TVen Oyun Of The Forum 2. Bölüm

Yok la öyle değil sen bir şey yazdığın zaman görüntüle dersem açılıyordu ama normal görünmüyor

Onu ben de anlamadım

O zaten engel olduğu için öyle onu bende yapıyordum.

Ayoll tamamda hergün sohbet ettikten sonra engelin ne anlamı vardı aralıksız ehrgün konusuyorsunuz

konuştuktan sonramı engel atıyordunuz

Göz ardı edilenleri görüntüle diye bir seçenek vardı oradan konuşuyorduk

Sia'ya iyi verir belki bu hafta diye adım attım.
@denizz19

O zaten engel olduğu için öyle onu bende yapıyordum.

Göz ardı edilenleri görüntüle diye bir seçenek vardı oradan konuşuyorduk

Sia'ya iyi verir belki bu hafta diye adım attım.
@denizz19
Neyse açılması iyi olmuş zaten kendi keyfim için geliyorum artık kimseyle uğraşacak halim Yok

Senden beklenir
Birbirinizle konusup engelli sanıyordunuz aman akfamı akrıştırdınız be ne haliniz varsa görün ben gidiyorum

Neyse açılması iyi olmuş zaten kendi keyfim için geliyorum artık kimseyle uğraşacak halim Yok

Senden beklenir

Plansız yaşayamıyorum.

Yok zor oluyordu göz ardı edilenleri göster demek her seferinde o yüzden yaptım yoksa başka bi şey yok ama şuan düşündümde seninde bi iyi adım atman lazım.

atda bu saçma şey ortadan kalksın güzel güzel sohbet ediyorsunuz zaten bu forumda bunu yapmak yeterli evlenecek değilsinizya
Benim onunla olan sorunlarımı geride bıraktığımı çok kez söyledim yine tekrarlamaya gerek Yok sanırım
Forum genel manada benim için sadece eğlence aracı artık başka bir özelliği Yok o sebeple herhangi bir kötü niyetim Yok Umuta karşı

Şu avatarını değiştirsene karakteri bildiğim için o kadın söylüyor gibi hissediyorum insan o kadınada inanamıyor