcemin muhteşem planları olduğuna eminimbir türlü kurtulamadı sokak sanati.kendini olaylarin icinde buluyor daima.Olaylar oldukça karmaşa bir hal almış.Aserat denize tuzak kurmasıyla sokak sanati Kurtulmuş olsada bu defa Aserat tan bakalım kurtulacak mı? Destere ile sokak sanati diyalogu çok komikti.Aseratın yaptıklarıyla sokak sanati yağmurdan kaçarken doluya tutuldu.Ayrıca duyanlar denizi zehirleyen kişinin sokak sanati olduğunu sanacak,emeğine sağlık @mrt -06 iyi bir bölüm olmuş
@mrt-06 in kurnazlığı baktıki @denizz19 askere gidiyor bir an önce telef edip senaryodan çıkaralım demiştir ama erken ayrılmış gittikten sonrada senaryoda olmalıydıki arkasından bol bol kalaylayalım böylede dedikodu yapma imkanımız elimizden alınmış oldu
ha yani başka bişeyden değil? olmamışı sırf MS yüzündenmi atıyorsun la başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir son anda kurtardın paçayı hala olmamışı MS yüzünden atıyorum diyor )Okurum bi ara ama MS'de bana oy vermediğin için olmamış atıyorum dizine
çok şaşırmış gibi bir halin vardı o sahnede @MasacRE- yi nasıl bir pozisyonda yakaladın acaba şu anda hikayenin en merak ettiğim yeri orası ? @Çiğdem- @MEnes size demiştim bu bizim sıvacı masacrenin yolu yol değil artık zindanlarda ne iş çeviriyor allah bilirGüzel bölümdü Aserat şaşırtmadı. Başıma neler gelecek bakalım kör kuyularda. Eline sağlık. @mrt-06
benim karakterim olmamış hiç yakıştıramadım görümceğimeAaa bende bunu gözlüyordum nerde kaldı kaldı güzel sürpriz oldu @mrt-06
Foruma giricekken gördüm okuyup girdim , @denizz19 ne zaman @sokak sanati na tecavüz etmeye kalksa başına bir şey geliyor Gebermiştir bu sefer ama yine gebermediyse artık akıllı dursun
@sokak sanati yağmurdan kaçarkan doluya yakalandı @Aserat oğlu @Tolstoyevski e alıcakmış @sokak sanati ni
@sokak sanati nı kurtarman kötü olmuş ama sonunda kötü emellerin için paketleyip götürmen muhteşemGüzel bölüm olmuş eline sağlık. @mrt-06
Rolümün gidişatı şaşırttı, dediğim gibi Yürüyen Ölüler'deki karakterimden çok daha iyi.
Deniz'e yazık oldu.
Ne açıdan?
çevirmez onun içi pis baksana @pompy de çok çekmiş olaya el koyması için @OzaN ı davet ediyorMutlu Sultan olsun kod adın da.
Sonradan harikaya çevirir.
unutmadan sorayım @mrt-06 e ya senaryoda sanki bişey eksik diyordum emre topacı niye senaryoda yokki ? en azından harem ağalarıyla oynaştıraydın@xemrexxx'e aşk olarak @Maskeli Fedai'yi yazacağım.
@destere gelse de biraz kaynatsak lobi yüzünden reytingler düştü.
araya kaynayıp kaynatacağım ama geçmiş bölümlerin bir çoğunu kaçırmışım hikayeye tam bir adapte olamadım geçmiş bölümleri bir incelemem şart şimdi kendi durumumu daha çözmüş değilim heleki öyle sayıklamamın nedenini çok merak ediyorum neler geldide başıma ben öyle viyaklayıp duruyorum o kısmı çözemedimForum çöküp durdu bu gece eğer fark ettiyse oyüzden gelmemiştir @destere
pompy senin bölüm kaç yıllık yani son senemi bu sene ne zaman bitiyor üniversiten ?benim okuduğum bölüm orda yok iletişim sanatları
ankarada arabaya binmeye gerek yok zaten heryere yaya gitmek mümkün bir ay içinde bir hafta içinde gezip görülecek heryere gitmiştim hatta bir haftada değil üç gün sürmüştü diğer üç günü sıkılarak geçirmiştimAnkara'da yaşasan çekmezdin bunları.
Bana karşı komplo var gibi
Ne kadar da doğru demişsin demi arkasından sallamayacaksak anıp sayıp arada sövmeyeceksek neye yararharika olmuş valla kutluyorum görümceğim @mrt-06 i, hikayenin işleniş tarzı akıcılığı muhteşem sonuna kadar heyecanla okumak mümkün en ufak bir hata yok ama benlik kısımlar berbat ben öylee soook sook diye sayıklayacak birimiyim rezil etmişsin beni kınıyorum seni
son anda @sokak sanati nın kurtulmasına üzüldüm o @denizz19 in telef olmasına ise sevindim oralar muhteşem işlenmiş umarım sokak şeysi bu son macerasında kurtaramaz kendini
yalnız hikayenin geçmişini diğer kaçırdığım bölümleri okuyarak net anlayabileceğim sanırım iş buralara nasıl sürüklendi ben niye sayıklıyorum başıma ne geldi oraları geçmiş bölümleri okuyup netleştirmem lazım şimdilik sadece tahmin yürütebiliyorum
sokak şeysi umarım son sahnede zencilerle izdivaça girer @sokak sanati için görümcemin muhteşem planları olduğuna eminim
@mrt-06 in kurnazlığı baktıki @denizz19 askere gidiyor bir an önce telef edip senaryodan çıkaralım demiştir ama erken ayrılmış gittikten sonrada senaryoda olmalıydıki arkasından bol bol kalaylayalım böylede dedikodu yapma imkanımız elimizden alınmış oldu
ha yani başka bişeyden değil? olmamışı sırf MS yüzündenmi atıyorsun la başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir son anda kurtardın paçayı hala olmamışı MS yüzünden atıyorum diyor )
çok şaşırmış gibi bir halin vardı o sahnede @MasacRE- yi nasıl bir pozisyonda yakaladın acaba şu anda hikayenin en merak ettiğim yeri orası ? @Çiğdem- @MEnes size demiştim bu bizim sıvacı masacrenin yolu yol değil artık zindanlarda ne iş çeviriyor allah bilir
benim karakterim olmamış hiç yakıştıramadım görümceğime
harika olmuş valla kutluyorum görümceğim @mrt-06 i, hikayenin işleniş tarzı akıcılığı muhteşem sonuna kadar heyecanla okumak mümkün en ufak bir hata yok ama benlik kısımlar berbat ben öylee soook sook diye sayıklayacak birimiyim rezil etmişsin beni kınıyorum seni
son anda @sokak sanati nın kurtulmasına üzüldüm o @denizz19 in telef olmasına ise sevindim oralar muhteşem işlenmiş umarım sokak şeysi bu son macerasında kurtaramaz kendini
yalnız hikayenin geçmişini diğer kaçırdığım bölümleri okuyarak net anlayabileceğim sanırım iş buralara nasıl sürüklendi ben niye sayıklıyorum başıma ne geldi oraları geçmiş bölümleri okuyup netleştirmem lazım şimdilik sadece tahmin yürütebiliyorum
sokak şeysi umarım son sahnede zencilerle izdivaça girer @sokak sanati için görümcemin muhteşem planları olduğuna eminim
ha yani başka bişeyden değil? olmamışı sırf MS yüzündenmi atıyorsun la başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir son anda kurtardın paçayı hala olmamışı MS yüzünden atıyorum diyor )
çok şaşırmış gibi bir halin vardı o sahnede @MasacRE- yi nasıl bir pozisyonda yakaladın acaba şu anda hikayenin en merak ettiğim yeri orası ? @Çiğdem- @MEnes size demiştim bu bizim sıvacı masacrenin yolu yol değil artık zindanlarda ne iş çeviriyor allah bilir
Okumadan bunu nerden bildin.Benim gidişimi fırsat bilen bir senarist ve beni öldürmüş o yüzden okumuyorum .ss
Hoaydaaaaaaa
Atacan senden tekrar rahatsızım Bastırdığın duyguların var gibi
Güzel oldu güzel Emre ve Maskeli aşkı.
Teşekkürler.bir türlü kurtulamadı sokak sanati.kendini olaylarin icinde buluyor daima.Olaylar oldukça karmaşa bir hal almış.Aserat denize tuzak kurmasıyla sokak sanati Kurtulmuş olsada bu defa Aserat tan bakalım kurtulacak mı? Destere ile sokak sanati diyalogu çok komikti.Aseratın yaptıklarıyla sokak sanati yağmurdan kaçarken doluya tutuldu.Ayrıca duyanlar denizi zehirleyen kişinin sokak sanati olduğunu sanacak,emeğine sağlık @mrt -06 iyi bir bölüm olmuş
Teşekkürler elticim. Aslında okusan güzel olur, ilk 3 bölümde bayağı ön plandaydın senaryo gidişatından dolayıbu hale geldin ve @Çiğdem - yüzünden.harika olmuş valla kutluyorum görümceğim @mrt-06 i, hikayenin işleniş tarzı akıcılığı muhteşem sonuna kadar heyecanla okumak mümkün en ufak bir hata yok ama benlik kısımlar berbat ben öylee soook sook diye sayıklayacak birimiyim rezil etmişsin beni kınıyorum seni
Öyle yazmış herkesOkumadan bunu nerden bildin.
Teşekkürler.
Teşekkürler elticim. Aslında okusan güzel olur, ilk 3 bölümde bayağı ön plandaydın senaryo gidişatından dolayıbu hale geldin ve @Çiğdem - yüzünden.
Seni öldürmeyi seviyorum. Ölmedin şaka bir yana ben orada TOTAL entrikası yaptım.Öyle yazmış herkes
Bir de Kırgın Çiçeklere laf atarsınSeni öldürmeyi seviyorum. Ölmedin şaka bir yana ben orada TOTAL entrikası yaptım.
Orda da öldü gösterip öldürmüyorlardı demi. Ne yapayım içim TOTALBir de Kırgın Çiçeklere laf atarsın
Muhtemelen açarım 😛Orda da öldü gösterip öldürmüyorlardı demi. Ne yapayım içim TOTAL
GEÇİCİ Veda konusu açacak mısın?
Pis Atmayacan .ssOkumadan bunu nerden bildin.
Teşekkürler.
Teşekkürler elticim. Aslında okusan güzel olur, ilk 3 bölümde bayağı ön plandaydın senaryo gidişatından dolayıbu hale geldin ve @Çiğdem - yüzünden.
Senin dizideki rolun ve nasıl bu hale geldin sahneleri atayım sana @mrt-06 super rol yazdı sana@sokak sanati nı kurtarman kötü olmuş ama sonunda kötü emellerin için paketleyip götürmen muhteşem
çevirmez onun içi pis baksana @pompy de çok çekmiş olaya el koyması için @OzaN ı davet ediyor
unutmadan sorayım @mrt-06 e ya senaryoda sanki bişey eksik diyordum emre topacı niye senaryoda yokki ? en azından harem ağalarıyla oynaştıraydın
araya kaynayıp kaynatacağım ama geçmiş bölümlerin bir çoğunu kaçırmışım hikayeye tam bir adapte olamadım geçmiş bölümleri bir incelemem şart şimdi kendi durumumu daha çözmüş değilim heleki öyle sayıklamamın nedenini çok merak ediyorum neler geldide başıma ben öyle viyaklayıp duruyorum o kısmı çözemedim
pompy senin bölüm kaç yıllık yani son senemi bu sene ne zaman bitiyor üniversiten ?
ankarada arabaya binmeye gerek yok zaten heryere yaya gitmek mümkün bir ay içinde bir hafta içinde gezip görülecek heryere gitmiştim hatta bir haftada değil üç gün sürmüştü diğer üç günü sıkılarak geçirmiştim