Forumumuzun ahlak değerlerini zedelemeyecek bir sahne olacak.
Kötü sonuçta her an her şey yapabilirim ablacım.Valla bilemicem sokak sanatinin ne yapacağı belli olmaz dimi @mrt-06 atacanım
Kötü sonuçta her an her şey yapabilirim ablacım.Valla bilemicem sokak sanatinin ne yapacağı belli olmaz dimi @mrt-06 atacanım
Kötü sonuçta her an her şey yapabilirim ablacım.
Bakalım neler olacak.bak bak @denizz19 duyuyormusun bonişim dikkatli ol ay çok merak ediyorum sokak sanatinin grçek kimliği ortaya çıkınca deniz ne yapacak
Bakalım neler olacak.
Dün akşam çıktıktan sonra giremedim.
Masacre bir fotonu atsana görelim seni merak ettik ablamla.
Hem sarışın hem renkli gözlüyüm kudur.
Genelde bu forumda olanlar kişiliğiyle tipleri uyumlu oluyor buda gıcık bir üye olarak kesin gıcık yüz hatlarına sahip birisidir dahada gıcık olmayalım ayollO nerden çıktı şimdi Hazır değilim kendimi göstermeye, utanıyorum 😳
O benim hatunum değil hizmetkarım sadece, kendi kendine gelin güvey olmuş. teşekkürlerDün akşam çıktıktan sonra giremedim.
Emeğine sağlık çok komik olmuş
@destere nin diyaloglarını okurken nefessiz halini iyi yaşatmışsın Şu @denizz19 nekadar ballı, hem senin "hatununa" göz dikti hemde ceza yerine evlilik deyip ödüllendirmiş oldun 😱
Buğra'ya da üzüldüm
Bakalım ilerleyen bölümlerde daha neler göreceğiz.
destere'yi öldürmezsin inşallah.
Emre'nin son sözüde iyiydi
Ne farkeder ikiside H ile baslıyor diye soğuk espiri yapayımO benim hatunum değil hizmetkarım sadece, kendi kendine gelin güvey olmuş. teşekkürler
İyi hatırlattın valla tamamen aklımdan çıkmış.Ne farkeder ikiside H ile baslıyor diye soğuk espiri yapayım
Geçen haftanın enler listesi nerde kaldı?
geceye kadar bekliyorum ozamanİyi hatırlattın valla tamamen aklımdan çıkmış.
Geçen hafta @MEnes de yorum yapmış dizi yorumu muydu yoksa sizin sohbetiniz mi ona göre etiketliycem.geceye kadar bekliyorum ozaman
Bundan sonra çarşambaları hatırlatacam eğer paylaşılmazsa
Onlar sohbete çağırmışlardı yoksa uğramazdım.Geçen hafta @MEnes de yorum yapmış dizi yorumu muydu yoksa sizin sohbetiniz mi ona göre etiketliycem.
Sen kaybedersin.Onlar sohbete çağırmışlardı yoksa uğramazdım.
iyiki etiketlememişsin bu ne pekiGeçen hafta @MEnes de yorum yapmış dizi yorumu muydu yoksa sizin sohbetiniz mi ona göre etiketliycem.
gelmişken harika at, boşa gelmiş olmaOnlar sohbete çağırmışlardı yoksa uğramazdım.
Yani gelecek haftalar için demiştim.iyiki etiketlememişsin bu ne peki
gelmişken harika at, boşa gelmiş olma
Ben etiketlerim benim sağım solum belli olmaz Deniz'i en iyi onunla çekiştiriyorum bu aralarYani gelecek haftalar için demiştim.
Bakalım nasıl olacak sesli anlatım ben de merak ediyorum.Ben etiketlerim benim sağım solum belli olmaz Deniz'i en iyi onunla çekiştiriyorum bu aralar
Bu arada yazmayı unuttum, sesli anlatımı çok merak ediyorum