TVen Oyun Of The Forum 2. Bölüm

Yok la öyle değil sen bir şey yazdığın zaman görüntüle dersem açılıyordu ama normal görünmüyor :D

Onu ben de anlamadım :A

O zaten engel olduğu için öyle onu bende yapıyordum.:A

Ayoll tamamda hergün sohbet ettikten sonra engelin ne anlamı vardı aralıksız ehrgün konusuyorsunuz :F :F :F

konuştuktan sonramı engel atıyordunuz :F

Göz ardı edilenleri görüntüle diye bir seçenek vardı oradan konuşuyorduk:A

Sia'ya iyi verir belki bu hafta diye adım attım.:A @denizz19

O zaten engel olduğu için öyle onu bende yapıyordum.:A

Göz ardı edilenleri görüntüle diye bir seçenek vardı oradan konuşuyorduk:A

Sia'ya iyi verir belki bu hafta diye adım attım.:A @denizz19
Neyse açılması iyi olmuş zaten kendi keyfim için geliyorum artık kimseyle uğraşacak halim Yok :D

Senden beklenir :A
Birbirinizle konusup engelli sanıyordunuz aman akfamı akrıştırdınız be ne haliniz varsa görün ben gidiyorum :F :F :F

Neyse açılması iyi olmuş zaten kendi keyfim için geliyorum artık kimseyle uğraşacak halim Yok :D

Senden beklenir :A

Plansız yaşayamıyorum.:A

Yok zor oluyordu göz ardı edilenleri göster demek her seferinde o yüzden yaptım yoksa başka bi şey yok ama şuan düşündümde seninde bi iyi adım atman lazım.:A

atda bu saçma şey ortadan kalksın güzel güzel sohbet ediyorsunuz zaten bu forumda bunu yapmak yeterli evlenecek değilsinizya :F
Benim onunla olan sorunlarımı geride bıraktığımı çok kez söyledim yine tekrarlamaya gerek Yok sanırım :D Forum genel manada benim için sadece eğlence aracı artık başka bir özelliği Yok o sebeple herhangi bir kötü niyetim Yok Umuta karşı :)

Benim onunla olan sorunlarımı geride bıraktığımı çok kez söyledim yine tekrarlamaya gerek Yok sanırım :D Forum genel manada benim için sadece eğlence aracı artık başka bir özelliği Yok o sebeple herhangi bir kötü niyetim Yok Umuta karşı :)
Şu avatarını değiştirsene karakteri bildiğim için o kadın söylüyor gibi hissediyorum insan o kadınada inanamıyor :A :A :A